Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)-hm.na svako novo gledanje sve više i više uočavam mane filma..znam da se ne mogu ubacivat svi događaji iz filma,mora se dosta toga skračivat.ajd preko toga mogu priječi..ali jednostavno ponašanje i gluma glavnih likova je glavni problem.ili su previše munjeni ili zadihani ili po stresom..i sve neuvjerljivo.još uvijek mi Prisoner of Azkaban ostaje najbolji i najdražo HP film ...7/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Scarface
dr mladjo wrote:Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)-hm.na svako novo gledanje sve više i više uočavam mane filma..znam da se ne mogu ubacivat svi događaji iz filma,mora se dosta toga skračivat.ajd preko toga mogu priječi..ali jednostavno ponašanje i gluma glavnih likova je glavni problem.ili su previše munjeni ili zadihani ili po stresom..i sve neuvjerljivo.još uvijek mi Prisoner of Azkaban ostaje najbolji i najdražo HP film ...7/10
Meni je Odaja tajni najbolja, Prisoner mi je onako, malo ga previše okolo fale.
- dr mladjo
davno sam gledao prva 2 HP.morat ću da ponovim gradivo.
nekako mie je on ispao najozbiljniji,tj bar su se glumci tako činili.malo razmišljam o ponašanju 12+ godišnjaka u ovom serijalu,a onda pogledam svoju 12 g nečakinju..nebo i zemlja..Prisoner mi je onako, malo ga previše okolo fale.
- Scarface
dr mladjo wrote:davno sam gledao prva 2 HP.morat ću da ponovim gradivo.
nekako mie je on ispao najozbiljniji,tj bar su se glumci tako činili.malo razmišljam o ponašanju 12+ godišnjaka u ovom serijalu,a onda pogledam svoju 12 g nečakinju..nebo i zemlja..Prisoner mi je onako, malo ga previše okolo fale.
Pa naravno da je HP totalno nerealan šta se tiče toga. Mislin, ovako se ne bi ponašali ni odrasli, a kamoli da neki mulac ubije fucking basiliska, mislin wtf?

- Decadentor
- dr mladjo
ma to je više u sitnicama.o nepostojanju glazbe,filmova,ničeg POP iz ovog svijeta,temama o kojim raspravljaju.eto vidim da se u nastavku to malo i promjeniloGhostface wrote: Pa naravno da je HP totalno nerealan šta se tiče toga. Mislin, ovako se ne bi ponašali ni odrasli, a kamoli da neki mulac ubije fucking basiliska, mislin wtf?

eto dok se pripremam za zadnjeg HP,nastavio sam sa serijalem
Harry Potter and the Order of the Phoenix(2007)-dosta bolji od predhodnika.napokon se likovi počinju ponašat u skladu sa svojim godinama.čak se čuje i neka pop glazba.mala je šteta što se nije dalo malo više prostora i drugim učenicima .8/10
- Josef K
Meni najbolji nastavak. Pogtovo zadnjih pola sata filma.dr mladjo wrote: Harry Potter and the Order of the Phoenix(2007)-dosta bolji od predhodnika.napokon se likovi počinju ponašat u skladu sa svojim godinama.čak se čuje i neka pop glazba.mala je šteta što se nije dalo malo više prostora i drugim učenicima .8/10
- dr mladjo
- dr mladjo
Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)-wow.što serijal ide dalje,to mi postaje sve draži.ovaj mi je čak skinuo i prisoner of azk kao najbolji HP film.čak ga je i nadmašio po tmurnosti,ozbiljnosti.baš ono što sam i želio..ali je opet bilo i ti sitnih komičnih scena koje su odlično pasale. 8,5/10
- A$H
Stuck - 4/5 - dobar filmic od S. Gordona(nakon zadnjeg uzasa aka Edmond)..film je jos inspiriran istinitim dogadjajem..preporuka..
Take The Money And Run - 3/5 - volim njegove filmove..ali ovaj i nije bas medju najboljima..ima dosta smijalica..ali u globalu..moglo je i bolje..
There Will Be Blood - 3.5/5 - koliko ga svi nahvalise ocekivah neko cudo..a eto normalan film..radnja me i nije nesto privukla..iako je gluma, muzika itd odlicno..ali nesto mi fali..nece se opet gledat ubrzo..
Strange Days - 4/5 - jako dobar mix zanrova sa odlicnom radnjom i likovima..neke djelove pogledah na TVu davno..ali sad po prvi put od pocetka do kraja..odlican film..
Elite Squad - 4.5/5 - rijeci su suvisne..tko nije pogledao po hitno neka to ispravi..
Harry Potter and the Chamber of Secrets - 3/5
Harry Potter and the Sorcerer's Stone - 3.5/5
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - 3.5/5
Harry Potter and the Goblet of Fire - 4/5
Harry Potter and the Order of the Phoenix - 4.5/5
Take The Money And Run - 3/5 - volim njegove filmove..ali ovaj i nije bas medju najboljima..ima dosta smijalica..ali u globalu..moglo je i bolje..
There Will Be Blood - 3.5/5 - koliko ga svi nahvalise ocekivah neko cudo..a eto normalan film..radnja me i nije nesto privukla..iako je gluma, muzika itd odlicno..ali nesto mi fali..nece se opet gledat ubrzo..
Strange Days - 4/5 - jako dobar mix zanrova sa odlicnom radnjom i likovima..neke djelove pogledah na TVu davno..ali sad po prvi put od pocetka do kraja..odlican film..
Elite Squad - 4.5/5 - rijeci su suvisne..tko nije pogledao po hitno neka to ispravi..
Harry Potter and the Chamber of Secrets - 3/5
Harry Potter and the Sorcerer's Stone - 3.5/5
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - 3.5/5
Harry Potter and the Goblet of Fire - 4/5
Harry Potter and the Order of the Phoenix - 4.5/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- callac
Meni jedan od dražih filmova, šta zbog gl. glumca, pojavljivanja Skunk Anansie, a sountrack sam vrtila jedno vrijeme non-stop, čak ga i sad imam u autu pa ga pustim kad idem na neke dulje relacije.A$H wrote:Strange Days - 4/5 - jako dobar mix zanrova sa odlicnom radnjom i likovima..neke djelove pogledah na TVu davno..ali sad po prvi put od pocetka do kraja..odlican film
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Boby
Bitno je da si ga pogledal. Meni je ovo jedan od rijetkih filmova u kojem mi je baš svaka minuta odlično sjela; dijaloga ne treba biti 15-ak minuta da bi mi bio zanimljiv a i kada ga ima rečenice su antologijske (He doesn't save stupid peopleA$H wrote:There Will Be Blood - 3.5/5 - koliko ga svi nahvalise ocekivah neko cudo..a eto normalan film..radnja me i nije nesto privukla..iako je gluma, muzika itd odlicno..ali nesto mi fali..nece se opet gledat ubrzo..