Što ste zadnje kupili?
- dr_gonzo
Tex Kolor knjiga br. 1 (serijal kreće od prvog broja a cijena ovog broja je 250kn i ima 256 str.):

Mister No knjiga br. 29 (130kn i ima 318 str.)

Mister No knjiga br. 29 (130kn i ima 318 str.)

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- HorrorHR
- Site Admin
- john_constantine
E je li netko zna još koju strip knjižaru? Htio bi nabaviti komplet stripova Bone. U stripovi na kvadrat fale 3 i 4 dio. Superknjižara sadržava 4 nastavak. Sada sam trenutno našao neki strip agent čiji je treći nastavak čak 165 kn...
Sada sam pitao na email, a ova neka druga knjižara, rasprodano...
Michel puši karu.
- maddjuro
john_constantine wrote:E je li netko zna još koju strip knjižaru? Htio bi nabaviti komplet stripova Bone. U stripovi na kvadrat fale 3 i 4 dio. Superknjižara sadržava 4 nastavak. Sada sam trenutno našao neki strip agent čiji je treći nastavak čak 165 kn...Sada sam pitao na email, a ova neka druga knjižara, rasprodano...
probaj onu strip knjižaru tin, kod šeratona
I may be an idiot, but i am no fool.
- A$H
Tino, ne tin..maddjuro wrote:john_constantine wrote:E je li netko zna još koju strip knjižaru? Htio bi nabaviti komplet stripova Bone. U stripovi na kvadrat fale 3 i 4 dio. Superknjižara sadržava 4 nastavak. Sada sam trenutno našao neki strip agent čiji je treći nastavak čak 165 kn...Sada sam pitao na email, a ova neka druga knjižara, rasprodano...
probaj onu strip knjižaru tin, kod šeratona
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- Scarface
Mislin da su neki dijelovi čak i rasprodani. Al i da nisu, ne budi lud i ne kupuj naša izdanja jer su prejebeno skupa. Bolje kupi onaj ogromni integral cijelog Bonea od 1000 + stranica za jeftine pare (na engleskom).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- maddjuro
istina, btw. za one koji još neznaju, preko jedne osobe možete jeftino s amazona naručivat stvari, a morete ih podignut ili u libellsu ili poštom to oaviti, morete cak i plaćati na rate, a cjena je kao i da sami naručujete, Cjena se dobije da iznos predmeta pomnožite s 7, to se odnosi na dolare, to pokriva i poštarinu, a to izađe kao i da sami naručujete,a plaća se kada se preuzima neki predmetGhostface wrote:Mislin da su neki dijelovi čak i rasprodani. Al i da nisu, ne budi lud i ne kupuj naša izdanja jer su prejebeno skupa. Bolje kupi onaj ogromni integral cijelog Bonea od 1000 + stranica za jeftine pare (na engleskom).
više informacija na:
www.hgc.logossun.com
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
javio strip agent da su rasprodali... Znači, bacim se na potražnju s engleskim izdanjima.Ghostface wrote:Mislin da su neki dijelovi čak i rasprodani. Al i da nisu, ne budi lud i ne kupuj naša izdanja jer su prejebeno skupa. Bolje kupi onaj ogromni integral cijelog Bonea od 1000 + stranica za jeftine pare (na engleskom).
Michel puši karu.
-
Filmoznalac
- Scarface
maddjuro wrote:istina, btw. za one koji još neznaju, preko jedne osobe možete jeftino s amazona naručivat stvari, a morete ih podignut ili u libellsu ili poštom to oaviti, morete cak i plaćati na rate, a cjena je kao i da sami naručujete, Cjena se dobije da iznos predmeta pomnožite s 7, to se odnosi na dolare, to pokriva i poštarinu, a to izađe kao i da sami naručujete,a plaća se kada se preuzima neki predmetGhostface wrote:Mislin da su neki dijelovi čak i rasprodani. Al i da nisu, ne budi lud i ne kupuj naša izdanja jer su prejebeno skupa. Bolje kupi onaj ogromni integral cijelog Bonea od 1000 + stranica za jeftine pare (na engleskom).
više informacija na:
www.hgc.logossun.com
Već san ga spominja par puta na forumu- Denis Pajtak- pouzdana i profesionalna osoba s kojom poslujem već godinama.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr_gonzo
Filmoznalac wrote:Upravo mi stiglo
Sa Amazona
Daj mi javi kakva je (što sve zapravo ima? recenzije ili?) i jel ju vrijedi kupiti (već imam one druge dvije najvažnije što se tiče zombija)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
Filmoznalac
Ovo što sam dosad pročitao mi je odlično...uglavnom priče od raznih pisaca horora, pa komentari i za sada je vrlo obečavajuće.dr_gonzo wrote:Filmoznalac wrote:Upravo mi stiglo
Sa Amazona
Daj mi javi kakva je (što sve zapravo ima? recenzije ili?) i jel ju vrijedi kupiti (već imam one druge dvije najvažnije što se tiče zombija)
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire
- dr_gonzo
Zabunih se jer ima slična knjiga sa skoro istom naslovnicom a govori o zombi žanru, a ovo su samo zbirke priača... Hvala na informaciji.
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -