Wrong Turn 3 (2009?)

Mjesto za horore iz novog milenija.
daemon

Post by daemon » 12 Oct 2009, 14:08

shogo wrote:
daemon wrote:
shogo wrote:ako je drugi bio loš ovaj je katastrofa...koma jedna od filma...

Spoiler.........
Hmmda, nije film bas... odlucili su se za "ozbiljan" pristup... To su zatvorenici, hladnokrvni mafijasi i ubojice, pa nece valjda zaliti za kolegom u zici?!:) Sve u svemu, ima rupa, ali da se pogledat...
Ma kakav ozbiljan pristup...scene borbe su a la bore lee...
Dovraga, u usporedbi sa 2-jkom, ovo je "ozbiljan" (ponovno u navodnicima) pristup?!:)
:: [url=http://www.horror-xtra.bloger.hr/]Horror-Xtra[/url] - blog::

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 12 Oct 2009, 14:33

shogo wrote:Ma kakav ozbiljan pristup...scene borbe su a la bore lee...
Bore Lee? Jesmo li gledali isti film? Možda je glavna glumica kao iz Bore Leea, ali ono malo scena borba su sasvim OK. POsebice Chavez vs mutant, baš je djelovalo nekako B dobro.

evil_me

Post by evil_me » 12 Oct 2009, 21:19

Ma očajno sve! Britanski glumci glume amere i to poprilično neuvjerljivo, svako malo se onaj engleski akcenat pojača!
Ona trebica, gluma joj je očajna!
I ne kontam te likove u filmu, kakvo je to ponašanje! Mutant se po prvi put pojavi, napravi kill i ode a ostali se ponašaju kao da ništa nije bilo! I tako svaki put!
CGI je presmješan! :P
Scene borbe; pa dobrano se vidi da se udaraju u prazno! Jako loše napravljeno! Ima još gluposti kao ona scena vožnje kombijem napravljena u studiju hahah! I tako dalje!
Drugio dio je superb naspram ovog filma!

Decadentor

Post by Decadentor » 13 Oct 2009, 02:26

Najlosiji u serijalu, ali gledljiv
Image

shogo

Post by shogo » 13 Oct 2009, 11:43

HorrorHR wrote:
shogo wrote:Ma kakav ozbiljan pristup...scene borbe su a la bore lee...
Bore Lee? Jesmo li gledali isti film? Možda je glavna glumica kao iz Bore Leea, ali ono malo scena borba su sasvim OK. POsebice Chavez vs mutant, baš je djelovalo nekako B dobro.
Ma kužim ja b filmiće...od tebe ovakav odgovor...pa ovo nije ni c rang...čista debilana

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 13 Oct 2009, 12:59

shogo wrote:Ma kužim ja b filmiće...od tebe ovakav odgovor...pa ovo nije ni c rang...čista debilana
Ja ne vidim nikakav lošiji pomak od Wrong Turn 1 i 2, ako su i oni C onda je i ovo C. Ok Wrong Turn dva ćemo samo malo udaljiti, makar mi je opet bio whatever, ali sve mi to ista pašta ispada. Cijeli serijal jedan od bezveznijih novijih horror serijala.

Kad mi netko kaže Wrong Turn meni je prava asocijacija jebeno loš CGI. To je dno dna, ovo sa likovima u trećem dijelu mi je mnogo više pasalo nego recimo dvojka. Za ovakav tip filma, nisam imao ništa protiv većine glumaca (osim onih koje sam posebno spomenuo - žena i onaj marshall - ne šerif).

shogo

Post by shogo » 13 Oct 2009, 13:43

jedinica mi je bila šokantna i iznenađujuća...prvi u novije vrijeme sa redneck retard ljudožderima ako se ne varam...
I glumci su bili malkice kvalitetniji...Pa i cgi bolji nego ovi nakon 5 godina....

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 13 Oct 2009, 15:37

shogo wrote:jedinica mi je bila šokantna i iznenađujuća...prvi u novije vrijeme sa redneck retard ljudožderima ako se ne varam...
I glumci su bili malkice kvalitetniji...Pa i cgi bolji nego ovi nakon 5 godina....
ma ne, prvi izgleda profesionalnije odrađen od sva tri, nakon drugog ili trećeg gledanja mi je ispao i nešto bolji (doduše nisam mogao nikako preko one scene sa borbom u krošnjama), ali iskreno sada kad razmislim ni ne sjećam se CGI-a tamo. dvojka i trojka zasigurno spadaju u isti rang po CGIu koji je loš, skoro toliko loš u trenucima (za recimo ozbiljnu straight to dvd produkciju) da postaje dobar.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 13 Oct 2009, 16:51

HorrorHR wrote:
shogo wrote:jedinica mi je bila šokantna i iznenađujuća...prvi u novije vrijeme sa redneck retard ljudožderima ako se ne varam...
ma ne, prvi izgleda profesionalnije odrađen od sva tri, nakon drugog ili trećeg gledanja mi je ispao i nešto bolji (doduše nisam mogao nikako preko one scene sa borbom u krošnjama), ali iskreno sada kad razmislim ni ne sjećam se CGI-a tamo. dvojka i trojka zasigurno spadaju u isti rang po CGIu koji je loš, skoro toliko loš u trenucima (za recimo ozbiljnu straight to dvd produkciju) da postaje dobar.
meni nije ni za straight to dvd nego odma na sf chanel

prvi deo je remek delo
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 13 Oct 2009, 19:21

horkolerbus wrote:meni nije ni za straight to dvd nego odma na sf chanel
to ti je tu negdje, praktički ista stvar...
horkolerbus wrote:prvi deo je remek delo
dobro sad nećemo pretjerivati :lol: :wink:

boyko

Post by boyko » 13 Oct 2009, 23:55

najlošiji u serijalu
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Oct 2009, 14:21

Meni osobno najlosiji u serijalu ali sa jako dobrim ubojstvima...Brutalnost,krv ocekivano na razini.
E sad,kao "mozak na pasu" film jako dobar,fino se moze ubit vrijeme...Ali sa dubljeg aspekta-mali milijun pogresaka i nelogicnosti...
Sam kraj mi se svidio poprilicno.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

elrania

Post by elrania » 02 Nov 2009, 20:27

wrong turn 3: left for dead [2009] - Image

moglo je ovo puno bolje. prethodni su mi filmovi bili ok i dosta zabavni, dok je ovo zamorno.

3/10

kraykulla

Post by kraykulla » 20 Dec 2009, 10:51

pogledao jučer.katastrof.loše.jedinica je bila ok za jednom pogledat,dvojka me čak više zabavila nego
jedinica i rollins je tamo bio gazda i taj relity military show štih,ali ovo...
mutanti loši bugari,radnja debilna,glavni lik totalni geek,kraj isto manje-više bollocks...
nadam se da neće snimiti četvrti :roll:

Joga

Post by Joga » 20 Dec 2009, 11:15

pogledao sam ga zbog slave prethodnika.

slabo, preslabo. jedva prolazno 2/10
god is a spurs fan

Post Reply