Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
- elrania
- dr mladjo
- sikeone
Gridiron Gang - iako pun klišeja koje prate sve sportske drame film mi je sasvim dobro sjeo (možda zato jer volim gledati sportske drame) . Rock sasvim solidan u svojoj ulozi trenera koji osniva ragbi ekipu u maloljetničkom zatvoru
Death wish 4-najlošiji u nizu sa još drvenijom glumom Charlesa Bronsona koji se u ovome djelu bori protiv narkomafije. Još mi je ostao peti za pogledati
Death wish 4-najlošiji u nizu sa još drvenijom glumom Charlesa Bronsona koji se u ovome djelu bori protiv narkomafije. Još mi je ostao peti za pogledati
-
ja sam bio masu skeptican prije gledanja ali je na kraju ispao odlican...elrania wrote:menGreenHornet wrote:"Children of man"
8,5/10![]()
zbilja moram ovom filmu opet dat sansu...nikako mi nije sjeo pri prvom gledanju

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
- john_constantine
Dok sam bio na moru, pogledao...
Ghost - baš odličan film, gledao sam ga već 4 puta, još kao klinac. Sjajna gluma, odlična radnja, humor, poneki horor elementi, film plijeni pažnju od početka do kraja, uz zašećereni završetak. Ali stvarno vtrhunski i originalni film koji ću sigurno još više puta gledati. 5/5
Jerry Maguire - hm, gledao sam od početka do kraja, i jednostavno patetična glupost. Svi se preglumljavaju, naročito Cuba. Naivni dijelovi kao to kako zaručnica premlati Cruisea, iritatno slatki inteligetni klinac... ma gledljivo, ali ništa posebno. Tipična američka prenapuhana drama. 2/5
Flight of the Intruder - zabavan akcijski film s par dobrih scena, dobrih glumaca i humora, pretjeruje se s patriotizmom i tipičnim forama da su amerikanci heroji i sve to, ali zabavno ostvarenje. Po drugi put se pogledalo. 3/5
Revenge of the nerd 3 - mislim, ne znam što mi je bilo kada sam kao klinac taj film gledao čak 10 puta.
Mislim, takvu glupost s par jedva dobrih štoseva, iritatnih glumaca, nebulozne radnje i besmislenog završetka, može se pogledati do kraja, ali jednostavno debilana. Prva dva su bila dobra, ali zadnja dva smeće... 2/5
Exit wounds - iznenađujuće odličan akcijski film s Stevenom Seagalom. Obilje akcije, humora, Seagal kao brutalni policajac bez stege, poznati crni glumci kao DNX, eksplozije, naivni obrati i puno tučnjave. 4/5
A Man Apart - dosadan film s prejednostavno klišejiziranom pričom. Mislim, Vin Diesel i narkomani? Što je zapravo krenulo po zlu? To glupo forsiranje da pokušavaju od njega napraviti nekakvog lika koji je šokiran smrću žene i sada se ne zna kontrolirati dok traži ubojicu... Loša akcija u kojem se kamera stalno trese, nezanimljiva radnja s lošim negativcima, i još film traje čak 2 sata, booring. 1/5
Primal fear - sjajan sudski triler s odličnim glumcima, napetom radnjom, i neočekivanim obratom, odlično ostvarenje. 4/5
Ghost - baš odličan film, gledao sam ga već 4 puta, još kao klinac. Sjajna gluma, odlična radnja, humor, poneki horor elementi, film plijeni pažnju od početka do kraja, uz zašećereni završetak. Ali stvarno vtrhunski i originalni film koji ću sigurno još više puta gledati. 5/5
Jerry Maguire - hm, gledao sam od početka do kraja, i jednostavno patetična glupost. Svi se preglumljavaju, naročito Cuba. Naivni dijelovi kao to kako zaručnica premlati Cruisea, iritatno slatki inteligetni klinac... ma gledljivo, ali ništa posebno. Tipična američka prenapuhana drama. 2/5
Flight of the Intruder - zabavan akcijski film s par dobrih scena, dobrih glumaca i humora, pretjeruje se s patriotizmom i tipičnim forama da su amerikanci heroji i sve to, ali zabavno ostvarenje. Po drugi put se pogledalo. 3/5
Revenge of the nerd 3 - mislim, ne znam što mi je bilo kada sam kao klinac taj film gledao čak 10 puta.

Exit wounds - iznenađujuće odličan akcijski film s Stevenom Seagalom. Obilje akcije, humora, Seagal kao brutalni policajac bez stege, poznati crni glumci kao DNX, eksplozije, naivni obrati i puno tučnjave. 4/5
A Man Apart - dosadan film s prejednostavno klišejiziranom pričom. Mislim, Vin Diesel i narkomani? Što je zapravo krenulo po zlu? To glupo forsiranje da pokušavaju od njega napraviti nekakvog lika koji je šokiran smrću žene i sada se ne zna kontrolirati dok traži ubojicu... Loša akcija u kojem se kamera stalno trese, nezanimljiva radnja s lošim negativcima, i još film traje čak 2 sata, booring. 1/5
Primal fear - sjajan sudski triler s odličnim glumcima, napetom radnjom, i neočekivanim obratom, odlično ostvarenje. 4/5
Michel puši karu.
- dr mladjo
pa to je film o čovjeku koji se bori protiv sustava,koji želi ispravit vratit stvari na svoje mjesto..nije to tipična dramu,iako ima sličnih filmova.za glumu se ne slažem,osobito od cube.a u vezi zaručnice-u boljoj je formi od njegajohn_constantine wrote: Jerry Maguire - hm, gledao sam od početka do kraja, i jednostavno patetična glupost. Svi se preglumljavaju, naročito Cuba. Naivni dijelovi kao to kako zaručnica premlati Cruisea, iritatno slatki inteligetni klinac... ma gledljivo, ali ništa posebno. Tipična američka prenapuhana drama. 2/5

http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- sikeone
Commando-5/5 šta da kažem o omiljenom filmu iz djetinjstava koji sam kao mulac pogledao dok se Vhs traka nije iskrivila osim savršena akciona zabava kakva se više ne snima. Zadnjih dvadesetak minuta je za filmske anale gdje se Švarci bori protiv par stotina do zuba naoružanih protivnika a cijeli film obiluje onelinerima. Ponosan sam što sam ovo prvi put gledao u kinu 

-
aludirao sam na to da SPOILER njih 2 trce pod kisom metaka,svi okolo padaju a oni neokrznuti prođu,naravno dok cliva ne upuca u zgradi lik ENDdr mladjo wrote:to nije istinaGreenHornet wrote: ako izuzmemo tranformiranje glavnog junaka u nea iz matrixa pri kraj kraju (koja moć izbjegavanja metaka)![]()
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- callac