Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
pročitaj, odlična je. Kao ekranizacija knjige, 3/5. No, kao običan film bez knjige, opet bi mi bio solidan dječji fantasy u kojem ima dosta elemenata koji su neiskorišteni, a sam film nedovršen, koji ostavlja prostora za nastavak kojega izgleda neće biti. i dalje 3/5.boyko wrote:yep,istinaGhostface wrote:Dobro, al ode moraš uzet u obzir johnov sindrom knjiškog predloška, tako da je njegova ocjena temeljena na sasvim drugim standardima nego tvoja, i eto, čista je slučajnost šta se podudaraju. Jedino ako i ti nisi čita knjigu.![]()
nisam čital...

Michel puši karu.
- A$H
Bedtime Stories - 3.5/5
Banlieue 13 – Ultimatum - 3.5/5
Enterprise S1 - 3.5/5
Enterprise S2 - 4/5
South Park S1 - 3.5/5
Inside Man - 4/5
The Silence of the Lambs - 4/5
Big Stan - 3/5
Hannibal - 2.5/5
Friday - 2.5/5
The Boondock Saints - 4.5/5
Troy Duffy je napisao i rezirao ovo malo remek djelo..i sad 10 god. kasnije snima drugi dio sa istom glumackom postavom(osim Dafoea)..inace to ce bit jedina 2 filma koja je napisao i rezirao..imao je 10 god. da smisli dostojan nastavak..nadam se najboljemu..
Banlieue 13 – Ultimatum - 3.5/5
Enterprise S1 - 3.5/5
Enterprise S2 - 4/5
South Park S1 - 3.5/5
Inside Man - 4/5
The Silence of the Lambs - 4/5
Big Stan - 3/5
Hannibal - 2.5/5
Friday - 2.5/5
The Boondock Saints - 4.5/5

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- boyko
Trinity and Beyond ( The Atomic Bomb Movie) - dokumentarac o razvoju atomskog oružja koji zaslužuje čistu desetku!nagledal sam se več takvih pun k. tak da sam i večinu viđenu ovdje več i znal.al svejedno ovo je prezanimljiv dokumentarac koj govori o detaljnom razvoju američkog atomskog oružja dok o ruskom skoro pa i nikaj
recimo najjača američka atomska bomba je bila "Castle Bravo - 15 megatona" dok su rusi,ne pregazili ameriku neg su ju asimilirali u utrci za atomsko naoružanje s "Tsar Bomb - 57 megatona" ujedno i najjače nuklearno oruzje ikad detonirano!!!
evo u fotka za usporedbu - fotka
ak neko zna neki dokumentarac koji se bavi samo ruskim razvojem atomskog oružja nek mi javi

recimo najjača američka atomska bomba je bila "Castle Bravo - 15 megatona" dok su rusi,ne pregazili ameriku neg su ju asimilirali u utrci za atomsko naoružanje s "Tsar Bomb - 57 megatona" ujedno i najjače nuklearno oruzje ikad detonirano!!!
ak neko zna neki dokumentarac koji se bavi samo ruskim razvojem atomskog oružja nek mi javi

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
boyko wrote:Trinity and Beyond ( The Atomic Bomb Movie) - dokumentarac o razvoju atomskog oružja koji zaslužuje čistu desetku!nagledal sam se več takvih pun k. tak da sam i večinu viđenu ovdje več i znal.al svejedno ovo je prezanimljiv dokumentarac koj govori o detaljnom razvoju američkog atomskog oružja dok o ruskom skoro pa i nikaj![]()
Bomba se zove CAR

- Scarface
Boby wrote:Moja seka je fan Josha Hartnetta i ujedno i ovog filma. Kako god bilo, dobar film.callac wrote:Lucky Number Slevin - koji dobar film....skoro nisam pogledala nešto bolje toga tipa! Stvarno, moj naklon10/10
Fenomenalan film, al najviše zbog kraja koji je jači 3 puta od ostatka filma.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
taxi (2004) - pljunuta kopija francuskog originala, pa sam imao dojam da gledam isti film, samo s lošim glumcima, bezveznim humorom i slabom akcijom. Mislim, zašto svi ti amerikanci misle da su crnci smiješni? I onda ovaj nepoznati glumac koji živcira cijelo vrijeme na ekranu. Original sam gledao bar 13 puta koliko je bio zabavan, s galskim humorom, dobrom glazbom, scenama vožnje, cerekanjima i kreveljenjima, i dobrim glumcima. Ali ovo, tipična američka glupost koja je bila toliko smiješna da sam zaspao i imao noćnu moru.
2/5

Michel puši karu.
-
- Asfodel
- dr mladjo
My Sassy Girl (2008)-ah moja redovita doza romkom.ah elisha :cerek: preslatka ,šašava..da je bar malo bolja zadnja 1/3 filma.. 7/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings