Tekken (2009)
-
Eat Your Brains
- Meštar film
-
Eat Your Brains
- maddjuro
slažem se, film će bit garant smeće, kao i svi ti rađeni po tim fighterskim igrama (iako mortal kombat mi je super, vjerojatno nostalgije radi)Eat Your Brains wrote:Haha,bas si urnebesan!Kak ne bih mogao. Mogu i radim to. Film ce bit govno,dovoljno sam vidio da to znam. Nisam vidovit,al nisam ni glup.
I may be an idiot, but i am no fool.
- Meštar film
Slušaj, ti možeš tvrditi da će film biti loš kao i što ja mogu da će biti dobar, ali ne možeš sa sigurnošću, jednostavno ne možeš ako ga nisi gledao, to je glupa izjava, kao da ja sada kažem da Janica Kostelić nezna skijati, tako da ti to otpadaEat Your Brains wrote:Haha,bas si urnebesan!Kak ne bih mogao. Mogu i radim to. Film ce bit govno,dovoljno sam vidio da to znam. Nisam vidovit,al nisam ni glup.
- Sammy
e mestar zaboravio si na kraju stavit -Meštar film wrote:Slušaj, ti možeš tvrditi da će film biti loš kao i što ja mogu da će biti dobar, ali ne možeš sa sigurnošću, jednostavno ne možeš ako ga nisi gledao, to je glupa izjava, kao da ja sada kažem da Janica Kostelić nezna skijati, tako da ti to otpadaEat Your Brains wrote:Haha,bas si urnebesan!Kak ne bih mogao. Mogu i radim to. Film ce bit govno,dovoljno sam vidio da to znam. Nisam vidovit,al nisam ni glup.
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
Eat Your Brains
- Meštar film
LolSammy wrote:e mestar zaboravio si na kraju stavit -Meštar film wrote:Slušaj, ti možeš tvrditi da će film biti loš kao i što ja mogu da će biti dobar, ali ne možeš sa sigurnošću, jednostavno ne možeš ako ga nisi gledao, to je glupa izjava, kao da ja sada kažem da Janica Kostelić nezna skijati, tako da ti to otpadaEat Your Brains wrote:Haha,bas si urnebesan!Kak ne bih mogao. Mogu i radim to. Film ce bit govno,dovoljno sam vidio da to znam. Nisam vidovit,al nisam ni glup.
- Meštar film
- Sammy
e gle opet si zaboravio, pa sta ti je :/Meštar film wrote:LolSammy wrote:e mestar zaboravio si na kraju stavit -Meštar film wrote: Slušaj, ti možeš tvrditi da će film biti loš kao i što ja mogu da će biti dobar, ali ne možeš sa sigurnošću, jednostavno ne možeš ako ga nisi gledao, to je glupa izjava, kao da ja sada kažem da Janica Kostelić nezna skijati, tako da ti to otpada
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- A$H
Re:
TRAILER - http://www.youtube.com/watch?v=mdUrryP0eWE&
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
Re: Re:
uf, izgleda puno gore, negdje na razini mortal kombat 2... Ajde, bar ima nekih likova iz igre i ideja s turnirom, sigurno će biti loše, ali valjda će tučnjava bolje izgledati...A$H wrote:TRAILER - http://www.youtube.com/watch?v=mdUrryP0eWE&
Michel puši karu.
- Scarface
Re: Tekken (2009)
Meni je ovo super, samo Jin ima totalno pederski glasić, al eto, triba i gej lobi imat na svojoj strani.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Samhain
Re: Tekken (2009)
bah... srednja žalost.
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned