Sto vam se gadi?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 07 Sep 2009, 03:15

Ja san bar iskren, kod mene se uvik zna ko mi smeta, ovo ostalo je licemjerstvo (neko ti diže tlak, a praviš se da ti je ok, neki to zovu pristojnost, po meni je bolja brutalna iskrenost, bez dodatnih uvreda).
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 07 Sep 2009, 07:59

ima nesto u tome..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Sammy

Post by Sammy » 07 Sep 2009, 10:14

najvise mi se gadi kad fejsbukova djeca pisu w umjesto v, 0 umjesto o, svako drugo treco slovo veliko, te take slicne stalne namjerne gramaticke pogreske..gade mi se.. :roll:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 07 Sep 2009, 12:25

Ghostface wrote:Ja san bar iskren, kod mene se uvik zna ko mi smeta, ovo ostalo je licemjerstvo (neko ti diže tlak, a praviš se da ti je ok, neki to zovu pristojnost, po meni je bolja brutalna iskrenost, bez dodatnih uvreda).
Ti si klinac koji jos ne zna imat takta,cesto je nepristojan i to ce ga jednom uvalit u sranje. Bez dodatnih uvreda je ljuljava stvar. "Bez uvrede,al fakat smrdis"..to bas nije bez uvrede. Nisi iskren nego bezobrazan. Lako je tako bit "iskren" preko foruma. Kad bi ovako radio uzivo kroz zivot tesko bi ti bilo. Em bi dobivo batine cesto em bi dobivo otkaz stalno jer bi bio "iskren" sa sefom. Potrudi se bit sam svoj gazda jer ce malo tko drugi trpit tvoj bad attittude i manjak obzira. A ti se ponosi svojom "iskrenoscu".
I like to eat things.

Decadentor

Post by Decadentor » 07 Sep 2009, 15:24

Sammy wrote:najvise mi se gadi kad fejsbukova djeca pisu w umjesto v, 0 umjesto o, svako drugo treco slovo veliko, te take slicne stalne namjerne gramaticke pogreske..gade mi se.. :roll:

A deeeeee pa to je bas Mawo Swatk0 :mrgreen:
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 07 Sep 2009, 16:51

Decadentor wrote:
Sammy wrote:najvise mi se gadi kad fejsbukova djeca pisu w umjesto v, 0 umjesto o, svako drugo treco slovo veliko, te take slicne stalne namjerne gramaticke pogreske..gade mi se.. :roll:

awic mrawic awww baš lOOdo
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 07 Sep 2009, 16:51

A oko čega ti imaš biti brutalno iskren Ghost? Nisam te ni sreo, niti te poznajem, ni ništa... Jedino što znam o tebi je da imaš prokleto prgavi stav, koji stvarno iritira naveliko.
Revenge solves everything

Decadentor

Post by Decadentor » 07 Sep 2009, 16:53

John_Ryder wrote:
Decadentor wrote:

awic mrawic awww baš lOOdo
TNX:))) :lol: :lol:
Image

Scarface

Post by Scarface » 07 Sep 2009, 16:54

Eat Your Brains wrote:
Ghostface wrote:Ja san bar iskren, kod mene se uvik zna ko mi smeta, ovo ostalo je licemjerstvo (neko ti diže tlak, a praviš se da ti je ok, neki to zovu pristojnost, po meni je bolja brutalna iskrenost, bez dodatnih uvreda).
Ti si klinac koji jos ne zna imat takta,cesto je nepristojan i to ce ga jednom uvalit u sranje. Bez dodatnih uvreda je ljuljava stvar. "Bez uvrede,al fakat smrdis"..to bas nije bez uvrede. Nisi iskren nego bezobrazan. Lako je tako bit "iskren" preko foruma. Kad bi ovako radio uzivo kroz zivot tesko bi ti bilo. Em bi dobivo batine cesto em bi dobivo otkaz stalno jer bi bio "iskren" sa sefom. Potrudi se bit sam svoj gazda jer ce malo tko drugi trpit tvoj bad attittude i manjak obzira. A ti se ponosi svojom "iskrenoscu".

