Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 10 Nov 2009, 22:30

above the law - solidan akcijski triler, solidne scene pucnjave, odlične scene tučnjave, pristojni scenarij i par scena za pamćenje. 3/5

:spoiler:
prejako kada ga petorica okruže, a ovaj izvali da ne može ucmeckati sve odjednom. Nico ga samo upuca. :prayer: A tek kada krvav i raspidžen pobije negativce u zadnjoj sceni filma...
Michel puši karu.

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 10 Nov 2009, 22:55

john_constantine wrote:above the law - solidan akcijski triler, solidne scene pucnjave, odlične scene tučnjave, pristojni scenarij i par scena za pamćenje. 3/5

prejako kada ga petorica okruže, a ovaj izvali da ne može ucmeckati sve odjednom. Nico ga samo upuca. :prayer: A tek kada krvav i raspidžen pobije negativce u zadnjoj sceni filma...
Uz opsadu njegov najbolji film
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 10 Nov 2009, 23:10

Ghostdog - mnogo dobar sa nekim dosadnjikovim djelovima, nek mu bude 8/10
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

filmofil

Post by filmofil » 11 Nov 2009, 00:04

badlands 4/5...odličan film kojem fali samo malo tehničke dotjeranosti da bi bio savršen
This is the Zodiac speaking.

boyko

Post by boyko » 11 Nov 2009, 01:13

Crank: High Voltage - možda mrvicu lošiji od prvog djela,al svejedno prezabavan,ima stvarno odličnih scena! 8/10
Jason Statham :prayer:

EDIT: Amy Smart mi je prezgodna 8)
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Meštar film

Post by Meštar film » 11 Nov 2009, 16:31

boyko wrote:Crank: High Voltage - možda mrvicu lošiji od prvog djela,al svejedno prezabavan,ima stvarno odličnih scena! 8/10

Je li to onaj film kada taj glumac udara sa nogama jako okretno ili nije? :?

boyko

Post by boyko » 11 Nov 2009, 17:05

Meštar film wrote:
boyko wrote:Crank: High Voltage - možda mrvicu lošiji od prvog djela,al svejedno prezabavan,ima stvarno odličnih scena! 8/10

nogama,i ostalim djelovima tijela :D

Meštar film

Post by Meštar film » 11 Nov 2009, 17:11

boyko wrote:
Meštar film wrote:

nogama,i ostalim djelovima tijela :D
ok, hvala

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Nov 2009, 18:16

Filmoznalac wrote:
john_constantine wrote:above the law - solidan akcijski triler, solidne scene pucnjave, odlične scene tučnjave, pristojni scenarij i par scena za pamćenje. 3/5

Uz opsadu njegov najbolji film
Nope...ako se mene pita...njegov najbolji film je definitivno Out for Justice...pa onda Above the Law i još neki. Opsada mi je od tih njegovih dobrih filmova, najslabiji...

Nego...

UPOZORENJE - Ima jedan sitni spoiler!

2012 (2009) 3,5-4/5 - TRAILER
Film je upravo sve ono što se i očekuje od filma kojeg režira Ronald Emmerich - mega/ultra spektakl sa prgšt over the top razaranja i akcije, te jeftinih emocija koje ponekad prelaze u totalnu patetiku. Dakle, gotovo da se ne razlikuje od njegovih prethodnih hollywoodskih filmova (ID4, The Day After Tomorrow, Godzilla itd.). Kako bi ameri rekli - "You will get what you pay for".
Ali baš kao i gotovo svaki put do sada, sve to skupa je ipak zabavno, pa čak i dosta napeto, te služi svrsi, a to je zabava za mase! Naravno, ukoliko vam ne smeta nedostatak karakterizacije i nekog dubljeg smisla (iako se film ipak ne bi mogao okarakterizirati baš kao čistokrvno razaranje). Izuzev tih sitnih detalja, najveći problem filma je to što pod broj 1 - traje malo predugo (158 min). Pod broj 2 - sva najbolja razaranja i destrukcije su viđeni u traileru. Te pod broj 3 - film ipak ima happy end. Čini se da je Emmerich još jednom uspio ispuniti svoje fantazije i uništiti kompletnu ameriku te još jedan dobar dio ostatka svijeta, ali jednostavno nije imao muda ići do kraja i ostaviti ljudsku budućnost neizvjesnom, kako bi to po meni i priličilo u ovom slučaju.
Glumačka ekipa je dobra, a ponajviše bih izdvojio našeg slavonca, Zlatka Burića. Nije da je on sad najbolje odglumio ili nešto, ali njegova pojava mi je uistinu bila iznenađenje jer nisam imao pojma da se i on pojavljuje u filmu. I to ne samo da se pojavljuje, već ima i dosta veliku ulogu. A tu je i naravno i Woody Harrelson u još jednoj otkačenoj ulozi luđaka LOL.
Vizualno film izgleda fenomenalno, ali u to naravno nisam ni sumnjao, te su scene razarnja zaista fenomenlane i uzbudljive. Što se te vizualne strane filma tiče, ovo je definitivno film za kino gledanje.

