5 najstrašnijih kukaca

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 26 Oct 2009, 15:04

dr_gonzo wrote:Meni je također bila zanimljiva bila borba između Jastoga i Škorpiona (kao borba tenkova Tiger i Sherman) i kako je škorpion ipak uspio naći Jastogu slabo točku i uspio ga ubosti svojim otrovnim žalcem... Svaka mu čast.
Da, da, prvo ga je sa žalcem u oko :lol: i onda u torzo :lol:

Hvala za jelenjaka...za sada su mi on i stršljen sami vrh dok i škorpioni se lagano penju
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

A$H

Post by A$H » 26 Oct 2009, 15:27

na oba sitea su isti fightovi..mnoge sam vec vidio..ali ovi novu su isto ok.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 26 Oct 2009, 15:37

Da, vidio sam, ali mora negdje još biti tih borbi...
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

Decadentor

Post by Decadentor » 26 Oct 2009, 16:45

Pogledajte si na jubitu ja sam tam gledo neke borbe (al neznam jesu li iste)
Image

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 26 Oct 2009, 16:55

Sad sam baš pogledao borbu između stag beetle i škorpiona i beetle ga je uništio. Čak bi reko da je beetle najsnažniji kukac...kako samo diže lobstera i škorpiona, baca ih, prejak je

sandi

Post by sandi » 26 Oct 2009, 17:06

Filmoznalac wrote:Sad sam baš pogledao borbu između stag beetle i škorpiona i beetle ga je uništio. Čak bi reko da je beetle najsnažniji kukac...kako samo diže lobstera i škorpiona, baca ih, prejak je
je definitivno je TOP-samo mi je zao sto je strsljen u borbama nekad preglup pa ne koristi očitu prednost-krila!!AIR ATTACK YOU STUPID BUG!!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

Post Reply