Hehe...i ja ga gledao prošli vikend...2X

....i mogu reći da sam ja ostao oduševljen. Mislim da se razumijemo...radi se o B filmu, priča je veoma jednostavna, puna klišeja, karakterizacije nema, a gluma je onako, prosjek...OK, al prosjek. Ali akcija...ajme majko...tako dobre šore nisam vidio još od Ong baka. Zapravo...kad malo bolje razmilsim...ovaj film je dosta sličan Ong baku. Naime...oba filma imaju ultra jednostavnu priču (u Ong Baku neki likovi ukradu budinu glavu pa gl. junak ide vratiti tu glavu i pri tome šora sve koji mu se nađu na putu, dok u Ninji tamo neki lik želi ukrasti Yoroi Bitsu, a gl. junak ga kroz cijeli film želi spriječiti u tome).
Ono što je mene najviše iznenadilo kod ovog filma je razina produkcije., naime film unatoč tome što je jednim dobirm dijelom snimljen u Bugarskoj, kao i većina DTV B filmova, uopće ne izgleda kao da je snimljen u Bugarskoj, i uopće ne djeluje kao low budget film poput novijih Seagalovih uradaka koji se također štancaju u Bugarskoj. Izvrsna forografija, izvrsna režija, mnogo akcije, mnogo krvi, bez žica, bez CGI efekata (izuzev korištenja green screena da bi se što bolje dočarao New York i CGI krvi, ali to izgleda jako dobri, i kao što Unreal reče, pridonosi malo strpovskom/anime doživljaju)...pomalo me čak podsjetio na stare Bruce Lee/Ninja/Samurai filmove...
jedinop što mi se nije svijdelo u filmu su slova na uvodnoj špici, djelovala su jeftino ( i to je bila jedina stvra koja je izgledala jeftino), te zoomovi kod nekih fajtova...bili su mi skor nepotrebni.
Sve u svemu, za ono što film je, a to je jednostavna ali nabrijana martial arts zabava...film je gotovo pa odličan, ako se mene pita najbolji DTV film koji sam gledao ove godine. Oni koji traže neš ozbiljnije...nek produže dalje...
4/5
PS: A$H...ako si uživao u Blood and Bone, te The Tournanmentu...pogledja defitivno vo...razvalit će ti mozak