Za ovaj film sam cuo sve najbolje,da je ponajbolji Spikeov film,da ga se obavezno treba pogledati ali nisam znao o cemu se tocno radi...Sad slijedi EPIC FAIL-par dana prije nego sam ga skinuo lik mi je rekao da se radnja vrti oko policajca koji nece ici u zatvor ako u jednom danu obavi opasan posao...

Ocekivao sam masu pucnjave,koljaze ali naravno nista od toga hehehe...
Sam film odlican,cijelo vrijeme mi je dolazilo razmisljanje kako bi ja postupio u takvoj situaciji...Likovi vrhunski razradeni,to mi je najveci adut ovog filma...Scena pred kraj ispod onog mosta ili sta vec jako potresna ali istodobno mocna....Solidan twist na samom kraju,mada predvidljiv.
8,5/10
"Harsh times"
Kad sam vidio na imdb-u 7/10 nisam previse ocekivao ali se stvarno ne sjecam kad me neki non-horror tako ugodno iznenadio!
Meni osobno je ovo Baleova najbolja uloga!Vrhunski je utjelovio tragicnog lika kojem je rat potpuno sjebao zdravi razum...Kroz cijeli film se nesto dogada,dosta toga neocekivanog (scena u baru kad svodniku idu prodat gun) tako da sam kao hipnotiziran buljio u komp...Njegov frend mi je takoder jako dobro napravljen,u isto vrijeme zalis lika koji je seronja ali opet ga i razumijes...Par dobrih crno humornih fazona...Sam kraj me gotovo rasplakao,pogotovo taj dijalog...
9,5/10