igrao sam malo kod frenda, i nije to to vise ... mislim svi su su rekli da nema bas puno veze sa starim nastavcimaWendigo wrote:kak znaš da je bull ako nisi igrao?Aryx wrote:zaigraj ponovo prvi ili drugiA$H wrote:frustriran sam jer nemrem klince ubijat u fallout 3... ovo osim neke olfo fallout atmosfere je bull
Igre, konzole i slično
- Aryx
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Wendigo
- A$H
onda nisu bas pazili dok su igrali..osim te pticije perspektive igranja..imas i stare lokacije, likove, neprijatelje, oruzja, zajebancije(kao UFO crash site)..ima toga brdo..ali vecinom pljuju samo zato jer je sad FPS/TPS/RPG..sto je meni super..isto su i sa GTA napravili..vrijeme je da se ide naprijed..po meni je za sad super..osim ovog sa klincima..lol..Wendigo wrote:ok.Aryx wrote:igrao sam malo kod frenda, i nije to to vise ... mislim svi su su rekli da nema bas puno veze sa starim nastavcimaWendigo wrote: kak znaš da je bull ako nisi igrao?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Aryx
ma ovo je vise kao morrowind ali da uopce nema vise onog old school questanja kao sto je bilo u jedinici i dvojci ... uglavnom fallout 2 jos uvijek rulaA$H wrote:onda nisu bas pazili dok su igrali..osim te pticije perspektive igranja..imas i stare lokacije, likove, neprijatelje, oruzja, zajebancije(kao UFO crash site)..ima toga brdo..ali vecinom pljuju samo zato jer je sad FPS/TPS/RPG..sto je meni super..isto su i sa GTA napravili..vrijeme je da se ide naprijed..po meni je za sad super..osim ovog sa klincima..lol..Wendigo wrote:ok.Aryx wrote:igrao sam malo kod frenda, i nije to to vise ... mislim svi su su rekli da nema bas puno veze sa starim nastavcima
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- john_constantine
pa to da očajno podsjeća na oblivion stoji... Ali kao nastavak igre je odlično napravljen, mračna atmosfera, izraženija podjela dobra i zla, makar sam se zajebao u onom questu u virtualnoj stvarnosti, kada sam kao klinac pobio sve ljude jer nisam znao za drugo rješenje... Kao što je rekao A$H, ima stvarno dosta fora iz prošlih nastavaka. A i akcija je odlična. Samo me nervira to s dodacima koji se naplaćuju, a moglo se ubaciti u igru...Aryx wrote:ma ovo je vise kao morrowind ali da uopce nema vise onog old school questanja kao sto je bilo u jedinici i dvojci ... uglavnom fallout 2 jos uvijek rulaA$H wrote:onda nisu bas pazili dok su igrali..osim te pticije perspektive igranja..imas i stare lokacije, likove, neprijatelje, oruzja, zajebancije(kao UFO crash site)..ima toga brdo..ali vecinom pljuju samo zato jer je sad FPS/TPS/RPG..sto je meni super..isto su i sa GTA napravili..vrijeme je da se ide naprijed..po meni je za sad super..osim ovog sa klincima..lol..Wendigo wrote: ok.. ma vecina noviteta koju izbacuju ne valja naspram starih igara .... ah di je to zlatno doba igrica
![]()
Michel puši karu.
- Scarface
Danas san instalira Windows 7, i jako san zadovoljan, puno bolje od Viste, u biti njena optimiziranija verzija, ono šta je i ona tribala bit.
I uvatila me totalna nostalgija pa san nabavija jeftine originale Liquidatora 2 i Unreal Tourenament pack sa 4 igrice, e to su zakon naslovi, guštan maksimalno, Far Cry 2 mi je već dosadija (dobra grafika, realnost na djelu, ali prelagana za moj ukus i predosadna).
I uvatila me totalna nostalgija pa san nabavija jeftine originale Liquidatora 2 i Unreal Tourenament pack sa 4 igrice, e to su zakon naslovi, guštan maksimalno, Far Cry 2 mi je već dosadija (dobra grafika, realnost na djelu, ali prelagana za moj ukus i predosadna).
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:ma far cry 2 je užasno repetitivan... ideš, voziš, izlaziš, ubiješ, voziš, izlaziš, ubiješ i sve to...![]()
Hm, a vidjeti ću još za windows 7 kako rade stare igre na njemu...
Rade odlično, kažen ti, upravo igran Unreal iz '98-e.
- john_constantine
- john_constantine
- DeadDispatcher90
- john_constantine
nisam još, ali govore da je kratka, da nije kao prošli nastavak, ali da je odličan dizajn, akcija i igra...Ghostface wrote:Jel ko skida Wolfenstein-a? Baš san ga stavija downloadat, veliki san fan Return to Castle Wolfenstein-a, sićan se kad san rastura cilu ekipu u njemu.
http://www.neoseeker.com/news/11627-esr ... ults-only/ - lol, manhunt 2 za pc, debelo kasne.
a mass effect smo već govorili, nismo li?
Michel puši karu.