Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 04 Oct 2009, 18:04

baš opet igram fallout 3 i ovaj put mi je baš odlična igra, akcija, grafika, likovi, fallout tematika, poznate stvari, achivementi... Usprkos patchevima, river city je još uvijek najgora lokacija u igri radi bugova... Mislim, zaključao sam se u sobu kada sam htio pričati s jednim likom. :roll: I morao sam cheatati da si povisim level, da otključam vrata... ili da igram pola sata iznova, jbt...
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 04 Oct 2009, 18:10

Istina... A onda još kad sam tražio vrata, a ona zamuljana tekstura ih je prekrivala tako da sam mislio da se tamo ne može proći... Zamalo nisam ni ušao...
Revenge solves everything

cactus

Post by cactus » 04 Oct 2009, 18:47

Ima nedorečena vijest o Hogs of war 2,sada čekam.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

Scarface

Post by Scarface » 04 Oct 2009, 20:45

Upravo mi stiglo nekoliko igrica za ps3: Uncharted: Drake's Fortune, Heavenly sword, MGS 4, Batman: Arkham Asylum, Golden Axe, Army of Two, DMC 4 te Infamous- ne znan od koje počet, vjerojatno će DMC bit prvi, jedva čekan opet zaigrat omiljeni hack n' slash serijal. 8) 8) 8) 8)

Kad izađe Tekken 6, ide druga tura od kojih 5-6 igrica, pa se već polako skupljaju pare.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

bakero

Post by bakero » 05 Oct 2009, 11:58

Ghostface wrote:Upravo mi stiglo nekoliko igrica za ps3: Uncharted: Drake's Fortune, Heavenly sword, MGS 4, Batman: Arkham Asylum, Golden Axe, Army of Two, DMC 4 te Infamous- ne znan od koje počet, vjerojatno će DMC bit prvi, jedva čekan opet zaigrat omiljeni hack n' slash serijal. 8) 8) 8) 8)

Kad izađe Tekken 6, ide druga tura od kojih 5-6 igrica, pa se već polako skupljaju pare.
dakako, to je posao! :D
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

boyko

Post by boyko » 05 Oct 2009, 12:05

cactus wrote:Ima nedorečena vijest o Hogs of war 2,sada čekam.
baš sam nedavno na kompu igral.legendarna igra!
ak se ne varam,dvojka je trebala izač u travnju ove godine al su ju otkazali :evil:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

A$H

Post by A$H » 05 Oct 2009, 13:00

jedino kaj igram u zadnje vrijeme je risk na mobu.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

bakero

Post by bakero » 05 Oct 2009, 13:19

ja se još uvijek jačam sa Jerico...hehe
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Oct 2009, 17:25

boyko wrote:
ak se ne varam,dvojka je trebala izač u travnju ove godine al su ju otkazali :evil:
ne kužim u čemu je fora s tom igrom, gledam na youtube gameplay i ne izgleda mi ništa posebno...

Damn, izgleda da ništa od Beyond good and evil 2. :( A baš sam prije mjesec dana gledao onaj trailer kako će izgledati u akciji s parkoutom i ona animacija...
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 05 Oct 2009, 17:45

john_constantine wrote:
boyko wrote:
ne kužim u čemu je fora s tom igrom, gledam na youtube gameplay i ne izgleda mi ništa posebno...

Damn, izgleda da ništa od Beyond good and evil 2. :( A baš sam prije mjesec dana gledao onaj trailer kako će izgledati u akciji s parkoutom i ona animacija...
uz resident evil,dino crisis,crash bandicoot (i još neke),to je igra koju sam najviše na plejki igral,zato mi je dost draga :)
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

cactus

Post by cactus » 06 Oct 2009, 01:24

john_constantine wrote:
boyko wrote:
ne kužim u čemu je fora s tom igrom, gledam na youtube gameplay i ne izgleda mi ništa posebno
Igrivost,najprije solo a onda u društvu je tolika da se kod mene igra i dan danas.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

