Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
hellbard
callac wrote:Knowing 2009. - kroz film dosta spooky atmosfera, volim tematiku tipa Mothmanova proročanstva i sl. i onda ga useru pretvorivši ga u sf

Normalno ne bih imala ništa protiv dobrog sfića, ali ovaj film definitivno je mogao i bez toga. Ah, 6/10
skroz se slažem!! očekivao sam da će film biti totalno sranje, ali je početak čak bio ok.. kraj naravno...
a zaš je zeitgeist bez ocjene?

-
callac
Pa, zato što je dokumentarac o kojem se puno raspravljalo, pisalo i nije mi rečeno ništa više od onoga što sam sama znala ili sumnjala. Svaka čast što su ga napravili ali nekako mi nije za ocjenjivanje, dovoljno je reći da je odličan.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
-
boyko
South Park sezona 11 - odlična sezona
zanimljiviji trenuci : Stanov stari uvrjeđuje crnce,Buttersov stari misli da je Butters gey i šalje ga u kamp za odvikavanje,prikaz života uši na kosi,papa otel Stanovog starog,ms. Garrison postaje lezba,problem s beskučnicima,Stanov stari ulazi u guinessovu knjigu rekorda za največe posrano govno,teroristi napali svjet mašte,epizoda o guitar herou ...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
callac
Obsessed LOL, Beyonce i Ali Larter tuku se za nekog crnju, pre pre smiješno!!!!! I ujedno jedan od najglupljih mogućih filmova koji sam ikada pogledala! -1/10
If one of them is dead.
-
callac
Lakeview Terrace (2008) - ugodno me iznenadio ovaj film 9/10
If one of them is dead.
-
Donnie Darko
boyko wrote:South Park sezona 11 - odlična sezona
zanimljiviji trenuci : Stanov stari uvrjeđuje crnce,Buttersov stari misli da je Butters gey i šalje ga u kamp za odvikavanje,prikaz života uši na kosi,papa otel Stanovog starog,ms. Garrison postaje lezba,problem s beskučnicima,Stanov stari ulazi u guinessovu knjigu rekorda za največe posrano govno,teroristi napali svjet mašte,epizoda o guitar herou ...
iss kad se sjetim imagination landa. kad siluju jagodicu bobicu
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
-
dr mladjo
Choke (2008)-ispao je zanimljivije od onog što sam očekivao u traileru..ali opet me nije toliko oduševio
7/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
boyko
Donnie Darko wrote:boyko wrote:South Park sezona 11 - odlična sezona
iss kad se sjetim imagination landa. kad siluju jagodicu bobicu
ahaha prejako. dok joj Jason oko s mačetom zvadi

-
dr mladjo
World's Greatest Dad (2009)-jedna zanimljiva drama-komedija.u filmu se radi o neuspješnom profesoru poezije i njegov sinu (koji je jedan od največih šupaka ikad prikazanih na filmu).iskreno iz trailera nisam mogao ni zamislit kako će se radnja odvijat,osobito nakon pola režiser je Bobcat Goldthwait koji je poznatiji po ulozi zeda iz pol.akademije.tko želi može poslušat podcast s redateljem
http://www.joblo.com/joblo-podcast-31
8/10
-
Boby
"Watchmen (2009)"
Sva silna iščekivanja da ovo dođe u videoteke pokazala su se sasvim opravdana. Film je stilski na najvišem nivou s pogođenom noir atmosferom, izbor glumaca mudar jer nije riječ o zvučnim imenima a opet se radi o talentiranim pojedincima što se sasvim dobro uklapa u adaptacije poput ove gdje se priča koncentrira na likove, pa bi bilo koje zvučnije ime moglo vrlo lako odvratiti pozornost kakvu inače svaki od likova zaslužuje. Soundtrack je sastvaljen od niza meni osobno vrlo dragih klasika protežući se od Dylana do Cohena, od Hendrixa do Simona & Garfunkela te, iako se nerijetko čine neprigodnima, kada je riječ o ovakvim glazbenim brojevima lijepo ih je čuti bez obzira što se odvijalo na ekranu. S obzirom da nisam čitao strip mogu samo pretpostaviti da je mnogo toga ostalo nedorečenog te mi se i kao laiku čini da je za pojedine likove ostalo još mnogo mjesta da bi ih se istražilo. Film jest 2 i pol sata dug ali, s obzirom da smo viđali velike filmske klasike u trajanju od 3 i pol sata pa čak i više, moglo se je slično i s ovime uradkom budući da je potencijal golem obzirom da se ipak radi o adaptaciji po većini najbolje grafičke novele ikada napisane/nacrtane. Dojmovi su još friški ali već sada mi se čine i "Sin City" i "Dark Knight" boljim strip adaptacijama iako Watchmeni zaslužuju visoko mjesto o ovome društvu te su svakako jedan od najboljih filmova ove godine.
-
dr mladjo
veće je izašla DC verzija koja je duža za dodatnih pola sata..
-
Boby
dr mladjo wrote:veće je izašla DC verzija koja je duža za dodatnih pola sata..
Znam, ali čitajući neke komentare čini mi se da učinak nije mnogo bolji; navodno u tih pola sata nisu ugurane priče o likovima koje su tek načete u ovoj kraćoj verziji
-
Aryx
Boby wrote:dr mladjo wrote:veće je izašla DC verzija koja je duža za dodatnih pola sata..
Znam, ali čitajući neke komentare čini mi se da učinak nije mnogo bolji; navodno u
tih pola sata nisu ugurane priče o likovima koje su tek načete u ovoj kraćoj verziji
ali cini film boljim , tj. nesto dubljim . pogotovo scena sa starim night owlom

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
Sammy
The Dark Knight (2008) - odlicno, savrseno, jednostavno predobro, nesjecam se filma uz kojeg sam se tak zabavio, a i nasmijo, Joker je bio prejeben, te njegove uzrecice, gegovi, smijanja, svaka mu cast..filmu jos ide pohvala jer je poprilicno mracan, mracniji od prijasnjih dijelova, velika vecina filma je po noci..ma..film je epic.. - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
boyko
Punisher: War Zone - dobar,al je prvi dio puno bolji. 7/10