dost dobar.dobra radnja s dost napetosti i akcije.i podsjeća na midnight meat train. 7,5/10
kad ne znas..Meštar film wrote:Jesu, zombiji su, samo puno okretniji. Sada ću ja kao pazit što jesu zomiji, a što nisu, za mene jesu i tako će ostatiolio wrote:zato jer nisu zombijiMeštar film wrote:28 days later- a onak, dobro su napravljeni zombiji i jako su okretni, ali uistinu vrlo zanimljivo ostvarenje, uglavnom li la 7/10
morao sam
Kakvi argumenti. No dobro, za mene su zombiji, a za tebe nisu, ali ja mislim da jesu i uvijek tu rasprava baš oko tog filma, jedni su za dok drugi kažu da nisu zombiji, sve 5A$H wrote:kad ne znas..Meštar film wrote:Jesu, zombiji su, samo puno okretniji. Sada ću ja kao pazit što jesu zomiji, a što nisu, za mene jesu i tako će ostatiolio wrote:zato jer nisu zombiji
morao sam
pa mogu tebi osobno bit sto god zelis..nije do mene niti me zanima..ali se zna sto je zombie, a sto virusom zarazena osoba..pogledaj samo na netu..na malo boljim siteovima..nigdje ih ne zovu zombijima..nego zarazenima..Meštar film wrote:Kakvi argumenti. No dobro, za mene su zombiji, a za tebe nisu, ali ja mislim da jesu i uvijek tu rasprava baš oko tog filma, jedni su za dok drugi kažu da nisu zombiji, sve 5A$H wrote:kad ne znas..Meštar film wrote: Jesu, zombiji su, samo puno okretniji. Sada ću ja kao pazit što jesu zomiji, a što nisu, za mene jesu i tako će ostati
Šu-šu, nije tak loš. Da ga ocjenjujem od 1 do 10 ziher bi dobio negdje šesticu. Ajd mi reci zar je nastavak uistinu toliko gori od svih prijašnjih? Ako ništa drugo, film djeluje friško, tj. ne djeluje uopće kao Halloween film i ja to pozdravljam. Istina, ima svoje mane ali ovo bih uvijek izabrao ispred Resurrectiona koji opet nije dno dna kada je u pitanju horror film.maharet wrote:Halloween 2
Koji užas, koje skrnavljenje svetog serijala...evo već 2 dana pokušavam naći nešto pozitivno u njemu, ali jednostavno ne ide![]()
Šta više reći, kad je u prvoj polovini filma, pola publike napustilo kino dvoranu....a i sama sam se razmišljala o tom potezu, no ostah do kraja i uz glasan smijeh napustismo kino![]()
Koji treš, definitivno 0/10 s preporukom - izbjegnite ako ikako možete!
Ma sve 5, samo mi nekako lakše nazvati ih zombijima nego da ću ih sad zvati zaraženi i mislim da ljudi i to koriste za taj film, zombijiA$H wrote:pa mogu tebi osobno bit sto god zelis..nije do mene niti me zanima..ali se zna sto je zombie, a sto virusom zarazena osoba..pogledaj samo na netu..na malo boljim siteovima..nigdje ih ne zovu zombijima..nego zarazenima..Meštar film wrote:Kakvi argumenti. No dobro, za mene su zombiji, a za tebe nisu, ali ja mislim da jesu i uvijek tu rasprava baš oko tog filma, jedni su za dok drugi kažu da nisu zombiji, sve 5A$H wrote: kad ne znas..