Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
- Boby
Baš mi je drago. Hvala na povjerenjuZadro wrote:Da vidio sam da si ga stavio u 1001 film... Zato sam ga i pogledao, i nisam požalioBoby wrote:Meni je ovo jedan od onih filmova koji mi je odličan a većini je bezvezan.Zadro wrote:Book of Shadows: Blair Witch 2
Večina ga je popljuvala pa sam mislio da če bit teži crap al nakraju mi se baš svidio film.
Nije dobar ko jedinica al svejedno je ok. 7/10

- bakero
Film je fenomenalan...A$H wrote:joj ne kenja..procitaj strip i pogledaj film i suti..john_constantine wrote:ja sam odustao od gledanja u prvih 10 minuta kada sam vidio da glavni lik nije oženjen, već rastavljen i da s muškarcem gleda zalazak sunca...olio wrote:30 days of night (2. put)
7.5/10
odličan vampire film
sviđaju mi se vampiri, glazba (točnije zvukovi) i cijela ideja![]()
Jbt, ili je neki gay redatelj ili amerikanci ne vole kada su glavni likovi oženjeni... jednom prilikom ću pogledati.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Wendigo
jao cons....john_constantine wrote:ja sam odustao od gledanja u prvih 10 minuta kada sam vidio da glavni lik nije oženjen, već rastavljen i da s muškarcem gleda zalazak sunca...olio wrote:30 days of night (2. put)
7.5/10
odličan vampire film
sviđaju mi se vampiri, glazba (točnije zvukovi) i cijela ideja![]()
Jbt, ili je neki gay redatelj ili amerikanci ne vole kada su glavni likovi oženjeni... jednom prilikom ću pogledati.

možeš ti bolje.

film mi je bio dost dobar jer sam ljubitelj stripa, pa nije da ga sad extra branim, ali ova izjava je urnebes.

- Josef K
Drag me to hell.. opet.. i opet ču ga pogledat sigurno.
Nakon drugog gledanja mogu reč da mi je ovo jedan od najboljih horora (komedija)
Film mi je genijalan po svemu. Soundtrack genijalan, početak i kraj, gluma, "funny parts", preslatka glavna glumica... Jedina zamjerka mi je predvidljiv kraj al opraštam
Film mi baš ima ono nešto i gledat ču ga još puno puta kad dođe na DVD.
Nakon drugog gledanja mogu reč da mi je ovo jedan od najboljih horora (komedija)

Film mi je genijalan po svemu. Soundtrack genijalan, početak i kraj, gluma, "funny parts", preslatka glavna glumica... Jedina zamjerka mi je predvidljiv kraj al opraštam

- boyko
Drag Me to Hell - hm...podjelil bi ga na dva djela.prvih sat vremena koji su mu stvarno odlični i mislil sam da bu to čista desetka al je na to došlo zadnjih pol sata koji su mi to pokvarili,jednostavno mi na kraju nije pasala ta komedija.imal sam dojam ko da je svaku polovicu radil drugi redatelj,a i nekak mi Alison Lohman uopče nija pasala u ovoj ulozi.
al ajd dok se to sve spoji ispadne solidan filmek
7,5/10
al ajd dok se to sve spoji ispadne solidan filmek

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- dr mladjo
slušaj kakav god kraj bio,happy ili sad bio bi predvidljiv.Zadro wrote:Drag me to hell.. opet.. i opet ču ga pogledat sigurno.
Nakon drugog gledanja mogu reč da mi je ovo jedan od najboljih horora (komedija)![]()
Film mi je genijalan po svemu. Soundtrack genijalan, početak i kraj, gluma, "funny parts", preslatka glavna glumica... Jedina zamjerka mi je predvidljiv kraj al opraštam![]()
nije da je bilo nešto puno opcija za završavanje(iako je meni palo na pamet da če SPOILERkuvertu ponudit svom dečku SPOILER)
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Sammy
- DEXTER
Drag Me to Hell -- http://dextermorgan.blog.hr/2009/09/162 ... -2009.html
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
-