Koji ste horror zadnji gledali?
- marcato
Boby wrote:To je zato kaj Kubrickova verzija djeluje previše Kubrickovski a i Nicholsonova snažna interpretacija uzela je danak od ostatka filma dok se kod one potonje baš kuži da je adaptacija Kinga jer ima onu njegovu tipičnu atmosferu. Da kojim slučajem gledam Kubrickovu verziju bez ikakvog prethodnog info-a nikada ne bih pomislio da je riječ o adaptiranju Kinga.
Da..........slazem se s tobom, King najbolje zna kako kako bi njegova adaptacija trebala izgledati..i te serije su vjerovatno najvjerodostojnije njegovoj knjizi...ali svejedno mi je draza ta Kubrickovska verzija bez obzira sto se ne poklapa sa King-ovim djelom. Kubrick se usudio raditi po svome i napravio remek dijelo.
- Damned_Thing
Pogledaj dobar je.. bar po meni..marcato wrote:Damned_Thing wrote:Let's scare Jessica to death(1971) Odlican film,dobra atmosfera,sve mi se svidja..
My Bloody Valentine(2009) nisam gledala original ali mi je ovo sasvim i zabavno osim scena koje pravljene za 3D pa dejulu malo glupo..
Haute Tension(2003)-iako sam znala krajfilm mi je bio dosta dobar,napet i ima dobar gore
The Thing i Fright Night-po 2-3 put i idalje zabavno i odlicno
Onaj Let's scare Jessica to death me zanima.......vidim da je pohvaljen sa tvoje strane (zlatne 70-te horror filmova)......bas cu se potruditi da ga sredim i pogledam....on je jedan od rijetkih sto mi fali iz kolekcije.

- dr_gonzo
- Bad Seed
dread - tak, ok, ali ima tona neiskorištenog potencijala. kuži se da je clive barker u igri, ali mogao je biti puno bolji i mučniji film.
perkins' 14 - loše. glavni glumac (a i svi ostali zapravo) su loši. scenarij loš. režija loša. mogla sam i preskočiti taj film.
seventh moon - totalno sranje od filma.
perkins' 14 - loše. glavni glumac (a i svi ostali zapravo) su loši. scenarij loš. režija loša. mogla sam i preskočiti taj film.
seventh moon - totalno sranje od filma.
- moko
- marcato
- shuma
- bakero
ideja je izvanredna al loše izvedena, nakon trailera sam mislio ''jbt pa ovo se mora gledat'' hehe.... jednostavno da nije bilo acdc-a davno bi ga bakero ugasio hehe... FOR THOSE ABOUT TO ROCK...fire...WE SALUTE YOU!!!marcato wrote:cactus wrote:Pa da,film nije loš i ima dobru ideju,Boby wrote: Meni je film čisto solidan za jedno trash ostvarenje.
Da....upravo tako......Stephen King nije za reziju sto se pokazalo u tom filmu.....vjerovatno bi film dobio zanimljiviji profil da ga se svojevremeno uhvatio neki
mladi reziser pun entuzijazma ili recimo Peter Jackson....u vremenu kad je briljirao sa svojim kultnim ostvarenjima.
Sjecam se da se Stephen King nije slagao sa Kubrick-ovom adaptacijom Shining-a ( cisto o njegovom ukusu prebacivanja njegovih dijela u pokretne slike).....sto nije odvratilo iskrene fun-ove od te verzije. Po meni osobno...one serije The Shining iz 1990 (koje je sam King pohvalio) ne mogu ni primirisati onoj turobnoj i jezivoj atmosferi iz Kubrickove verzije.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
-
- marcato
GreenHornet wrote:"Boogeyman"
Moram naglasit da sam vec prije pogledao 2. i 3.dio i oba su vrlo dobra ali ovaj je katastrofa...Do te mjere da sam ugasio 20 minuta prije kraja...Jednostavno ne mogu naci nijednu pozitivnu stvar...
Meni se dogodila slicna situacija sa novom verzijom Halloween-a od Rob Zombia (inace svaka njemu cast kao valikom fun-u horror-a i onim njegovim ispaljenim filmovima....The Devil's Rejects, House Of....).......uglavnom, tako sam gledao tu novu verziju i jednostavno mi je dosla muka gledati i ugasio nakon 20 minuta gledanja.....................od samog razocarenja Dourif-a i McDowell-a za koje sam mislio da ce bar malo "spasiti" film pa sve do grozne MTV-jevske atmosfere ......preglumljivanje glumaca i nepotrebno nabrijanog Myers-a u nekom opakom kvazi heavy-metal-vikinskom gardu. Atmosfera = nula bodova!
Uglavnom.....to je moje misljenje, nazalost sto sam ga tako dozivio. a da ne spominjem novu verziju
The Wicker Man-a iz 2006-te kao i The Omen iz iste godine. Steta novaca sto su potrosili na te filmove. Filmovi radjeni za (MTV eneraciju).