Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
- john_constantine
- boyko
Metastaze - čul sam samo pozitivne komentare i opravdal svoja očekivanja.
odličan je!radnja koja ukratko opisuje živote nekolicine navijača je stvarno super,a gluma naravno odlična,super su dečki odglumili pogotovo bitorajac.čistih 10/10
odličan je!radnja koja ukratko opisuje živote nekolicine navijača je stvarno super,a gluma naravno odlična,super su dečki odglumili pogotovo bitorajac.čistih 10/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- dragonheart
Black Dynamite - 10/10 Michael Jai White je apsolutni car,film je prezabavan.Vrištao sam od smijeha još sat vremena nakon kraja
Naravno ima i šore koja super izgleda,gole ženske,pucanje,sprdaćina sa Kung Fu masterom na kraju,ma najbolji hommage Grindhouse (Blaxploitation eri),nakon Planet Terrora i Death Proofa

It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- elrania
strange days [1995]
preeeedugo sam cekala kako bih ovaj film pogledala. apsolutno predobro!
jedini bed je sto sam odmah skuzila tko je 'onaj lik' pa sam samo cekala taj dio da se to konacno pokaze i prestane odugovlaciti.
u ovom sam filmu naisla i na jednu od boljih zenskih heroina koja me zbilja odusevila, te uz kompletnu pricu zbilja tesko pronalazim propuste ovog ostvarenja.
i sam kraj mi je zaista dirljiv i lijep.
pa eto 9/10, zasluzio je.
preeeedugo sam cekala kako bih ovaj film pogledala. apsolutno predobro!
jedini bed je sto sam odmah skuzila tko je 'onaj lik' pa sam samo cekala taj dio da se to konacno pokaze i prestane odugovlaciti.
u ovom sam filmu naisla i na jednu od boljih zenskih heroina koja me zbilja odusevila, te uz kompletnu pricu zbilja tesko pronalazim propuste ovog ostvarenja.
i sam kraj mi je zaista dirljiv i lijep.

pa eto 9/10, zasluzio je.
- cactus
Stargate 1994
Glume: Kurt Rusell,James Spader
Pošto imam namjeru polako pogledati sve po redu iz ovog obimnog serijala krenuo sam od prvog filma koji je snimljen.
Dakle,scenario vrlo dobro smišljen sa pričom koja ima smisla i drži pažnju od početka do kraja. Gluma izuzetno dobra i to od glavnih glumaca pa sve do onih sporednih i šteta je što npr. Kurta Rusella nema u seriji koja je uslijedila nakon ovog.
Film je vrijedan gledanja i zato 10/10
Glume: Kurt Rusell,James Spader
Pošto imam namjeru polako pogledati sve po redu iz ovog obimnog serijala krenuo sam od prvog filma koji je snimljen.
Dakle,scenario vrlo dobro smišljen sa pričom koja ima smisla i drži pažnju od početka do kraja. Gluma izuzetno dobra i to od glavnih glumaca pa sve do onih sporednih i šteta je što npr. Kurta Rusella nema u seriji koja je uslijedila nakon ovog.
Film je vrijedan gledanja i zato 10/10
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- john_constantine
Rocky 6 - odlična drama, Slyester Stallone (s obzirom da je sve manje glumaca poput njega iz 80 - tih, osjećam tu nostalgiju), stari likovi, nova priča poslije petice. Iako sliči originalu, scenarij je baš dobro napisan i užitak je gledati od početka do kraja. Jedino neuvjerljiv dio boksa koji je ostao isti, ali odlično napravljeno i prikazano. 5/5
Michel puši karu.
-
Gamer
5/10
nije mi se gledala akcija ali sam svejedno iša pa mi vjerojatno zbog toga izgleda lošije/dosadnije.
tipièno izdrkavanje sa kamerom èim su tu Neveldine i Taylor i prièa koja je vrlo jednostavna ali na trenutke sam se zamislio dok skužim što govore kad bi koristili nanex ili dkaldex itd.
Uvod u film je cili zbrkan i skaèe sa scene na scenu tako da je teško uhvatiti sve.
I èudno mi je bilo što sam znao svakog glumca èak i do najmanje uloge.
5/10
nije mi se gledala akcija ali sam svejedno iša pa mi vjerojatno zbog toga izgleda lošije/dosadnije.
tipièno izdrkavanje sa kamerom èim su tu Neveldine i Taylor i prièa koja je vrlo jednostavna ali na trenutke sam se zamislio dok skužim što govore kad bi koristili nanex ili dkaldex itd.
Uvod u film je cili zbrkan i skaèe sa scene na scenu tako da je teško uhvatiti sve.
I èudno mi je bilo što sam znao svakog glumca èak i do najmanje uloge.
-
- Khaos[]
The Man Who Souled the World - odlican dokumentarac o rastu jednje skateboarding kompanije, osobno me to uopce ne zanima ali je stvarno zanimljivo gledat sa marketinske strane kako se jedan tako veliki fenomen stvara. Svakako pogledati 9 / 10
Crazy Stone - odlicna kineska krimi komedija, neka mjesavina snatch-a i pink panther-a, prezabavno! 8.5 / 10
Crazy Stone - odlicna kineska krimi komedija, neka mjesavina snatch-a i pink panther-a, prezabavno! 8.5 / 10
- dr mladjo
(500) Days of Summer (2009)-ah nešto sam sinoć bio raspoložen za nešto lakše pa sam išao na sigurno.zooey i levitt.jednostavno nisam mogao pogriješit,osobito nakon toliko pohvala.i nisam pogriješio
.naravno OST je odmah nakon gledanje,točnije za vrijeme gledanja nabavljen..9/10

http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings