Potpissikeone wrote:stvarno ne može dosaditi ja sam ga pogledao već sto puta i svaki put mi je zabavan a što se tiče Buscemija meni je bio okjohn_constantine wrote:Con air - taj film mi jednostavno ne može dosaditi, i dalje užitak za gledanje. 5/5 Ok, Steve Buscemi mi nikako ne pristaje, ali svakim gledanjem postaje podnošljivi...
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
- john_constantine
Thelma & Louise - odličan spoj feminističke drame i filma ceste, s sjajnim spojem Geene Davis i Susan Sarandon, manje uloge poput Michaela Madsena (Brad Pitt mi niti u jednom filmu ne sjeda najbolje, precijenjeni glumac koji je uloge više dobio zbog svoje ljepote nego zbog toga što zna glumiti), odlična dramatika, glazba, kada cure podivljaju pri kraj filma, i sjajna završnica. S razlogom kultni klasik. 5/5
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:Thelma & Louise - odličan spoj feminističke drame i filma ceste, s sjajnim spojem Geene Davis i Susan Sarandon, manje uloge poput Michaela Madsena (Brad Pitt mi niti u jednom filmu ne sjeda najbolje, precijenjeni glumac koji je uloge više dobio zbog svoje ljepote nego zbog toga što zna glumiti), odlična dramatika, glazba, kada cure podivljaju pri kraj filma, i sjajna završnica. S razlogom kultni klasik. 5/5
Tvoje mišljenje, al to šta ga iznosiš kao da se radi o općepoznatoj činjenici je krajnje iritantno, tim više šta je potpuno netočno. To isto možeš reć za mali milijun drugih glumaca, eto ti samo za početak Jensen i Jared. Neki glumci imaju karizmatičnu facu (Cage, De Niro, Pacino, Walken...), a kad se pojave neki "ljepotani" automatski se naglasak stavlja na vanjštinu, i samim tim se i njima teže dokazat ka glumac, a ne maneken. On je ipak A kategorija, a ti ga stavljaš u isti koš s manekenčićima koji se pojave u jeftinoj rom kom ili slasheru kakvih je užasno puno u zadnjih par godina.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
pitt mi nije sad bas nesto perfektan glumac, ali slazem se s vecinom. redovito se bas fino iskaze u ulozi.Ghostface wrote:john_constantine wrote:Thelma & Louise - odličan spoj feminističke drame i filma ceste, s sjajnim spojem Geene Davis i Susan Sarandon, manje uloge poput Michaela Madsena (Brad Pitt mi niti u jednom filmu ne sjeda najbolje, precijenjeni glumac koji je uloge više dobio zbog svoje ljepote nego zbog toga što zna glumiti), odlična dramatika, glazba, kada cure podivljaju pri kraj filma, i sjajna završnica. S razlogom kultni klasik. 5/5
Tvoje mišljenje, al to šta ga iznosiš kao da se radi o općepoznatoj činjenici je krajnje iritantno, tim više šta je potpuno netočno. To isto možeš reć za mali milijun drugih glumaca, eto ti samo za početak Jensen i Jared. Neki glumci imaju karizmatičnu facu (Cage, De Niro, Pacino, Walken...), a kad se pojave neki "ljepotani" automatski se naglasak stavlja na vanjštinu, i samim tim se i njima teže dokazat ka glumac, a ne maneken. On je ipak A kategorija, a ti ga stavljaš u isti koš s manekenčićima koji se pojave u jeftinoj rom kom ili slasheru kakvih je užasno puno u zadnjih par godina.
- Asfodel
-
Istina, De Caprio mi je najveće iznenađenje od svih glumaca, a što se tiće Pitta pogledajte si Babel koji je definitivno njegov najbolji film.
