...Vicevi...
- Donnie Darko
- john_constantine
- goonies
Predsjednik Bush je bio u posjeti jednoj osnovnoj školi, slično kao i za vrijeme napada 11.9.2001. I tako uleti on u razred usred rasprave o značenjima riječi.
Učiteljica: Dobar dan predsjedniče, dobro nam došli! Djeco...
Djeca: Dobar dan gospodine predsjedniče!
Bush: Dobar dan *smiješak*. Što učite danas?
Učiteljica: Danas učimo o značenjima riječi. Gospodine predsjedniče, da li bi možda vi željeli povesti raspravu?
Bush: Nema problema. Djeco, da li bi mi netko znao objasniti značenje riječi "tragedija" tako da kaže primjer jedne tragedije?
Klinjo (diže ruku i ustaje): Ako mojeg najboljeg prijatelja, koji živi na selu, ako ga pogazi traktor, to je onda tragedija.
Bush: Ne, nije baš tragedija, to je nesretni slučaj, da li bi netko drugi željeo probati objasniti?
Klinka (diže ruku i ustaje): Ako se školski autobus pun djece, oklizne s ceste, strovali niz provaliju i svi u njemu poginu, to je tragedija.
Bush: Bojim se da nije tragedija. Takvo nešto bi se zvalo velika nesreća.
Nakon toga je cjeli razred utihnuo, a Bush je okolo pogledom tražio nekoga tko če odgovoriti.
Bush: Zar nema nikoga ovdje tko mi može dati primjer tragedije?
Napokon mali dječak iz zadnjeg reda podiže ruku i javlja se tihim glasom.
Mali: Ako Air Force One, sa vama gospodine predsjedniče u zrakoplovu, bude srušen od strane američke protu-zračne obrane i raznešen u komadiće, to je onda tragedija.
Bush (uzbuđeno): Da, da, odlično! A da li bi mi znao reči zašto je to tragedija?
Mali (ovaj put glasnije): Pa... Mora da bi bila tragedija, jer sigurno nije velika nesreća, a najvjerojatnije nije ni jebeni nesretni slučaj!
Učiteljica: Dobar dan predsjedniče, dobro nam došli! Djeco...
Djeca: Dobar dan gospodine predsjedniče!
Bush: Dobar dan *smiješak*. Što učite danas?
Učiteljica: Danas učimo o značenjima riječi. Gospodine predsjedniče, da li bi možda vi željeli povesti raspravu?
Bush: Nema problema. Djeco, da li bi mi netko znao objasniti značenje riječi "tragedija" tako da kaže primjer jedne tragedije?
Klinjo (diže ruku i ustaje): Ako mojeg najboljeg prijatelja, koji živi na selu, ako ga pogazi traktor, to je onda tragedija.
Bush: Ne, nije baš tragedija, to je nesretni slučaj, da li bi netko drugi željeo probati objasniti?
Klinka (diže ruku i ustaje): Ako se školski autobus pun djece, oklizne s ceste, strovali niz provaliju i svi u njemu poginu, to je tragedija.
Bush: Bojim se da nije tragedija. Takvo nešto bi se zvalo velika nesreća.
Nakon toga je cjeli razred utihnuo, a Bush je okolo pogledom tražio nekoga tko če odgovoriti.
Bush: Zar nema nikoga ovdje tko mi može dati primjer tragedije?
Napokon mali dječak iz zadnjeg reda podiže ruku i javlja se tihim glasom.
Mali: Ako Air Force One, sa vama gospodine predsjedniče u zrakoplovu, bude srušen od strane američke protu-zračne obrane i raznešen u komadiće, to je onda tragedija.
Bush (uzbuđeno): Da, da, odlično! A da li bi mi znao reči zašto je to tragedija?
Mali (ovaj put glasnije): Pa... Mora da bi bila tragedija, jer sigurno nije velika nesreća, a najvjerojatnije nije ni jebeni nesretni slučaj!
„This Is It“
- goonies
Za vrijeme posjete Velikoj Britaniji, predsjednik Bush razgledava palaču oko koje ga vode kraljica i par pomočnika. Pošto Bush nikad nije slušao u školi, zadivi njega uspjeh Engleske kroz povijest. I tako krene razgovor:
Bush: Pa dajte mi recite tajnu uspjeha britanske monarhije...
Kraljica: To vam je vrlo jednostavno, samo se okružite vrlo sposobnim ljudima koje možete upitati za savjet pri važnim odlukama i to je sve. Da vam pokažem...
Zatraži tako kraljica osoblje da na brzinu dovedu Tony Blair-a i tako za par minuta Tony ušeta u sobu.