Ne, nisan mislija na tako nešto, nego na sljedeći primjer: svak ima svoje društvo, jel da? I recimo upoznaš s vremenom nekoga i družiš se s njim kao dio ekipe, i skužiš da ti je osoba antipatična, al ono baš antipatična, i da ćete imat neminovne razmirice nastavite li se češće družit. E sad, nije problem sve ostavit tako kako je i gotovo, al po meni, jedan od većih problema i razloga zašto toliko sranja ima okolo je držanje nečeg u sebi. Nisan ja reka da ćeš ti nekoga vrijeđat (malo san se krivo izrazija s tim dodatnih uvreda, nema uopće uvreda, računa san da je već odbijanje neka vrsta uvrede), već jednostavno malo- pomalo udaljit se od te osobe, i tako nemaš više veze s njom i niko nikome ne čini zlo, ali uzajamno poštovanje mora postojat. Dakle, nešto poput strogo poslovnog odnosa. I zato nisan mislija na šefa, to je potpuno druga stvar jer se radi o zarađivanju za kruh i nema tu toliko buddy- buddy odnosa, ja san mislija na casual prijateljstva u životu.
I ovakav san ja doista, ne baš kako ti to zamišljaš (neki mali prepotentni balavac koji samo traži batine), lagano san se od nekih ljudi udaljija, al se i dalje javimo jedni drugima kad se vidimo, i kad bi ne daj Bože nekome zatribala pomoć, ja ju sigurno ne bi uskratija. Al je bitna stvar sukob karakera, principa, ega. Bilo bi zbilja krasno kad bi se svi podnosili i svi svima bili dragi, al nismo. Zašto? To niko ne zna, zato tu i jesu psihoanaliza, neurolingvistika i ostale struke. Ne podnosimo se, neko nam je jednostavno antipatičan, da ne govorin sad i o kompliciranijim i dubljim stvarima. I šta sad, je li bolje pravit se da je sve ok i onda nakon par tjedana pukneš u nekoj raspravi il čemu već ili dat pomalo do znanja da ti neko ne paše i to je to. Možda isprva izgledaš ka čudak, jer ljude baš i nije toliko briga, većina ide nonšalantno i ne zamaraju se ovakvim stvarima, al kasnije sve dođe na svoje. Naravno, pritom moraš razmislit dal i sam katkad pretjeruješ i ako uspiješ nadić razmirice u samom sebi i to izgurat, onda je to druga stvar, ode mislin na "neobjašnjive" ili "nedokučive" slučajeve.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 07 Sep 2009, 16:59

DeadDispatcher90 wrote:A oko čega ti imaš biti brutalno iskren Ghost? Nisam te ni sreo, niti te poznajem, ni ništa... Jedino što znam o tebi je da imaš prokleto prgavi stav, koji stvarno iritira naveliko.

Ne znan, od prvog posta mi zračiš nekom djetinjošću i to je to. Možda i to šta si samo koncentriran na superjunačke stripove i igrice, a malo postova si reka o onome o čemu ovaj forum je, i onda san te nekako automatski prekrižija ka "ozbiljnog" člana.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 07 Sep 2009, 20:30

Pa možda jesam djetinjast... Što fali tome? Jednostavno volim igre, stripove i filmove. Osim toga nisam jedini. Pisao sam o Horrorima, ali oćito i ti rijetko tamo zalaziš pa nisi primjetio...
Revenge solves everything

Scarface

Post by Scarface » 07 Sep 2009, 20:50

DeadDispatcher90 wrote:Pa možda jesam djetinjast... Što fali tome? Jednostavno volim igre, stripove i filmove. Osim toga nisam jedini. Pisao sam o Horrorima, ali oćito i ti rijetko tamo zalaziš pa nisi primjetio...

Lol, štagod, dosta više o ovome.

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Sep 2009, 19:42

Kanibalizam

Ostale nabrojane stvari samo ne volim, al ovo mi se zbilja gadi u pravom smislu riječi

Scarface

Post by Scarface » 12 Sep 2009, 19:57

Asfodel wrote:Kanibalizam

Ostale nabrojane stvari samo ne volim, al ovo mi se zbilja gadi u pravom smislu riječi

Mljac, mljac, tastes like chicken. :P :lol: :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Sep 2009, 20:11

Ghostface wrote:
Asfodel wrote:Kanibalizam

Mljac, mljac, tastes like chicken. :P :lol: :lol:
Šuti

Inače ću govoriti o svojoj ljubavi prema prištevima i miteserima :lol:

Post Reply