prejako kada ga petorica okruže, a ovaj izvali da ne može ucmeckati sve odjednom. Nico ga samo upuca.

Uz opsadu njegov najbolji filmjohn_constantine wrote:above the law - solidan akcijski triler, solidne scene pucnjave, odlične scene tučnjave, pristojni scenarij i par scena za pamćenje. 3/5
![]()
prejako kada ga petorica okruže, a ovaj izvali da ne može ucmeckati sve odjednom. Nico ga samo upuca.A tek kada krvav i raspidžen pobije negativce u zadnjoj sceni filma...
nogama,i ostalim djelovima tijelaMeštar film wrote:Je li to onaj film kada taj glumac udara sa nogama jako okretno ili nije?boyko wrote:Crank: High Voltage - možda mrvicu lošiji od prvog djela,al svejedno prezabavan,ima stvarno odličnih scena! 8/10
Jason Statham
EDIT: Amy Smart mi je prezgodna
ok, hvalaboyko wrote:nogama,i ostalim djelovima tijelaMeštar film wrote:Je li to onaj film kada taj glumac udara sa nogama jako okretno ili nije?boyko wrote:Crank: High Voltage - možda mrvicu lošiji od prvog djela,al svejedno prezabavan,ima stvarno odličnih scena! 8/10
Jason Statham
EDIT: Amy Smart mi je prezgodna
Nope...ako se mene pita...njegov najbolji film je definitivno Out for Justice...pa onda Above the Law i još neki. Opsada mi je od tih njegovih dobrih filmova, najslabiji...Filmoznalac wrote:Uz opsadu njegov najbolji filmjohn_constantine wrote:above the law - solidan akcijski triler, solidne scene pucnjave, odlične scene tučnjave, pristojni scenarij i par scena za pamćenje. 3/5
![]()
prejako kada ga petorica okruže, a ovaj izvali da ne može ucmeckati sve odjednom. Nico ga samo upuca.A tek kada krvav i raspidžen pobije negativce u zadnjoj sceni filma...
Ma nema do serije i crtićaBoby wrote:Ako je riječ o onom filmu koji je bio večeras na HRT-u, onda si ti podosta mlađahan. Mene isto podsjeća, ali na stvari koje treba zaboravitiboyko wrote:The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe - baš me podsjetil na djetinjstvo,ko klinac sam ga obožaval. 8/10
Ako se ne varam to je onaj seagal što je jako okretan i zna one udarce opake, on mi je mrakjohn_constantine wrote:Hard to kill - dobar film s pregršt smiješnih situacija. Mislim, 7 godina u komi i nakon dobre jebačine, igala i tjelovježbi opet bude u formi za finale. Dobar početak tučnjave u prvih 8 minuta, gledljivih sat vremena u sredini i dobro finale s par brutalnih scena (This is for my wife. Fuck you and die!). ali presmiješno ono kada ga pogode mecima, a on im jebe mater i ide ih mlatiti.Dobro ostvarenje, samo da je puno više akcije u sredini. 3/5
![]()
Ali završna scena je prejaka, kada mu gađa u muda.
I missed! I never miss! They must have been smaller than I thought!