Sve u svemu, ja sam se zabavio i dobio sve što sam očekivao, a vi sad vidite da li je ovo film vama po volji.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 11 Nov 2009, 19:07

Moon (2009)-stavno ove godine me SF nisu razočarali.svi oni za koje sam očekivao da će bit dobri zadovoljili su me..i još primjer kako se ne mora imat ogroman buđet i veliki ansambl glumaca da se napravi dobar filmič 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Nov 2009, 23:11

Hard to kill - dobar film s pregršt smiješnih situacija. Mislim, 7 godina u komi i nakon dobre jebačine, igala i tjelovježbi opet bude u formi za finale. Dobar početak tučnjave u prvih 8 minuta, gledljivih sat vremena u sredini i dobro finale s par brutalnih scena (This is for my wife. Fuck you and die!). ali presmiješno ono kada ga pogode mecima, a on im jebe mater i ide ih mlatiti. :lol: Dobro ostvarenje, samo da je puno više akcije u sredini. 3/5

Ali završna scena je prejaka, kada mu gađa u muda.
I missed! I never miss! They must have been smaller than I thought!

:rotflmao:
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 12 Nov 2009, 01:11

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe - baš me podsjetil na djetinjstvo,ko klinac sam ga obožaval. 8/10

Boby

Post by Boby » 12 Nov 2009, 02:22

boyko wrote:The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe - baš me podsjetil na djetinjstvo,ko klinac sam ga obožaval. 8/10
Ako je riječ o onom filmu koji je bio večeras na HRT-u, onda si ti podosta mlađahan. Mene isto podsjeća, ali na stvari koje treba zaboraviti :cry:

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 12 Nov 2009, 02:53

Boby wrote:
boyko wrote:The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe - baš me podsjetil na djetinjstvo,ko klinac sam ga obožaval. 8/10
Ako je riječ o onom filmu koji je bio večeras na HRT-u, onda si ti podosta mlađahan. Mene isto podsjeća, ali na stvari koje treba zaboraviti :cry:
Ma nema do serije i crtića :wink:
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

Meštar film

Post by Meštar film » 12 Nov 2009, 03:04

john_constantine wrote:Hard to kill - dobar film s pregršt smiješnih situacija. Mislim, 7 godina u komi i nakon dobre jebačine, igala i tjelovježbi opet bude u formi za finale. Dobar početak tučnjave u prvih 8 minuta, gledljivih sat vremena u sredini i dobro finale s par brutalnih scena (This is for my wife. Fuck you and die!). ali presmiješno ono kada ga pogode mecima, a on im jebe mater i ide ih mlatiti. :lol: Dobro ostvarenje, samo da je puno više akcije u sredini. 3/5

Ali završna scena je prejaka, kada mu gađa u muda.
I missed! I never miss! They must have been smaller than I thought!

:rotflmao:
Ako se ne varam to je onaj seagal što je jako okretan i zna one udarce opake, on mi je mrak :wink:

Post Reply