Sin city 3

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Aryx

Post by Aryx » 12 May 2007, 13:02

dobra je jedinica :) malo sam je se zasitio previse puta gledao
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Vorador

Post by Vorador » 12 May 2007, 13:07

Aryx wrote:dobra je jedinica :) malo sam je se zasitio previse puta gledao
također hehehe :lol: :lol:

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 12 May 2007, 17:04

HorrorHR wrote:Ja sam valjda jedini koji nije ni jedinicu pogledao :oops: :wink:
Ima nas. :D

Rodman

Post by Rodman » 12 May 2007, 17:47

Ni ja nisam. 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 12 May 2007, 18:23

I vidim da se ponosite time :finga:
Michel puši karu.

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 12 May 2007, 20:39

Jako mudo, nisam gledao Sin City. Ti verovatno nisi gledao Aleksandra Nevskog, a to je mnogo veci razlog za sramotu kod nekog ko se naziva ljubiteljem filma. :p

john_constantine

Post by john_constantine » 12 May 2007, 21:01

Mairosu wrote:Jako mudo, nisam gledao Sin City. Ti verovatno nisi gledao Aleksandra Nevskog, a to je mnogo veci razlog za sramotu kod nekog ko se naziva ljubiteljem filma. :p
Evo da ti pomognem, nikada nisam gledao Scream. :oops: :P 8)
Michel puši karu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 14 May 2007, 10:50

john_constantine wrote:
Mairosu wrote:Jako mudo, nisam gledao Sin City. Ti verovatno nisi gledao Aleksandra Nevskog, a to je mnogo veci razlog za sramotu kod nekog ko se naziva ljubiteljem filma. :p
Evo da ti pomognem, nikada nisam gledao Scream. :oops: :P 8)
Hahaha...kad već izbacujemo prljavo rublje :lol: :lol: :lol: ...ja mnogo toga nisam pogledao, ali budem...ima dana više nego kobasica hahahaha... :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

john_constantine

Post by john_constantine » 14 May 2007, 11:06

To je onda bilo vrijeme negdje poslije 15 godina, kada su mi slasher filmovi bili odbojni, a među njima i friday 13. :lol: A sada sam lud s friday 13. A scream sam potpuno zaboravio, pa ga sada skidam. :wink:
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 23 Oct 2007, 14:47

dvojiku su osbacili na 2009 g. ali nakon ovoga možda je se ranije uhvati:

Code: Select all

Snimanje je stopirano jer Rodriguez hoće da se u glavnoj ulozi pojavi njegova zaručnica, brakolomna Rose, a studio je neće unatoč oblinama. Nije jaka kao Kidman, Berry ili Alba. 

Iako posjeduje sve atribute za jednu Barbarellu, Universal navodno u glavnoj ulozi rimejkane Vadimove intergalaktičke zavodnice ne želi vidjeti Rose McGowan, glumicu najpoznatiju po svojedobnoj vezi s Marilynom Mansonom i ulozi u seriji Čarobnice. Unatoč seksipilu, njeno ime nije dovoljno jako da nosi takav film, uzevši u obzir da se u njegovu produkciju ulaže čak 60 milijuna dolara, pa podbačaj nije opcija. 

No s tim se ne slaže redatelj Robert Rodriguez, koji lobira za svoju dragu Rose, a s kojom se spetljao snimajući Planet Terror, i tako se razveo od svoje dugogodišnje supruge, ali i poslovne partnerice Elizabeth Avellan. 

"Postalo je prilično neugodno za sve uključene, nitko ne misli da Rose može nositi film, ali Robert ne želi slušati", izjavio je izvor za New York Observer, a Rodriguez je potvrdio da je produkcija trenutno stopirana i projekt 'vraćen' Universalu, ali zbog nesuglasica oko budžeta. Studio nudi 60, a njemu treba 85 milijuna. 
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Oct 2007, 15:30

A$H wrote:dvojiku su osbacili na 2009 g. ali nakon ovoga možda je se ranije uhvati:

Code: Select all

Snimanje je stopirano jer Rodriguez hoće da se u glavnoj ulozi pojavi njegova zaručnica, brakolomna Rose, a studio je neće unatoč oblinama. Nije jaka kao Kidman, Berry ili Alba. 

Iako posjeduje sve atribute za jednu Barbarellu, Universal navodno u glavnoj ulozi rimejkane Vadimove intergalaktičke zavodnice ne želi vidjeti Rose McGowan, glumicu najpoznatiju po svojedobnoj vezi s Marilynom Mansonom i ulozi u seriji Čarobnice. Unatoč seksipilu, njeno ime nije dovoljno jako da nosi takav film, uzevši u obzir da se u njegovu produkciju ulaže čak 60 milijuna dolara, pa podbačaj nije opcija. 

No s tim se ne slaže redatelj Robert Rodriguez, koji lobira za svoju dragu Rose, a s kojom se spetljao snimajući Planet Terror, i tako se razveo od svoje dugogodišnje supruge, ali i poslovne partnerice Elizabeth Avellan. 

"Postalo je prilično neugodno za sve uključene, nitko ne misli da Rose može nositi film, ali Robert ne želi slušati", izjavio je izvor za New York Observer, a Rodriguez je potvrdio da je produkcija trenutno stopirana i projekt 'vraćen' Universalu, ali zbog nesuglasica oko budžeta. Studio nudi 60, a njemu treba 85 milijuna. 
Od kad njemu treba čak 80-ak mil$ da snimi dobar film???!!! pa čovjek je poznat upravo po tome što za minimalni budžet snimi filmčinu koja izgleda dvi i tri puta skuplje!!!

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Oct 2007, 08:28

izgleda da sam ja jedina osoba na svijetu koja ne može smisliti Sin City.. :lol: :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 24 Oct 2007, 09:34

Wendigo wrote:izgleda da sam ja jedina osoba na svijetu koja ne može smisliti Sin City.. :lol: :lol:
Očito LOL :lol: :lol: :twisted:

Boby

Post by Boby » 24 Oct 2007, 12:47

Čuo sam negdje na radiju kako je kritika ocjenila "Sin City" najboljom ekranizacijom stripa (za sada). Iako nisam gledao puno takvih ekranizacija mogu reći kako bih se najvjerojatnije složio. Gledao sam film čak 2 puta, novi film a ja ga gledao 2 puta :) A pogledao bih ga i treći put da nisam bio spriječen

boyko

Re:

Post by boyko » 14 May 2012, 21:40

teaser poster of Sin City 2 aka Sin City A dame To Kill For
Image

"Filming of Sin City 2 is set to begin this summer."
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Post Reply