Kuca II

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
ramboSV

Kuca II

Post by ramboSV » 26 Apr 2007, 01:20

potpuno slucajno sam naletio na ovo stran… vec dugo trazim originalni naslov filma „Kuca II“, a nisam ni siguran, da je to pravi naslov. gledao sam ga negdje 94' ili nesto tako, zapamtio sam samo jednu scenu, gdje se nekakav kauboj ili smrt sa kaubojskim sesirom u dugom plastu prikaziva u ogledalu. moze netko da pomaze, trazio sam vec po bazi ali bez uspjeha? thnx.

HorrorHR
Site Admin

Re: Kuca II

Post by HorrorHR » 26 Apr 2007, 01:23

ramboSV wrote:potpuno slucajno sam naletio na ovo stran… vec dugo trazim originalni naslov filma „Kuca II“, a nisam ni siguran, da je to pravi naslov. gledao sam ga negdje 94' ili nesto tako, zapamtio sam samo jednu scenu, gdje se nekakav kauboj ili smrt sa kaubojskim sesirom u dugom plastu prikaziva u ogledalu. moze netko da pomaze, trazio sam vec po bazi ali bez uspjeha? thnx.
House II:

http://www.imdb.com/title/tt0093220/

ramboSV

Post by ramboSV » 26 Apr 2007, 04:37

:)

hvala! no, ako je to zaista taj film... imao sam ga u potpuno drugom sjecanju...
tada je bio stvarno strasan, ali kad sam ga vidio otprilike prije godinu dana, nije mi se cinio nista posebno i vise sam mislio, da se radi o plagiatu ili parodiji originala :S

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Apr 2007, 09:04

je, potvrđujem pošto sam gledao početak filma. Pa normalno da nije strašan ako si to gledao kao klinac, he. :lol: :wink: A sam nastavak, hm, nekako me razočarava, nema više onih kreatura iz originala, nego nekakvi indijanci, taj kauboj i onaj mrtvi djed.
Michel puši karu.

Post Reply