jigsaw wrote:Ako bude imalo dobar kao dvojka ili jedinica, zadovoljan.
Wrong Turn 3 (2009?)
- dr_gonzo
Biće da ima isti naslov kao video igraZeroX wrote:ajme, taj trailer mi više izgleda ko neka zajebancija. i zaboga zašto "left for dead" ??:S
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- ZeroX
- Dragonrage
- DEXTER
- daemon
Skinulo se jutros.... uskoro je na repertoaru, javim dojmove...
Btw, jedinica mi je bas bila solidan horror, ne kuzim zasto je vecini los?!:) Mislim, onaj fajt po stablima itsl... osvjezavajuc mi bio, pogotovo sto je u relativno isto vrijeme izasao remake Texaskog masakra... mislim, nije bas bilo takvih filmova u doba kad se pojavio....
2-jka... solidna zajebancija, Rollins je zakon i podize mi dojam fimova u kojima se pojavljuje (Feast, WT2)
Nadam se da ce 3jka biti ozbiljnija....
A sto se serijala tice... ne razumijem kako ni zasto, ali ok za pogledat...
Btw, jedinica mi je bas bila solidan horror, ne kuzim zasto je vecini los?!:) Mislim, onaj fajt po stablima itsl... osvjezavajuc mi bio, pogotovo sto je u relativno isto vrijeme izasao remake Texaskog masakra... mislim, nije bas bilo takvih filmova u doba kad se pojavio....
2-jka... solidna zajebancija, Rollins je zakon i podize mi dojam fimova u kojima se pojavljuje (Feast, WT2)
Nadam se da ce 3jka biti ozbiljnija....
A sto se serijala tice... ne razumijem kako ni zasto, ali ok za pogledat...
:: [url=http://www.horror-xtra.bloger.hr/]Horror-Xtra[/url] - blog::
- HorrorHR
- Site Admin
-
Filmoznalac
- DeadDispatcher90
- shogo
ako je drugi bio loš ovaj je katastrofa...koma jedna od filma...
Spoiler.........
Lika uhvati u mrežu koj je nadoštukana na pick up...njegova ekipa stoji dva metra dalje iza i gleda kako ovaj cvili dok da žica steže..i u maniri najvećih nigerskih gang okršaja pucaju prema njemu...get the fock out...onako hladnokrvno i nastavljaju dalje...trasheraj na kvadrat
Spoiler.........
Lika uhvati u mrežu koj je nadoštukana na pick up...njegova ekipa stoji dva metra dalje iza i gleda kako ovaj cvili dok da žica steže..i u maniri najvećih nigerskih gang okršaja pucaju prema njemu...get the fock out...onako hladnokrvno i nastavljaju dalje...trasheraj na kvadrat
- daemon
Hmmda, nije film bas... odlucili su se za "ozbiljan" pristup... To su zatvorenici, hladnokrvni mafijasi i ubojice, pa nece valjda zaliti za kolegom u zici?!:) Sve u svemu, ima rupa, ali da se pogledat...shogo wrote:ako je drugi bio loš ovaj je katastrofa...koma jedna od filma...
Spoiler.........
:: [url=http://www.horror-xtra.bloger.hr/]Horror-Xtra[/url] - blog::
- shogo
Ma kakav ozbiljan pristup...scene borbe su a la bore lee...daemon wrote:Hmmda, nije film bas... odlucili su se za "ozbiljan" pristup... To su zatvorenici, hladnokrvni mafijasi i ubojice, pa nece valjda zaliti za kolegom u zici?!:) Sve u svemu, ima rupa, ali da se pogledat...shogo wrote:ako je drugi bio loš ovaj je katastrofa...koma jedna od filma...
Spoiler.........