Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
cactus

Post by cactus » 08 Nov 2009, 17:50

BLACKOUT (2009)
Režija-Robert David Sanders
Glume:Barbara Streifel Sanders,Joseph Dunn,Caroline Rich,Anthony Tedesco,James Martinez,Tyler Armstrong,Ace Gibson,Ian Malcolm,John Gorman
Glazba-Justin R. Durban

Dakle,jedan od filmova koji sam pogledao sasvim slučajno i za koji nisam našao podatke osim da filmova koji se zovu Blackout ima oko petnaest :lol: .

Radnja se odvija pojavom čudovišta nakon potresa i u filma gledamo sudbinu stanovnika jedne zgrade koji moraju spašavati svoje živote. (evo pokušao sam radnju opisati bez spoilera)
Film nema neke poznate glumce ali ima režisera kojim brzim i efektnim scenama diže film,pristojne efekte ,dobru kameru i glazbu koja uspijeva dizati napetost. Da bih bio jasan ovo nije neko vrhunsko ostvarenje, ali ja ipak volim monster filmove i par riješenja mi se svidjelo te je ocjena 8/10
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 08 Nov 2009, 18:23

Boby wrote:
Filmoznalac wrote:
DrugsBunny wrote:Suspiria! Još jedan film koji me ostavio bez teksta! Genijalno 8)
Najbolji Argentov film :wink:
Gotovo da bih se složio; samo kaj sam pogledao svega 4-5 Argentova filma pa nisam baš dosljedan za takvu tvrdnju.

@DrugsBunny
Drago mi je da ti je po pitanju ovog filma (za razliku od Rosemary's Baby) sjelo sve kak treba. Svakako pogledaj još Argentovih uradaka.
Planirao sam svakako, čovjek mi se čini istinskim genijalcem.

maximilliana

Post by maximilliana » 08 Nov 2009, 19:14

Cannibal holocaust
30 days of night
Castle freak

- Cannibal holocaust me iznenadio, jer s obzirom da je sniman '79 odlično su napravljene scene kanibalizma koji izgleda po meni jako realno, kao ženskoj osobi neke scene su mi bile poprilično mučne,ali sve u svemu dugo nisam gledala film koji me iznenadio pa eto to smatram pozitivnim, no postoji OGROMNA zamjerka preko koje ja ne mogu prijeći a to je da su u filmu scene ubijanja životinja STVARNE!! što smatram odvratnim i krajnje nepotrebnim i deodato mi se zgadio kao čovjek i mislim da bi njemu trebalo napraviti ono što je on životinjama u filmu. za mene je on istinski manijak!

- 30 days of night- gledljivo, nije da umireš od dosade, ok film po meni, samo mi se radnja nekako brzinski odvija, sa dana 7 skoči se na dan 18, malo nerealno ne u smislu vanzemaljaca nego evo npr. što mi je odmah upalo u oči je da nakon bog zna kolko dana josh izgleda ko prvi dan, a billy je zarasto u bradurinu ko jeti, ugl. film mi je nekako nedorečen

- Castle freak- po meni nije loš, ima nekih sick scena, freak nije loše napravljen (daleko od najboljeg), također par nelogičnosti (dio filma freak je gol, a onda se kasnije vide obrubi gaćica, ima nekih fora i s njegovim prstom- malo ga ima pa ga malo nema), no ajd gledljivo

bakero

Post by bakero » 08 Nov 2009, 23:41

Stepfather - izvanredna priča i glazba, te glavni negativac... 8/10 vidit ćemo što će ponuditi remake
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Wendigo

Post by Wendigo » 09 Nov 2009, 01:18

jeepers creepers
2/5 - whatever...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 09 Nov 2009, 01:35

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 09 Nov 2009, 04:49

Wendigo wrote:jeepers creepers
2/5 - whatever...
Svako malo naiđem na nekom drugom forumu u vezi ovog filma i svakom je loš, neznam, meni je bio baš dobar i zabavan...
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

A$H

Post by A$H » 09 Nov 2009, 07:21

Filmoznalac wrote:
2/5 - whatever...
Svako malo naiđem na nekom drugom forumu u vezi ovog filma i svakom je loš, neznam, meni je bio baš dobar i zabavan...
same here..i opet se namjerava pogledat i prvi i drugi..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Wendigo

Post by Wendigo » 09 Nov 2009, 09:29

Filmoznalac wrote:
2/5 - whatever...
ma nije mi toliko loš, koliko mi je smiješan i ostavlja osjećaj ravnodušnosti nakon gledanja.

boyko

Post by boyko » 09 Nov 2009, 12:04

A$H wrote:
Filmoznalac wrote:
2/5 - whatever...
same here..i opet se namjerava pogledat i prvi i drugi..
također
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

filmofil

Post by filmofil » 09 Nov 2009, 14:27

zašto mi je pobrisan ovdje post u vezi jeepers creepers?
This is the Zodiac speaking.

bakero

Post by bakero » 09 Nov 2009, 16:46

Filmoznalac wrote:
2/5 - whatever...
meni odličan film...
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

maximilliana

Post by maximilliana » 09 Nov 2009, 20:33

Meni se ne sviđa :?

bluedreamer

Post by bluedreamer » 09 Nov 2009, 20:51

meni je jeepers zakon, pogotovo prvi dio, ali ni drugi nije loš.

evo, neki dan pogleda paranormal acitvity, odlična atmosfera, nije mi bilo svejedno posli šetat po kući :oops: :D

8/10

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Nov 2009, 21:13

bluedreamer wrote:meni je jeepers zakon, pogotovo prvi dio, ali ni drugi nije loš.

evo, neki dan pogleda paranormal acitvity, odlična atmosfera, nije mi bilo svejedno posli šetat po kući :oops: :D

8/10
Hehe, ja sam dobila obavijest da ga ne gledam sama po noći, jer je moguće da mi se krenu priviđati stvari :lol: :lol: i to od osobe za koju sam smatrala da je hrabra
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply