Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
boyko

Post by boyko » 16 Oct 2009, 02:45

Transformers: Revenge of the Fallen - savršeni specijalni efekti.akcije kolko god očeš.odlična radnja,barem u prvom dijelu filma,u drugom se nekak malo izgubi tj. izbljedi ona napetost.čak ima i humora,kaj mi je odlično pasalo.
sve u svemu malo lošiji od prvog djela al svejedno odličan! 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Oct 2009, 20:45

Lone Wolf and Cub: Sword of Vengeance - premoćan film. Japanska kultura, fenomalan početak, dobra revenge tematika, glavni lik, nasilne scene, otkidanje glava, skriveni arsenal, preizvrstan spektakularni završetak, samurajske borbe od kojih se najviše izdvaja ona borba na sunčanom polju, sporedni likovi kao prostitutka. Izvrsno ostvarenje. 5/5

eh, ovaj mjesec ću gledati samo samurajske filmove... poslije šest filmova Zatoichi serijal, pa Six - string samurai, ponovno 7 samuraja i ostalo, što god nađem...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Oct 2009, 00:49

Detroit_Metal_City- dobar anime koji parodira death metal i taj cjeli svjet, anime je komedija, gl lik nije nista nalik na njegov onstage alter-ego, ima te japanske deathmetal glazbe (neslušam taj tip glazbe pa neznam kakav je), ima 12 nastvaka od po 15 minuta, preporučam ga svakako pogledati
I may be an idiot, but i am no fool.

filmofil

Post by filmofil » 17 Oct 2009, 00:53

punisher: war zone 3/5...kak bi ameri rekli 'poorly executed'
This is the Zodiac speaking.

Mr. Pang

Post by Mr. Pang » 17 Oct 2009, 01:58

john_constantine wrote: eh, ovaj mjesec ću gledati samo samurajske filmove... poslije šest filmova Zatoichi serijal, pa Six - string samurai, ponovno 7 samuraja i ostalo, što god nađem...
ako mogu preporučit par njih: hanzo the razor, ame agaru, hidden blade, love and honor, when the last sword is drawn, incident at blood pass, a bloody spear at mt. fuji, the samurai i loved

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Oct 2009, 09:11

Mr. Pang wrote:
john_constantine wrote: eh, ovaj mjesec ću gledati samo samurajske filmove... poslije šest filmova Zatoichi serijal, pa Six - string samurai, ponovno 7 samuraja i ostalo, što god nađem...
ako mogu preporučit par njih: hanzo the razor, ame agaru, hidden blade, love and honor, when the last sword is drawn, incident at blood pass, a bloody spear at mt. fuji, the samurai i loved
prihvaća se. :)
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 17 Oct 2009, 09:51

Surrogates

1/10

dno dna
užas dosadni i nezanimljivi
predvidljivo do najmanjeg detalja
sreæa da ne traje dugo

šteta love za kartu

Black Adder Season 2

11/10

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Oct 2009, 12:41

john_constantine wrote:Lone Wolf and Cub: Sword of Vengeance - premoćan film. Japanska kultura, fenomalan početak, dobra revenge tematika, glavni lik, nasilne scene, otkidanje glava, skriveni arsenal, preizvrstan spektakularni završetak, samurajske borbe od kojih se najviše izdvaja ona borba na sunčanom polju, sporedni likovi kao prostitutka. Izvrsno ostvarenje. 5/5

eh, ovaj mjesec ću gledati samo samurajske filmove... poslije šest filmova Zatoichi serijal, pa Six - string samurai, ponovno 7 samuraja i ostalo, što god nađem...
pročitaj stripove - jebeni su.
i da.. sad si me podsjetio da moram pogledati ostatak LWAC filmova, još 4 komada.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Oct 2009, 20:25