Blair: Dobar dan.
Kraljica: Dobar dan Tony. Da li bi mogao odgovoriti na jedno pitanje za mene?
Blair: Naravno...
Kraljica: Pitanje ide ovako - Tvoji roditelji imaju dijete, ali ti nije ni brat ni sestra, tko je to?
Blair (bez razmišljanja u roku pola sekunde): To sam ja. Da li imate još pitanja za mene?
Kraljica: Ne, to je sve, hvala Tony.
I tako ode Tony Blair, ali Bush ostane zamišljen i misli si on kako je ovako nešto dobra ideja, pa se odluči da i on testira sposobnost svojeg osoblja kad se vrati u SAD. Uskoro nakon povratka u Bijelu Kuču, Bush jedva dočeka da vidi svog glavnog čovjeka, potpredsjednika Dick Cheney-a pa da ga priupita.
Bush: Hej Dick, daj možeš mi odgovoriti na jedno pitanje?
Cheney: Nema problema George, reci...
Bush: Tvoji roditelji imaju dijete, ali ti nije ni brat ni sestra, tko je to?
Cheney (nakon pola minute razmišljanja): Ummm, errrr... budem ti se javio malo kasnije, OK?
Bush (nezadovoljno): OK onda.
I tako se Cheney uputi savjetnicima i svima do reda postavlja ovo pitanje, ali nitko nema blage o čemu se radi i nikako nemože dobiti konkretan odgovor na to pitanje. Več mu to počne iči na živce i tako se on uputi na WC da malo razmišlja u miru. Sjedi on tako u WC-u i mozga punom parom, kad ono dolje u WC-u kraj njegovog prepoznaje on izglancane cipele Colin Powell-a, pa mu vikne:
Cheney: Hej Colin !
Powell (malo uznemiren): Da?!
Cheney: Ej, možeš mi pomoči s jednim vrlo važnim pitanjem, dosta je hitno!
Powell: U redu, pitaj...
Cheney: Tvoji roditelji imaju dijete, ali ti nije ni brat ni sestra, tko je to?
Powell: Ah to je lako, jer to bi onda bio ja.
Cheney (zadovoljno): Hvala Colin ! Bok !
Powell: Nema na čemu, bok !
Dick Cheney zadovoljno izlazi iz WC-a i uputi se direktno u Bush-ev ured, gdje ga predsjednik Bush nestrpljivo čeka i svakih malo gleda na sat.
Cheney (s vrata sa smiješkom): Hej George, saznao sam odgovor na ono tvoje pitanje.
Bush (malo uzbuđen jer je več polako počeo gubiti nadu): Daj reci mi...
Cheney: Odgovor ti je Colin Powell...
Bush (razočaran, ljutito): NE, NIJE ! IDOTE JEDAN NESPOSOBNI !!! Odgovor je Tony Blair !

Bush: Pa dajte mi recite tajnu uspjeha britanske monarhije...
Kraljica: To vam je vrlo jednostavno, samo se okružite vrlo sposobnim ljudima koje možete upitati za savjet pri važnim odlukama i to je sve. Da vam pokažem...
Zatraži tako kraljica osoblje da na brzinu dovedu Tony Blair-a i tako za par minuta Tony ušeta u sobu.
Blair: Dobar dan.
Kraljica: Dobar dan Tony. Da li bi mogao odgovoriti na jedno pitanje za mene?
Blair: Naravno...
Kraljica: Pitanje ide ovako - Tvoji roditelji imaju dijete, ali ti nije ni brat ni sestra, tko je to?
Blair (bez razmišljanja u roku pola sekunde): To sam ja. Da li imate još pitanja za mene?
Kraljica: Ne, to je sve, hvala Tony.
I tako ode Tony Blair, ali Bush ostane zamišljen i misli si on kako je ovako nešto dobra ideja, pa se odluči da i on testira sposobnost svojeg osoblja kad se vrati u SAD. Uskoro nakon povratka u Bijelu Kuču, Bush jedva dočeka da vidi svog glavnog čovjeka, potpredsjednika Dick Cheney-a pa da ga priupita.
Bush: Hej Dick, daj možeš mi odgovoriti na jedno pitanje?
Cheney: Nema problema George, reci...
Bush: Tvoji roditelji imaju dijete, ali ti nije ni brat ni sestra, tko je to?
Cheney (nakon pola minute razmišljanja): Ummm, errrr... budem ti se javio malo kasnije, OK?
Bush (nezadovoljno): OK onda.
