Tattoo & Piercing
- elrania
uh, ruke su mi postale jako privlacan dio za saranje.
evo jedan zgodan video split tongue+fangs etc.
- callac
ovo je toliko diskasting da mi je muka došlo, al ozbiljno!!!!!elrania wrote:uh, ruke su mi postale jako privlacan dio za saranje.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
- john_constantine
meni izgleda fora, ali ne bi pokušavao... A sada, kako to izgleda kada je jezik prepolovljen? Mislim, izgleda kao da kontrolira svaku svoju stranu jezika... Kada ga odrezeš na pola, onda je to kao da imaš dva jezika?callac wrote:ovo je toliko diskasting da mi je muka došlo, al ozbiljno!!!!!elrania wrote:uh, ruke su mi postale jako privlacan dio za saranje.
Michel puši karu.
- elrania
nauci se kontrolirati svaka strana. to prakticiraju neki monkovi u aziji za kakti razvijanje mozdanih polutki i neke duhovnosti.john_constantine wrote: meni izgleda fora, ali ne bi pokušavao... A sada, kako to izgleda kada je jezik prepolovljen? Mislim, izgleda kao da kontrolira svaku svoju stranu jezika... Kada ga odrezeš na pola, onda je to kao da imaš dva jezika?
- A$H
a ako si odrezes kitu na pola, onda imas dvije..probaj..john_constantine wrote:meni izgleda fora, ali ne bi pokušavao... A sada, kako to izgleda kada je jezik prepolovljen? Mislim, izgleda kao da kontrolira svaku svoju stranu jezika... Kada ga odrezeš na pola, onda je to kao da imaš dva jezika?callac wrote:ovo je toliko diskasting da mi je muka došlo, al ozbiljno!!!!!elrania wrote:uh, ruke su mi postale jako privlacan dio za saranje.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
previše čitaš Ichi the killer.A$H wrote:a ako si odrezes kitu na pola, onda imas dvije..probaj..john_constantine wrote:meni izgleda fora, ali ne bi pokušavao... A sada, kako to izgleda kada je jezik prepolovljen? Mislim, izgleda kao da kontrolira svaku svoju stranu jezika... Kada ga odrezeš na pola, onda je to kao da imaš dva jezika?callac wrote: ovo je toliko diskasting da mi je muka došlo, al ozbiljno!!!!!
Michel puši karu.
- A$H
nisam nikada citao to..john_constantine wrote:previše čitaš Ichi the killer.A$H wrote:a ako si odrezes kitu na pola, onda imas dvije..probaj..john_constantine wrote: meni izgleda fora, ali ne bi pokušavao... A sada, kako to izgleda kada je jezik prepolovljen? Mislim, izgleda kao da kontrolira svaku svoju stranu jezika... Kada ga odrezeš na pola, onda je to kao da imaš dva jezika?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
ove se stvari dogadaju, znasjohn_constantine wrote:previše čitaš Ichi the killer.A$H wrote:a ako si odrezes kitu na pola, onda imas dvije..probaj..john_constantine wrote: meni izgleda fora, ali ne bi pokušavao... A sada, kako to izgleda kada je jezik prepolovljen? Mislim, izgleda kao da kontrolira svaku svoju stranu jezika... Kada ga odrezeš na pola, onda je to kao da imaš dva jezika?
- elrania