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:Lone Wolf and Cub: Sword of Vengeance - premoćan film. Japanska kultura, fenomalan početak, dobra revenge tematika, glavni lik, nasilne scene, otkidanje glava, skriveni arsenal, preizvrstan spektakularni završetak, samurajske borbe od kojih se najviše izdvaja ona borba na sunčanom polju, sporedni likovi kao prostitutka. Izvrsno ostvarenje. 5/5

pročitaj stripove - jebeni su.
i da.. sad si me podsjetio da moram pogledati ostatak LWAC filmova, još 4 komada.
može. :wink:

danas u kinima pogledao Mrzim valentinovo - eh, posljednji put da idem s nekom curom na spoju gledati romantičnu komediju i još ne dobijem ništa od maženja jer ona hoće gledati film. :lol: A sam film, mislio sam da će biti nešto dobro, a čim sam vidio onu glumicu iz debilnog Grčkog vjenčanja, i vidio taj njezin stalni iritatni smiješak s bijelim zubima, kao da su joj ubrizgali botulix u lice... Glumci imaju karizmu tako da su učinili film zanimljivim, naročito ona dvojica homoseksualaca. Ali sam film, scenarij je prilično plošan, prejednostavan, viđen i predvidljiv od početka do kraja... Niti se ne može ništa očekivati od romantičnih komedija, ali ovo... solidno, samo da nema te glumice. No, najsmešnija stvar je to njezino ponašanje, mislim, cijelo vrijeme se ponaša kao neka klinka od 25 godina, a sigurno ima više od 40... :? 3/5

Lone Wolf and Cub: Baby Cart at the River Styx - odličan nastavak s više nasilja, otkidanja glava, trojicom smrtonosnih boraca od kojih svaki ima specifično oružje, veliko finale, scena u pustinji, ženske ubojice, borba u mraku kada spašava sina, i scena poslije požara na brodu. Sjajan nastavak s odličnim završetkom. 5/5
Michel puši karu.

sikeone

Post by sikeone » 18 Oct 2009, 01:29

Code of silence 4/5-odlična ejtiz akcija sa Chuck Norrisom (definitivno među njegovim boljim filmovima) i uvijek odličnim negativcem Henryjom Silvom. Prejak scena kada dva klošara upadnu u drotovski birc da ga opljačkaju :D
J...š film u kojem nema tuče

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Oct 2009, 10:04

Con air - taj film mi jednostavno ne može dosaditi, i dalje užitak za gledanje. 5/5 Ok, Steve Buscemi mi nikako ne pristaje, ali svakim gledanjem postaje podnošljivi...
Michel puši karu.

sikeone

Post by sikeone » 18 Oct 2009, 10:20

[quote="john_constantine"]Con air - taj film mi jednostavno ne može dosaditi, i dalje užitak za gledanje. 5/5 Ok, Steve Buscemi mi nikako ne pristaje, ali svakim gledanjem postaje podnošljivi...[/quote]

stvarno ne može dosaditi ja sam ga pogledao već sto puta i svaki put mi je zabavan a što se tiče Buscemija meni je bio ok
J...š film u kojem nema tuče

olio

Post by olio » 18 Oct 2009, 10:34

najlegendarniji quote

Cameron Poe: Put... the bunny... back... in the box.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Oct 2009, 12:15

sikeone wrote:
john_constantine wrote:Con air - taj film mi jednostavno ne može dosaditi, i dalje užitak za gledanje. 5/5 Ok, Steve Buscemi mi nikako ne pristaje, ali svakim gledanjem postaje podnošljivi...
stvarno ne može dosaditi ja sam ga pogledao već sto puta i svaki put mi je zabavan a što se tiče Buscemija meni je bio ok
ma je, ali znaš ono kada ga izvade iz kombija, u stilu hanibala lectera i onda očekuješ nekakvo opasno stvorenje, ubojicu i luđaka... I sve padne u vodu čim mu skinu masku... :? :lol:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 18 Oct 2009, 12:23

year one 3/5...jebena glumačka postava, loš scenarij
This is the Zodiac speaking.

Post Reply