I tako se Cheney uputi savjetnicima i svima do reda postavlja ovo pitanje, ali nitko nema blage o čemu se radi i nikako nemože dobiti konkretan odgovor na to pitanje. Več mu to počne iči na živce i tako se on uputi na WC da malo razmišlja u miru. Sjedi on tako u WC-u i mozga punom parom, kad ono dolje u WC-u kraj njegovog prepoznaje on izglancane cipele Colin Powell-a, pa mu vikne:
Cheney: Hej Colin !
Powell (malo uznemiren): Da?!
Cheney: Ej, možeš mi pomoči s jednim vrlo važnim pitanjem, dosta je hitno!
Powell: U redu, pitaj...
Cheney: Tvoji roditelji imaju dijete, ali ti nije ni brat ni sestra, tko je to?
Powell: Ah to je lako, jer to bi onda bio ja.
Cheney (zadovoljno): Hvala Colin ! Bok !
Powell: Nema na čemu, bok !
Dick Cheney zadovoljno izlazi iz WC-a i uputi se direktno u Bush-ev ured, gdje ga predsjednik Bush nestrpljivo čeka i svakih malo gleda na sat.
Cheney (s vrata sa smiješkom): Hej George, saznao sam odgovor na ono tvoje pitanje.
Bush (malo uzbuđen jer je več polako počeo gubiti nadu): Daj reci mi...
Cheney: Odgovor ti je Colin Powell...
Bush (razočaran, ljutito): NE, NIJE ! IDOTE JEDAN NESPOSOBNI !!! Odgovor je Tony Blair !
„This Is It“
- goonies
Zaustavi Policajac Plavusu zbog prebrze voznje..
Molim vas vase osobne dokumente, pita policajac..
Evo samo malo, kaze plavusa, zavuce ruku u torbicu i izvuce svoje ogledalo.. Pogleda u njega te vidi svoju sliku.. Evo izvolite..
Policajac uzme ogledalce, pogleda i vidi drugog policajca.. O ispricavam se kolega, mozete ici..
Zašto žene u jutro kad se probude trljaju oči?
Jer nemaju muda!
deda mraz pise pismo:
drago dete oprosti al ove godine sam te zaboravio i nis ti nisam doneo ali ako stavis dupe na prozor mozda i dobijes neki kurac
Dođe žena s posla i dere se na muža:
- Ti si nesposoban! I majka ti je nesposobna! Čitava obitelj ti je nesposobna!!! Kada bi bilo natjecanje u nesposobnosti, ti bi osvojio drugo mjesto.
- Zašto ne prvo?
- Zato što si nesposoban!!!
U čekaonici kod psihijatra razgovaraju tri luđaka.
Prvi:
- "Ja sam Isus Krist i mene je poslao Bog da spasim svijet." Drugi:
- "Nije istina! Isus Krist sam ja i mene je Bog za to poslao!"
Treći:
- "Dečki, nemojte lagati, ja znam dobro koga sam poslao. Vas nisam!"
America vs. Croatia:
America:" We have George Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash."
Croatia:" We have Ivo Sanader, NO WONDER, NO HOPE AND NO CASH."
Molim vas vase osobne dokumente, pita policajac..
Evo samo malo, kaze plavusa, zavuce ruku u torbicu i izvuce svoje ogledalo.. Pogleda u njega te vidi svoju sliku.. Evo izvolite..
Policajac uzme ogledalce, pogleda i vidi drugog policajca.. O ispricavam se kolega, mozete ici..
Zašto žene u jutro kad se probude trljaju oči?
Jer nemaju muda!
deda mraz pise pismo:
drago dete oprosti al ove godine sam te zaboravio i nis ti nisam doneo ali ako stavis dupe na prozor mozda i dobijes neki kurac
Dođe žena s posla i dere se na muža:
- Ti si nesposoban! I majka ti je nesposobna! Čitava obitelj ti je nesposobna!!! Kada bi bilo natjecanje u nesposobnosti, ti bi osvojio drugo mjesto.
- Zašto ne prvo?
- Zato što si nesposoban!!!
U čekaonici kod psihijatra razgovaraju tri luđaka.
Prvi:
- "Ja sam Isus Krist i mene je poslao Bog da spasim svijet." Drugi:
- "Nije istina! Isus Krist sam ja i mene je Bog za to poslao!"
Treći:
- "Dečki, nemojte lagati, ja znam dobro koga sam poslao. Vas nisam!"
America vs. Croatia:
America:" We have George Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash."
Croatia:" We have Ivo Sanader, NO WONDER, NO HOPE AND NO CASH."
„This Is It“
- john_constantine