meni je također dosta dobro sjeo film, prebrutalan je ... i ne daje neki baš odgovor, ali je odličan i ima twist. slažem se sa tvojom ocjenom!sikeone wrote:Martyrs-to sam pogledao jutros za dobro jutro i ostao ugodno iznenađen, francuzi su se definitivno pokazali u horror žanru. Film je dosta neugodan za gledati jer ima neku jako mučnu atmosferu uz naravno jako dobar gore. gluma je ok, muzički score je dobar jer daje fimu taj neugodni štih a i zadovoljan sam sa krajom filma. Nije za gledati par puta godišnje ali dobar film. 4/5
Koji ste horror zadnji gledali?
- -fallen-one-
[img]http://img12.imageshack.us/img12/6443/innerdemon.png[/img]
[img]http://img140.imageshack.us/img140/7387/ucanthide.png[/img]
[img]http://img140.imageshack.us/img140/7387/ucanthide.png[/img]
- cactus
R-point
God.2004
Zemlja-South korea
Iako bi zapravo ovakav film morao imati posebno mjesto,a nisam našao da već postoji ipak ću samo ukratko reći o njimu.
Svakako kvalitetan no poseban uradak. Poseban u smislu da (barem meni) nije sve jasno a i glumci su mi pomalo slični
,međutim svakako jeziv na trenutke,bez nekih specijalnih efekata,odlična režija,sjajna kamera,dobre uloge i naravno nije američki film ,ali ako ga spaze biće rimejka
Ocjena: najveća
P.s.: Ne, o priči neću ni riječ,ostavljam za one koji žele gledati film da je otkriju sami.
God.2004
Zemlja-South korea
Iako bi zapravo ovakav film morao imati posebno mjesto,a nisam našao da već postoji ipak ću samo ukratko reći o njimu.
Svakako kvalitetan no poseban uradak. Poseban u smislu da (barem meni) nije sve jasno a i glumci su mi pomalo slični

Ocjena: najveća

P.s.: Ne, o priči neću ni riječ,ostavljam za one koji žele gledati film da je otkriju sami.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- maddjuro
mutant chronicles -6/10- film je donekle interesantan, ali ima malo previše gluosti u njmu, ta ideja s strojem je malo jadna, parni stroj kojim se može putovati svemirom isl isto. Mačevi su djelotvorniji od metaka i slične gluposti. da su recimo stroj zamjenili nekim demonom bilo bi "realnije"
I may be an idiot, but i am no fool.
- boyko
The Exorcist (1973.) - prvi put ga gledal dok sam bil malac.samo mi je par scena ostalo u sjećanju,od kojih najviše ona dok klinka hoda naopačke niz stube na rukama i nogama.baš sam zato ga zato i odlučil ponovno pogledat da se prisjetim i svih ostalih djelova filma.
ne znam kaj bi o filmu rekel jer se več sve dobro zna,suvišno je komentirat.10/10
ne znam kaj bi o filmu rekel jer se več sve dobro zna,suvišno je komentirat.10/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
- dr mladjo
ja nikako da nabavim verziju s tom scenom..ali možda mi danas i ne bi bila toliko strašna,jer sam je vidio več u nekom japanskom horroru.misli ćak i u in mouth of madness.boyko wrote:The Exorcist (1973.) - prvi put ga gledal dok sam bil malac.samo mi je par scena ostalo u sjećanju,od kojih najviše ona dok klinka hoda naopačke niz stube na rukama i nogama.baš sam zato ga zato i odlučil ponovno pogledat da se prisjetim i svih ostalih djelova filma.
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- boyko
nije ni meni sad bila strašna al dok sam bil malac sam to potpuno drugačije doživeldr mladjo wrote:ja nikako da nabavim verziju s tom scenom..ali možda mi danas i ne bi bila toliko strašna,jer sam je vidio več u nekom japanskom horroru.misli ćak i u in mouth of madness.boyko wrote:The Exorcist (1973.) - prvi put ga gledal dok sam bil malac.samo mi je par scena ostalo u sjećanju,od kojih najviše ona dok klinka hoda naopačke niz stube na rukama i nogama.baš sam zato ga zato i odlučil ponovno pogledat da se prisjetim i svih ostalih djelova filma.

ak očeš pošaljem ti na pm link od kud sam ga skinul
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- DEXTER
a spolni odnos sa krizem..??boyko wrote:The Exorcist (1973.) - prvi put ga gledal dok sam bil malac.samo mi je par scena ostalo u sjećanju,od kojih najviše ona dok klinka hoda naopačke niz stube na rukama i nogama.baš sam zato ga zato i odlučil ponovno pogledat da se prisjetim i svih ostalih djelova filma.

[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]