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire
- elrania
- Boby
Istina cons, što god drugi pisali da kojim slučajem Pitt izgleda kao Phillip Seymour Hoffman možete se kladiti da bi danas snimao filmoveu B produkcije. On je prije svega holivudski proizvod; uvijek ga se je guralo u filmove koji su ga morali, uz ono malo talenta što ipak posjeduje, učiniti zvijezdom A liste. I ne kužim što ga svi brane zato kaj dobro izgleda; pa i već spomenuti Di Caprio je zgodan, i Christian Bale, i Jude Law, i James Dean je bio zgodan ali je svejedno riječ o odličnim glumcima. Pitt je prosječan glumac s iznadprosječnim izgledom i to nitko ne bi trebao osporavati.john_constantine wrote:Thelma & Louise - odličan spoj feminističke drame i filma ceste, s sjajnim spojem Geene Davis i Susan Sarandon, manje uloge poput Michaela Madsena (Brad Pitt mi niti u jednom filmu ne sjeda najbolje, precijenjeni glumac koji je uloge više dobio zbog svoje ljepote nego zbog toga što zna glumiti), odlična dramatika, glazba, kada cure podivljaju pri kraj filma, i sjajna završnica. S razlogom kultni klasik. 5/5
- Scarface
Boby wrote:Istina cons, što god drugi pisali da kojim slučajem Pitt izgleda kao Phillip Seymour Hoffman možete se kladiti da bi danas snimao filmoveu B produkcije. On je prije svega holivudski proizvod; uvijek ga se je guralo u filmove koji su ga morali, uz ono malo talenta što ipak posjeduje, učiniti zvijezdom A liste. I ne kužim što ga svi brane zato kaj dobro izgleda; pa i već spomenuti Di Caprio je zgodan, i Christian Bale, i Jude Law, i James Dean je bio zgodan ali je svejedno riječ o odličnim glumcima. Pitt je prosječan glumac s iznadprosječnim izgledom i to nitko ne bi trebao osporavati.john_constantine wrote:Thelma & Louise - odličan spoj feminističke drame i filma ceste, s sjajnim spojem Geene Davis i Susan Sarandon, manje uloge poput Michaela Madsena (Brad Pitt mi niti u jednom filmu ne sjeda najbolje, precijenjeni glumac koji je uloge više dobio zbog svoje ljepote nego zbog toga što zna glumiti), odlična dramatika, glazba, kada cure podivljaju pri kraj filma, i sjajna završnica. S razlogom kultni klasik. 5/5
A po čemu si ti tako poseban da je tvoja tvrdnja apsolutno točna, za razliku od trabunjanja ostalih? Šta tebe čini tolikim ekspertom da možeš ovako nastupat? I popizdija san na consovo blebetanje zbog tog glupog stava ko da je to definitivna istina. Budi bar prividno skroman.
- Asfodel
- Boby
Ghost, nemoj me natjeravati da čitaš moj potpisGhostface wrote:Boby wrote:Istina cons, što god drugi pisali da kojim slučajem Pitt izgleda kao Phillip Seymour Hoffman možete se kladiti da bi danas snimao filmoveu B produkcije. On je prije svega holivudski proizvod; uvijek ga se je guralo u filmove koji su ga morali, uz ono malo talenta što ipak posjeduje, učiniti zvijezdom A liste. I ne kužim što ga svi brane zato kaj dobro izgleda; pa i već spomenuti Di Caprio je zgodan, i Christian Bale, i Jude Law, i James Dean je bio zgodan ali je svejedno riječ o odličnim glumcima. Pitt je prosječan glumac s iznadprosječnim izgledom i to nitko ne bi trebao osporavati.john_constantine wrote:Thelma & Louise - odličan spoj feminističke drame i filma ceste, s sjajnim spojem Geene Davis i Susan Sarandon, manje uloge poput Michaela Madsena (Brad Pitt mi niti u jednom filmu ne sjeda najbolje, precijenjeni glumac koji je uloge više dobio zbog svoje ljepote nego zbog toga što zna glumiti), odlična dramatika, glazba, kada cure podivljaju pri kraj filma, i sjajna završnica. S razlogom kultni klasik. 5/5
A po čemu si ti tako poseban da je tvoja tvrdnja apsolutno točna, za razliku od trabunjanja ostalih? Šta tebe čini tolikim ekspertom da možeš ovako nastupat? I popizdija san na consovo blebetanje zbog tog glupog stava ko da je to definitivna istina. Budi bar prividno skroman.

Evo ovak, zaboravio sam po stoti put napomenuti kako je svaki moj post ujedno izraz mojeg subjektivnog mišljenja. A zašto tak samouvjereno vjerujem da sam u pravu? Pogledal sam kompletnu Pittovu filmografiju (uz iznimku par filmova). Nije da sam ga pratio kako bih ga kritizirao ali tako se je potrefilo. Kao mali smatrao sam ga odličnim glumcem, danas mi je prosječan. Prosječan ne znači loš ali meni osobno znači da ne bi bio danas gdje jest da je kojim slučajem ružniji.
- Scarface
E pa briga me za tvoje il bilo čije mišljenje ako ćeš ga iznosit na taj "svisoka" način. Samo ti smotaj par finih riči i uvjeri sebe kolko si pametan i kolko dobro kužiš glumce i filmove, jer znan da to misliš, a znaš i ti. Gade mi se ti "obrazovani" postovi, al kad ih već trpin, neću i direktna omalovažavanja. Pa ti sad gledaj čiju god filmografiju oćeš i dokazuj nešto svom odrazu.