hm... return to catle wolf je zakon bio... 2 puta sam ga prelazioGhostface wrote:Novi Wolfenstein rasturaaaa!!!
Igre, konzole i slično
- john_constantine
odličan je ovaj bioshock. Otkad sam kupio original, sada ga mogu mirne duše igrati s guštom, a ne da me stalno izbacuje iz igre, a patch nisam nikako mogao instalirati... Bolesna atmosfera, odabir što ćeš s Eve, borba protiv njezinog čuvara, splitceri, ta sama ideja podvodnog svijeta gdje nema etike i morala... i sjajna grafika.
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
- bakero
a meni ne radi nikako jebem ti...john_constantine wrote:odličan je ovaj bioshock. Otkad sam kupio original, sada ga mogu mirne duše igrati s guštom, a ne da me stalno izbacuje iz igre, a patch nisam nikako mogao instalirati... Bolesna atmosfera, odabir što ćeš s Eve, borba protiv njezinog čuvara, splitceri, ta sama ideja podvodnog svijeta gdje nema etike i morala... i sjajna grafika.
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- john_constantine
da, makar ovaj bioshock sam kupio samo za 200 kn, samo što sam dobio uz to i oblivion...Ghostface wrote:A zašto ne ako je ta igrica odlična? Original je original i nikad neće bit zamijenjen piratima. Da iman para kupova bi samo originale, ovako je to rijetkost, pa moran većinu skidat.
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:da, makar ovaj bioshock sam kupio samo za 200 kn, samo što sam dobio uz to i oblivion...Ghostface wrote:A zašto ne ako je ta igrica odlična? Original je original i nikad neće bit zamijenjen piratima. Da iman para kupova bi samo originale, ovako je to rijetkost, pa moran većinu skidat.
Znam, vidija san taj pack na crovortexu, baš bi moga i ja kupit, spreman se sad naručit par pc igrica.
- DeadDispatcher90
- Scarface
- DeadDispatcher90
- john_constantine
eh, ja sam zadnja tri nastavka kupio za 350 kn, ili je bilo koju više, ne sjećam se i kasnije za 50 kn prvi dio. Više kupujem kompilacije nego posebnu igru, kao warhammer kolekcija ili witcher edition.DeadDispatcher90 wrote:Nema šanse... Možda da su igre zaista povoljne... Zadnje što sam kupio orginalno je Hitman Blood Money, za 50 kuna, a i prije toga sam kupovao samo orginale jeftinije od 100 kn...
slažem se s Ghostfaceom, svatko troši na nešto što želi, meni bi bilo glupost dati 350 kn za neku igru kao call of juarez 2, pošto se završi za 8 sati i nisam više igrao, a neću tako brzo. Ali igra koje je dugotrajna, igra se više puta i sjajna ili ima nekih poteškoća kao rogue galaxy za ps2, onda kupim.
A volio bi kupiti persona 4, čujem da se uz to dobije i soundtrack od igre.
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
- john_constantine