Djelovi koji mi fale da popunim kolekciju slasher serijala

Razgovori ugodni o horor temama
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 13 May 2007, 23:29

dr_gonzo wrote:Iako moram reći da se najviše napadalo Halloween 3, za kojeg ja tvrdim da je jedan od najboljih u serijalu (i to što ga sve više gledam to mi je sve realnije) i bez obzira što nema Myersa....
trojku su zamrzili ljudi jer nije bilo Myersa u igri. Redatelj Tommy Lee Wallace koji je od prije radio sa Carpenterom (koji je u trojci ako se ne varam mjuzu radio) je rekao u nekom audio komentaru da je inicijalna ideja i bila to da je Halloween serijal filmova vezanih temom za Halloween, a ne za Michaela. Ljudi očekivali majkla i posrali se na film. Ja ga nisam stvarno dugo gledao ali znam da sam tada kao mulac isto tako pljuvao po filmu jer nije imao veze sa ostatkom serijala. Jebga, tada nije bilo u nas Interneta, nije se moglo o takvim stvarima ni čitati :)

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 13 May 2007, 23:43

Svete riječi brate : rekao bi Tex Willer :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 14 May 2007, 09:19

Je, ali meni je čak taj treći nastavak imao jednu jezovitu scenu, ono kada ženska prčka po medaljonu i zraka joj sjebe usta. :?
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 14 May 2007, 09:38

john_constantine wrote:Je, ali meni je čak taj treći nastavak imao jednu jezovitu scenu, ono kada ženska prčka po medaljonu i zraka joj sjebe usta. :?
e to moram vidjet :D

john_constantine

Post by john_constantine » 14 May 2007, 10:03

Unreal wrote:
john_constantine wrote:Je, ali meni je čak taj treći nastavak imao jednu jezovitu scenu, ono kada ženska prčka po medaljonu i zraka joj sjebe usta. :?
e to moram vidjet :D
He, a da tek vidiš onu scenu s maskom bundeve na klincu. :lol:
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 14 May 2007, 10:26

Halloween 3 izgleda da ima par jebenih scena zbog kojih se film isplat pogledat. :D Ovom serijalu po meni svakako to fali. Michael nikad nije napravio nešto fora u filmu samo je hoda tako sporo i nabijao ljude nožem što mi je malo dojadilo nakon prva dva djela. Jedine kilove koje sam posebno zapamtio od njega je kad je curu udavio s telefonskom žicom a u četvorci kćer od policajca probio puškom. A i u uskrsnuću ima par scena. Makar mnogi pljuju po osmom djelu ja smatram da je bar malo zabavan ćak me i film nasmijao u sceni gdje Busta Rhymes upoznaje Michaela .
http://www.youtube.com/watch?v=cJ7IK9cY4D0
A tek na kraju fajt između njih dvoje i rećenica triker-trit mutherfucker.
Ali općenito film mi ipak nije nešto samo glupa zabava.
Jason x je bolji što se tiće glupe slasher zabave. :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 14 May 2007, 10:35

pa tu se slažem s tobom. Osim odličnog originala, kasniji nastavci mi nisu bili pretjerano zanimljivi. Samo čekaš da nekoga ubije na različite načine, ali nema onog humora i zabave. Jason je bar mijenjao maske, divljao, bilo je zabavnih obrata, načina na kojega ga ubiju i sve to.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 14 May 2007, 10:43

john_constantine wrote:pa tu se slažem s tobom. Osim odličnog originala, kasniji nastavci mi nisu bili pretjerano zanimljivi. Samo čekaš da nekoga ubije na različite načine, ali nema onog humora i zabave. Jason je bar mijenjao maske, divljao, bilo je zabavnih obrata, načina na kojega ga ubiju i sve to.
Pa i michael je mjenjao maske ali su njegove maske mi sve više bile sranje poput one u 4 djelu i još ta frizura u 4ci. 5eti nisam gledao ali sam vidi sliku michaela fakat izgleda jadno. Meni je bila najbolja ona iz orginala i duje a ostale su munjene eventualno ona u H20 mi je bila dobra

Post Reply