Aryx

Post by Aryx » 06 Oct 2009, 01:46

Ghostface wrote:Upravo mi stiglo nekoliko igrica za ps3: Uncharted: Drake's Fortune, Heavenly sword, MGS 4, Batman: Arkham Asylum, Golden Axe, Army of Two, DMC 4 te Infamous- ne znan od koje počet, vjerojatno će DMC bit prvi, jedva čekan opet zaigrat omiljeni hack n' slash serijal. 8) 8) 8) 8)

gife :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Zakat

Post by Zakat » 06 Oct 2009, 11:35

Ghostface wrote:Ma znan, igra san oba, nisan mislija da su identična, al su dosta bliska, i bliži je diablu nego baldur's gate, šta si i sam reka. Da zaključin, nije greška kad se ova dva naslova uspoređuju.
Uspoređivat Icewind Dale s Diablom je kao World of Warcraft i Streat Fighter, slično ali ne baš :P

Icewind Dale je identičan Baldurs Gate-u s jednom razlikom, Gate je orjentiran na tvog glavnog lika i njegove "party member-e" koji su individualni likovi sa zasebnim skriptama, story line-om i osobnošću, Icewind Dale ti daje 6 "zombi-a" s kojima upravljaš dok progresiraš kroz priču koji nemaju nikakav "back story" njihov "aligment" bio Good, Neutral ili Evil nema apsolutno nikakvo značenje i ne ovisi o tvojim postupcima tokom igre dok u Gate-u je to jako važan faktor, istina da je malo više orjentiran na borbu ali sve ostalo je identično engine, combat system, character build, core D&D pravila... čak i isti ljudi stoje iza obadva naslova.

Da se još nadovežem na Best RPG temu: Baldurs Gate (I & II) Icewind Dale (I & II) Planescape Torment, Fallout (I & II), Chrono Triger, Final Fantasy (V, VII, Tactics i XII), Vanguard Story i ako smijem World of Warcraft.

Čist subjektivno govoreći Diablo can kiss my ass :P

Scarface

Post by Scarface » 06 Oct 2009, 14:28

Zakat wrote:
Ghostface wrote:Ma znan, igra san oba, nisan mislija da su identična, al su dosta bliska, i bliži je diablu nego baldur's gate, šta si i sam reka. Da zaključin, nije greška kad se ova dva naslova uspoređuju.
Uspoređivat Icewind Dale s Diablom je kao World of Warcraft i Streat Fighter, slično ali ne baš :P

Čist subjektivno govoreći Diablo can kiss my ass :P

Ma daj, mislin da si i ti svjestan da je ovakva usporedba malo over the top. :wink:
Ja samo znan kakav san dojam ja steka, i dosad nisan nailazija na ovakva neslaganja oko toga po forumima. Možda i nesvjesno, al malo pristrano govoriš jer ti Diablo očito nije toliko drag, dok su meni obje gotovo ravnopravne, s tim da mi je Diablo draži čisto jer san ga prije igra i jer mi je prirasta srcu, al svjestan san njegovih mana, i objektivnih odlika. U biti, rasprava o ovome je nepotrebna, obje igrice su hack n' slash RPG, i čim se radi o istom podžanru, mogu se bez problema uspoređivat, a tvrdit da su toliko različite je jednostavno krivo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 06 Oct 2009, 22:24

DMC 4 je preeeeemoćan, gameplay bolji nego u prijašnja 3 dijela, brzina i lakoća upravljanja Nerom, pogotovo na ovim ps3 joystick-ovima je nevjerojatna, a priča je ludilo, i pogotovo me oduševila borba protiv dantea, malo za promjenu.

Također san isproba Batmana i oduševljen san, kako san i očekiva. Ostale igrice su na čekanju dok se ne položi ispit, a onda me čeka puno, puno sati igranja. 8) 8)

Post Reply