pa hajde, ucini dobro djelo i udomi jednuHec wrote:sad ocu i ja macku od svih tih slika
Kućni ljubimci - objavite slike
- elrania
- john_constantine
- elrania
premlado je to.john_constantine wrote:Koliko mačka mora biti stara da bi ju se moglo uzeti? Stari previše forsira na mačića radi brata, ali mačić je star tek 3 tjedna i par dana, što je meni premalo...
najbolje je uzeti macica od 2 mjeseca, a takvi se najvise i nude. mislim da je to zbilja neka donja granica za udomljavanje.
- john_constantine
i mislio sam, govorim mu ja da neka čeka 2 mjeseca. A on samo nešto izmišljava radi brata koji ne može dočekati...elrania wrote:premlado je to.john_constantine wrote:Koliko mačka mora biti stara da bi ju se moglo uzeti? Stari previše forsira na mačića radi brata, ali mačić je star tek 3 tjedna i par dana, što je meni premalo...
najbolje je uzeti macica od 2 mjeseca, a takvi se najvise i nude. mislim da je to zbilja neka donja granica za udomljavanje.
Michel puši karu.
- Scarface
Lol, kako mi ode imamo mace s ulice, uvik nam dođu mačići stari 3-4 tjedna. Prijatelj baš ima jednog crnog koji ima misec dana i presladak je, samo se igra, grebe, skače i totalno je nenormalan.
Tako da otkad znan za sebe udomim mačke prilično mlade, i sve je u redu. Sićan se jednom ultraekstremnog slučaja sa svojim crnim mačićem prije gotovo 9 godina, kad je ima nepunih 2 tjedna, pa san mora stavljat malo mlika na prst i davat mu da siše jer je bija odvojen od mame (i prilično bi jako zagriza kolko se sićan).
Al je kasnije bija potpuno poremećen, hiperaktivan i divlji- psihopat zaostao u razvoju.
Misec dana mi se čini ok.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Studeni
- boyko
- elrania
plava šapaHec wrote:kod mene u ulici neka zagorka ima preko 12macaka -.-' al sve su stare kuje kad se moram tak izrazit, ocu neku malu
maca hr
- john_constantine
došla je druga prinova, mačak stariji godinu i pol. Otkako je baka umrla prije mjesec dana, dvoje mački je ostalo doma, ovaj susjed je sve bolesniji, a ovaj više ne dolazi, pa mačke gladuju gore, i nema smisla voziti svaki dan radi hrane. Pa smo ih doveli tu, bar jednog od njih, pošto je ovaj drugi razvalio kartonsku kutiju.
Zasada je u strahu od novog okoliša, cvili i sada se samo skriva u šupi gdje će mu biti mjesto, uz ležaj, hranu i mlijeko. Trebati će mu vremena da se navikne, bar dok ne dovedemo i tog drugog mačka.
Zasada je u strahu od novog okoliša, cvili i sada se samo skriva u šupi gdje će mu biti mjesto, uz ležaj, hranu i mlijeko. Trebati će mu vremena da se navikne, bar dok ne dovedemo i tog drugog mačka.
Michel puši karu.
- john_constantine
eh, onaj mačak iz gornjeg posta se na kraju vratio tamo odakle smo ga doveli.
Nestao je prije nekoliko dana i mislili smo da je otišao, i javi nam susjeda se vratio gore.
3 sata pješice čovjeku treba tamo...
Evo, jučer je došao novi član obitelji, mala crna dugodlaka mačka. Stara 2 mjeseca. Upoznala je sobu u koju smije ući, kuhinju i svoj hodnik gdje ima sve od pijeska do ležaja. Jučer je prvo spavao kod staraca u krevetu što nam nikako nije običaj, ali stari uobičajeno pretjeruje. I kako mačić ne može skočiti dolje pošto je još mali, pokenjao mu se na više mjesta u krevetu. Navikao se na svoj WC. Jede dosta hranu, makar neće ovu kupljenu, bar još.. hranimo ga komadićima salame, razvodnjenim mlijekom, ostacima od ručka i slično, tako sitno da može jesti. Danas sam ga prvi put malo očetkao i posipao dlaku na ležaj na kojem nije htio spavati. I eto, sada već spava na njemu.
Zaigran je, makar neće loviti malo klupko vune, ali naganja lopticu makar je još u strahu od obadvoje. Igra se s našim prstima i rukom, kada je prevrnut na leđa. Lovi svašta u sobi, naganja, trči, igra se i grebe, he. Pomalo se počeo redovito čistiti jezikom. Ne boji se nikoga od nas. Voli spavati u našem krilu, kada ga lijepo polegnemo kada se naigra.
Ime mu još nismo smislili. Trebam li što znati u veći mačića? prehrana, briga i slično...
Evo, jučer je došao novi član obitelji, mala crna dugodlaka mačka. Stara 2 mjeseca. Upoznala je sobu u koju smije ući, kuhinju i svoj hodnik gdje ima sve od pijeska do ležaja. Jučer je prvo spavao kod staraca u krevetu što nam nikako nije običaj, ali stari uobičajeno pretjeruje. I kako mačić ne može skočiti dolje pošto je još mali, pokenjao mu se na više mjesta u krevetu. Navikao se na svoj WC. Jede dosta hranu, makar neće ovu kupljenu, bar još.. hranimo ga komadićima salame, razvodnjenim mlijekom, ostacima od ručka i slično, tako sitno da može jesti. Danas sam ga prvi put malo očetkao i posipao dlaku na ležaj na kojem nije htio spavati. I eto, sada već spava na njemu.
Zaigran je, makar neće loviti malo klupko vune, ali naganja lopticu makar je još u strahu od obadvoje. Igra se s našim prstima i rukom, kada je prevrnut na leđa. Lovi svašta u sobi, naganja, trči, igra se i grebe, he. Pomalo se počeo redovito čistiti jezikom. Ne boji se nikoga od nas. Voli spavati u našem krilu, kada ga lijepo polegnemo kada se naigra.
Ime mu još nismo smislili. Trebam li što znati u veći mačića? prehrana, briga i slično...
Michel puši karu.
- Asfodel
Wow, zbilja? Čitam na linku i ne vidim baš da je tak nešto, al registrirat ću iz ovih stopaelrania wrote:pogledaj malo ovdje sto ima i registriraj si micu i trebala bi ti na adresu stici posiljka s hranom (nes sitno, al svejedno fora).
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
ja sam se bezveze isla reg cisto da mi salju vijesti itd i zavrsim s reg, kliknem ok i ispise mi nes u stilu - "vas paket stici ce vam na kucnu adresu u roku 30 dana..."Asfodel wrote:Wow, zbilja? Čitam na linku i ne vidim baš da je tak nešto, al registrirat ću iz ovih stopaelrania wrote:pogledaj malo ovdje sto ima i registriraj si micu i trebala bi ti na adresu stici posiljka s hranom (nes sitno, al svejedno fora).
poslala sam pred nekih 2 tj i jos uvijek cekam, al valjda bude doslo
a hrana je bas za macice do 6mj, vrecica sa suhom i 2 paketica one mokre.