e to je taj film o kojem sam pričao... sada, da još znam naziv filma...DrugsBunny wrote:Mene isto zanima jedan film, ako zna tko, a gledao sam ga prije jedno mm 7 godina, tako nešto.
Neki na početku priča kako je prije njegova vojnička skupina došla na neki otok razminirati ga, ali prilikom razminiravanja su probudili nekog ejlijena na tom otoku. Taj ejlijen pao tamo davno i uhvatili su ga neki istraživači te secirali njegovu ženu i dijete, ejlijen je tada popizdio i pobio sve okolo i odlučio da će on isto tako mučiti ljude koje stigne. Na kraju dođe još nešto vojske i ejlijen i glavni lik se udruže ubit nekog negativca i to je valjda kraj. Također je u filmu neki ludi lik duge, sive kose koji je preživio prvi napad ejlijena, jel zna tko?
Koji je to film?
- john_constantine
Michel puši karu.
- DrugsBunny
Naletio sam baš sad na taj tvoj post. Eh, valjda će nam netko znati odgovoriti na to ^^john_constantine wrote:e to je taj film o kojem sam pričao... sada, da još znam naziv filma...DrugsBunny wrote:Mene isto zanima jedan film, ako zna tko, a gledao sam ga prije jedno mm 7 godina, tako nešto.
Neki na početku priča kako je prije njegova vojnička skupina došla na neki otok razminirati ga, ali prilikom razminiravanja su probudili nekog ejlijena na tom otoku. Taj ejlijen pao tamo davno i uhvatili su ga neki istraživači te secirali njegovu ženu i dijete, ejlijen je tada popizdio i pobio sve okolo i odlučio da će on isto tako mučiti ljude koje stigne. Na kraju dođe još nešto vojske i ejlijen i glavni lik se udruže ubit nekog negativca i to je valjda kraj. Također je u filmu neki ludi lik duge, sive kose koji je preživio prvi napad ejlijena, jel zna tko?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
Eat Your Brains
- DrugsBunny
- john_constantine
- DrugsBunny
- john_constantine
- DrugsBunny
- john_constantine
kako se zove ona ženska verzija Die hard? Radnja je potpuno ista, gdje glavni negativac upuca svog pomoćnika u noge jer na sebi ima eksploziv, ono kada cura iskopa oko negativcu čiji je završetak kopija iz Die hard, i ona fora kamera koja je pucala mitraljezom. Kod nas je bio preveden kao "bez milosti"...
Michel puši karu.
- Ašow
ide klip ovako:
You murdered your own son? - Yes I did.
Why did you do that? - He was a sacrifice to see if I can murder three million people, then probably take my own life away
What would you do if you got out? - I'll probably do the same thing all over again
What's that? - Try to murder everyone on planet earth.
Iz kojeg je to filma?
You murdered your own son? - Yes I did.
Why did you do that? - He was a sacrifice to see if I can murder three million people, then probably take my own life away
What would you do if you got out? - I'll probably do the same thing all over again
What's that? - Try to murder everyone on planet earth.
Iz kojeg je to filma?
- shogo
http://www.youtube.com/watch?v=uxkr4wS7XqYjohn_constantine wrote:kako se zove ona ženska verzija Die hard? Radnja je potpuno ista, gdje glavni negativac upuca svog pomoćnika u noge jer na sebi ima eksploziv, ono kada cura iskopa oko negativcu čiji je završetak kopija iz Die hard, i ona fora kamera koja je pucala mitraljezom. Kod nas je bio preveden kao "bez milosti"...
glumi u njemu ova žena iz ovog debilnog filma....he he he...gledao sam
- john_constantine
a otkud ja znam kako se zove ta glumica? kamoli naziv filma...shogo wrote:http://www.youtube.com/watch?v=uxkr4wS7XqYjohn_constantine wrote:kako se zove ona ženska verzija Die hard? Radnja je potpuno ista, gdje glavni negativac upuca svog pomoćnika u noge jer na sebi ima eksploziv, ono kada cura iskopa oko negativcu čiji je završetak kopija iz Die hard, i ona fora kamera koja je pucala mitraljezom. Kod nas je bio preveden kao "bez milosti"...
Michel puši karu.
-
Filmoznalac
Naziv filma ti je Undefeatable, a glumica je Cynthia Rothrockjohn_constantine wrote:a otkud ja znam kako se zove ta glumica? kamoli naziv filma...shogo wrote:http://www.youtube.com/watch?v=uxkr4wS7XqYjohn_constantine wrote:kako se zove ona ženska verzija Die hard? Radnja je potpuno ista, gdje glavni negativac upuca svog pomoćnika u noge jer na sebi ima eksploziv, ono kada cura iskopa oko negativcu čiji je završetak kopija iz Die hard, i ona fora kamera koja je pucala mitraljezom. Kod nas je bio preveden kao "bez milosti"...
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire
- john_constantine
thanksFilmoznalac wrote:Naziv filma ti je Undefeatable, a glumica je Cynthia Rothrockjohn_constantine wrote:a otkud ja znam kako se zove ta glumica? kamoli naziv filma...shogo wrote: http://www.youtube.com/watch?v=uxkr4wS7XqY
Michel puši karu.