Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
boyko

Post by boyko » 12 Nov 2009, 01:09

Stag Night - wrong turn u subwayu :lol:
dost dobar.dobra radnja s dost napetosti i akcije.i podsjeća na midnight meat train. 7,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

hitman_4

Post by hitman_4 » 12 Nov 2009, 16:51

Planet Terror - predobar film
9/10
Image

Image

Image

A$H

Post by A$H » 12 Nov 2009, 17:27

Meštar film wrote:
olio wrote:
Meštar film wrote:28 days later- a onak, dobro su napravljeni zombiji i jako su okretni, ali uistinu vrlo zanimljivo ostvarenje, uglavnom li la 7/10
zato jer nisu zombiji

morao sam :twisted:
Jesu, zombiji su, samo puno okretniji. Sada ću ja kao pazit što jesu zomiji, a što nisu, za mene jesu i tako će ostati
kad ne znas..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

maharet

Post by maharet » 12 Nov 2009, 18:19

Halloween 2

Koji užas, koje skrnavljenje svetog serijala...evo već 2 dana pokušavam naći nešto pozitivno u njemu, ali jednostavno ne ide :?
Šta više reći, kad je u prvoj polovini filma, pola publike napustilo kino dvoranu....a i sama sam se razmišljala o tom potezu, no ostah do kraja i uz glasan smijeh napustismo kino :lol:

Koji treš, definitivno 0/10 s preporukom - izbjegnite ako ikako možete! :evil:

Meštar film

Post by Meštar film » 12 Nov 2009, 18:23

A$H wrote:
Meštar film wrote:
olio wrote:zato jer nisu zombiji

morao sam :twisted:
Jesu, zombiji su, samo puno okretniji. Sada ću ja kao pazit što jesu zomiji, a što nisu, za mene jesu i tako će ostati
kad ne znas..
Kakvi argumenti. No dobro, za mene su zombiji, a za tebe nisu, ali ja mislim da jesu i uvijek tu rasprava baš oko tog filma, jedni su za dok drugi kažu da nisu zombiji, sve 5 :wink:

A$H

Post by A$H » 12 Nov 2009, 18:31

Meštar film wrote:
A$H wrote:
Meštar film wrote: Jesu, zombiji su, samo puno okretniji. Sada ću ja kao pazit što jesu zomiji, a što nisu, za mene jesu i tako će ostati
kad ne znas..
Kakvi argumenti. No dobro, za mene su zombiji, a za tebe nisu, ali ja mislim da jesu i uvijek tu rasprava baš oko tog filma, jedni su za dok drugi kažu da nisu zombiji, sve 5 :wink:
pa mogu tebi osobno bit sto god zelis..nije do mene niti me zanima..ali se zna sto je zombie, a sto virusom zarazena osoba..pogledaj samo na netu..na malo boljim siteovima..nigdje ih ne zovu zombijima..nego zarazenima..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Damned_Thing

Post by Damned_Thing » 12 Nov 2009, 18:42

Hidden floor- solidan japanski film,mada me dosta podseca na Dark water..
Albino farm-Klise i nije toliko lose,najveca mana su likovi i njihova glupost ne znam kako mogu toliko debilno da se ponasaju :spoiler: cura se odvoji od grupe i sad umesto da bezi iz te farme ona se nasloni na drvo i prica naglas sta ce dalje da radi i tu naravno najebe wtf? :vom:
Last house on the left(remake)- ovo mi je drugi put da gledam ovaj film,zaista je dobar i vise mi se svidja od originala

Boby

Post by Boby » 12 Nov 2009, 21:34

maharet wrote:Halloween 2

Koji užas, koje skrnavljenje svetog serijala...evo već 2 dana pokušavam naći nešto pozitivno u njemu, ali jednostavno ne ide :?
Šta više reći, kad je u prvoj polovini filma, pola publike napustilo kino dvoranu....a i sama sam se razmišljala o tom potezu, no ostah do kraja i uz glasan smijeh napustismo kino :lol:

Koji treš, definitivno 0/10 s preporukom - izbjegnite ako ikako možete! :evil:
Šu-šu, nije tak loš. Da ga ocjenjujem od 1 do 10 ziher bi dobio negdje šesticu. Ajd mi reci zar je nastavak uistinu toliko gori od svih prijašnjih? Ako ništa drugo, film djeluje friško, tj. ne djeluje uopće kao Halloween film i ja to pozdravljam. Istina, ima svoje mane ali ovo bih uvijek izabrao ispred Resurrectiona koji opet nije dno dna kada je u pitanju horror film.

jeba

Post by jeba » 12 Nov 2009, 22:34

Sorority row - jako zabavno, film bi vrijedio puno više da se ubojica ne skuži prerano u filmu. Uglavnom uživancija i opuštanje.

Meštar film

Post by Meštar film » 12 Nov 2009, 22:58

A$H wrote:
Meštar film wrote:
A$H wrote: kad ne znas..
pa mogu tebi osobno bit sto god zelis..nije do mene niti me zanima..ali se zna sto je zombie, a sto virusom zarazena osoba..pogledaj samo na netu..na malo boljim siteovima..nigdje ih ne zovu zombijima..nego zarazenima..
Ma sve 5, samo mi nekako lakše nazvati ih zombijima nego da ću ih sad zvati zaraženi i mislim da ljudi i to koriste za taj film, zombiji :wink:

jigsaw

Post by jigsaw » 13 Nov 2009, 13:57

Damned_Thing

Post by Damned_Thing » 13 Nov 2009, 15:28

Bunshinsaba-dosta dobar film

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 13 Nov 2009, 16:34

Damned_Thing wrote:Bunshinsaba-dosta dobar film
i ja sam ga nedavno gledao, slažem se sa stavom

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 13 Nov 2009, 17:04

Le Pacte Des Loups

Prilično dojmljiv film, ipak daleko od remek-djela. I dok je u čisto tehničkom smislu film savršen - akcijske scene su besprijekorno koreografirane, a Francuska 18. stoljeća besprijekorno rekonstruirana zahvaljujući odličnoj scenografiji i kostimografiji te glazbi Josepha Lo Duce, dotle scenarij nije baš najispeglaniji, tako da film praktički završava na kraju druge trećine. Ni gluma nije baš na visini - Samuel Le Bihan nije baš najbolji izbor za protagonista, s obzirom da je njegov lik ne samo u sjeni mnogo dojmljivijeg Marka Dacascosa, nego i niza epizodista, među kojima je svakako najdojmljiviji Vincent Cassell. No, usprkos par tih nedostataka, kada se sve zbroji i oduzme VUČJE BRATSTVO je film koji itekako treba pogledati, i to ne samo zato što pruža dobrih dva i pol sata zabave. Taj je film još jedan dokaz da i Evropljani, kada im se da prilika, znaju tući Hollywood njegovim vlastitim oružjem.

8.5/10
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

Malteras

Post by Malteras » 13 Nov 2009, 17:24

"Låt den rätte komma in" (2008)

Odlican svedski film. Posto je svima najvjerovatnije poznat ovaj naslov, nema potrebe da se sta vise kaze. Uglavnom, ko vec nije pogledao, preporucujem ga...
Ocjena 8/10

Post Reply