Koji ste horror zadnji gledali?
-
-
Twice-Told Tales
Vrlo dobar Priceov film, priče su skroz čudne (u pozitivnom smislu) i moram priznati da je film napravljen sa puno inteligencije te nam daje puno prilike da nam sve to dočara, pogotovo druga priča. Ima stvarno dobru atmosferu, muziku, tehnički elementi su na mjestu te izvrsni kostimi i sa likovima se lagano upoznajemo što je veliki plus. Vincent Price je po mom mišljenju najbolji horor glumac i uvijek ću se vračati njegovim filmovima.
8.5/10
Vrlo dobar Priceov film, priče su skroz čudne (u pozitivnom smislu) i moram priznati da je film napravljen sa puno inteligencije te nam daje puno prilike da nam sve to dočara, pogotovo druga priča. Ima stvarno dobru atmosferu, muziku, tehnički elementi su na mjestu te izvrsni kostimi i sa likovima se lagano upoznajemo što je veliki plus. Vincent Price je po mom mišljenju najbolji horor glumac i uvijek ću se vračati njegovim filmovima.
8.5/10
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire
- Damned_Thing
- Sammy
Trick 'r Treat (2008) - odlican, bas mi je jucer super sjeo s tom halloween atmosferom i ugođajem, pa i isprepletene price, mali sam je presimpatican, sigurno cu ga pogledati jos mnogo puta..uglavnom i vise nego dobro provedenih sat i pol.. - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- ShadowZ
Sammy wrote:Trick 'r Treat (2008) - odlican, bas mi je jucer super sjeo s tom halloween atmosferom i ugođajem, pa i isprepletene price, mali sam je presimpatican, sigurno cu ga pogledati jos mnogo puta..uglavnom i vise nego dobro provedenih sat i pol.. - 10/10
E taj sam ja film trebo jucer gledat kod frenda...ali oso mu je sustav pa ga nije stigo skinit na vrijeme...nije ga sad fora gledat danas...
Nist sad se moram strpit do godine i cekat 31.10.2010

Ma pogledat cemo ga danas

[color=red]U našem selu više nema ljudoždera, jučer smo pojeli posljednjega [/color]
.
[img]http://i255.photobucket.com/albums/hh129/Kovacu/signshadowz.jpg[/img]
.
- Sammy
a jebiga..jucer ga je bas bilo nekak fora gledat..ShadowZ wrote:Sammy wrote:Trick 'r Treat (2008) - odlican, bas mi je jucer super sjeo s tom halloween atmosferom i ugođajem, pa i isprepletene price, mali sam je presimpatican, sigurno cu ga pogledati jos mnogo puta..uglavnom i vise nego dobro provedenih sat i pol.. - 10/10
E taj sam ja film trebo jucer gledat kod frenda...ali oso mu je sustav pa ga nije stigo skinit na vrijeme...nije ga sad fora gledat danas...
Nist sad se moram strpit do godine i cekat 31.10.2010![]()
Ma pogledat cemo ga danas

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- ShadowZ
Vec smo prosli tjedan planirali da taj film gledamo u Subotu (tj jucer) na Noc Vjestica
Ali spletom okolnisti nismo...ajd valjda ce napravit neki takav slican film na godinu i pustit u javnost par dana prije 31.10
Ali spletom okolnisti nismo...ajd valjda ce napravit neki takav slican film na godinu i pustit u javnost par dana prije 31.10
[color=red]U našem selu više nema ljudoždera, jučer smo pojeli posljednjega [/color]
.
.
- Josef K
Jučer nas 7 imalo kao neki mali maraton
Trick 'r Treat - 9/10 Skroz fora film. Pogotovo za halloween. Vizualno je savršen.
Scary Movie 2 - 10/10 Duge se nisam ovaj smijo sat i pol bez prestanka
The Blair Witch Project - 10/10 Obožavam ovaj film i što ga više gledam to me više fascinira.
Još sam uspio pogledat prve 4 epizode supernaturala druge sezone. Ide na bolje

Trick 'r Treat - 9/10 Skroz fora film. Pogotovo za halloween. Vizualno je savršen.
Scary Movie 2 - 10/10 Duge se nisam ovaj smijo sat i pol bez prestanka

The Blair Witch Project - 10/10 Obožavam ovaj film i što ga više gledam to me više fascinira.
Još sam uspio pogledat prve 4 epizode supernaturala druge sezone. Ide na bolje

- Sammy
lol..upravo ga pogledah jos jednom..ma savrsenoSammy wrote:Trick 'r Treat (2008) - odlican, bas mi je jucer super sjeo s tom halloween atmosferom i ugođajem, pa i isprepletene price, mali sam je presimpatican, sigurno cu ga pogledati jos mnogo puta..uglavnom i vise nego dobro provedenih sat i pol.. - 10/10

- ShadowZ
-
- krava u ulici brijestova
- dr_gonzo
teško bi se reklo da se oni furaju na Hostel, prije bi se rekli na TCM (pogledaj scenu večere)boyko wrote:Frontière(s) - odličan francuski hostel s par stvarno odličnih scena.8/10
(al več mi je pomalo dosta tog furanja na hostel)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -