Sungazing
- elrania
erh... nije mi neka namjera nabrajati ista i htjela sam samo cut kakvo je misljenje o osobi koja ce za sebe rec da je 100% sigurna u postojanje odredenih pojava i vjestina jer je na sebi nesto iskusila.
ne zelim se icime sepiriti i dozivljavati protuodgovore gdje se netko izmislja sto smisleniji logicki razlog svemu tome...
pa eto, nisam se nicime posebni isticala, ne spadam pod one koji mase uvjeravaju u svoje 'posebne moci' i sve sto mi se dogodi je osobno iskustvo. lazem li ja kada kazem da sam sigurna da to sve postoji?
ne zelim se icime sepiriti i dozivljavati protuodgovore gdje se netko izmislja sto smisleniji logicki razlog svemu tome...
pa eto, nisam se nicime posebni isticala, ne spadam pod one koji mase uvjeravaju u svoje 'posebne moci' i sve sto mi se dogodi je osobno iskustvo. lazem li ja kada kazem da sam sigurna da to sve postoji?
-
Eat Your Brains
- elrania
-
Eat Your Brains
- elrania
gle, ajmo ovako... prezentiram ti jednu jednostavnu stvar i nadi mi objasnjenje.
u sobi mrak, jedina svjetlost dolazi kroz rolete od ulicnih lampi, lezim u kreveu i odjednom vidim kako mi oko ruku i potom tijela svijetli jarko zeleno? ko da sam oblozena oblakom kojih 20 cm udaljenim od koze. sto je to?
u sobi mrak, jedina svjetlost dolazi kroz rolete od ulicnih lampi, lezim u kreveu i odjednom vidim kako mi oko ruku i potom tijela svijetli jarko zeleno? ko da sam oblozena oblakom kojih 20 cm udaljenim od koze. sto je to?
-
Eat Your Brains
TO je smijesno 
Moze/mora biti jedno od sljedecih stvari..
1. Opticka iluzija, moguce uzrokovana umorom.
2. Sanjala si to.
3. Umislila si jednostavno, prisjecajuci se neceg sto si mozda vidjela u filmu ili citala negdje.
Ali ne,ljudi ce radije vjerovat da su to aure ili vanzemaljci nego neko ocitije i logicnije objasnjenje.
Moze/mora biti jedno od sljedecih stvari..
1. Opticka iluzija, moguce uzrokovana umorom.
2. Sanjala si to.
3. Umislila si jednostavno, prisjecajuci se neceg sto si mozda vidjela u filmu ili citala negdje.
Ali ne,ljudi ce radije vjerovat da su to aure ili vanzemaljci nego neko ocitije i logicnije objasnjenje.
I like to eat things.
-
Hec
EYB je postao smjesan a ne iritantan 
ocito nepoznajes razliku izmedju vizualizacije, halucinacije, lucidnog sanjanja i astralnih dozivljaja
kad se nesto iznenadno pojavi, bez narkotickih uzimanja, a bez da si ti to uopce trazio, tebi je to i dalje osobna halucinacija? lol?
ocito nepoznajes razliku izmedju vizualizacije, halucinacije, lucidnog sanjanja i astralnih dozivljaja
kad se nesto iznenadno pojavi, bez narkotickih uzimanja, a bez da si ti to uopce trazio, tebi je to i dalje osobna halucinacija? lol?
"Six strings to cover fear..."
- elrania
nista od toga... budna sam bila sigurno, umora nije bilo i nisam razmisljala ni o cemu sto bi se povezalo s ovime. sigurna sam u to.
al eto, tvoj odgovor je kontradiktoran tome da zelis da ti netko nesto dokaze. je da ja nista ne dokazujem
, al pretpostavljam da ti ni 10 marsovaca koji levitirajuci plesu can-can ispred tvog prozora ne bi bili dovoljan razlog pretpostaviti da nesto zbilja postoji. 
al eto, tvoj odgovor je kontradiktoran tome da zelis da ti netko nesto dokaze. je da ja nista ne dokazujem
-
Eat Your Brains
...
Last edited by Eat Your Brains on 17 Aug 2009, 19:07, edited 1 time in total.
I like to eat things.
-
Eat Your Brains
Ja sam smijesan jer ne vjerujem u nonsense,da.Hec wrote:EYB je postao smjesan a ne iritantan
Dopusti da ti predocim fundamentalnu razliku. Ovo zadnje sto si nabrojao je absolute and utter bullshit. Prvo troje nisu.
I like to eat things.
-
Hec
-
Eat Your Brains
Dovoljan mi je jedan jedini "marsovac" bilo gdje. Tebi ne treba bas nista da povjerujes u bilo sto.elrania wrote:nista od toga... budna sam bila sigurno, umora nije bilo i nisam razmisljala ni o cemu sto bi se povezalo s ovime. sigurna sam u to.
al eto, tvoj odgovor je kontradiktoran tome da zelis da ti netko nesto dokaze. je da ja nista ne dokazujem, al pretpostavljam da ti ni 10 marsovaca koji levitirajuci plesu can-can ispred tvog prozora ne bi bili dovoljan razlog pretpostaviti da nesto zbilja postoji.
Moj odgovor je kontradiktoran kad kazem da zelim da mi netko nesto dokaze,kazes. Ma kako, sanja, kako? Ti nisi ni pokusala dokazati ista. Samo si ispricala ludu pricu i ako ja ne povjerujem da je to nesto natprirodno,odmah si "ne dam nista dokazati".
Smijesno je kako ti pretpostavljas da meni ni 10 marsovaca ne bi bilo dovoljno jer ne vjerujem da si vidjela svoju "auru". Ali kako god, pretpostavke nidu cinjenice i nisu dokazi.
I like to eat things.
-
Eat Your Brains
Ne,nikad to nisam vidio,jesi li ti kad vidio da ljudi izadu iz svog tijela tokom operacije? Iskreno,jesi li ti to ikada vidio?Hec wrote:nikad nisi vidio da su ljudi izasli iz tijela tokom operacije? probudili se i vidjeli sebe u krevetu?
pojasnio bi ti da nisi toliko skeptican... a to si dozivio nesvjesno, vjerovatno si sanjao da si padao i naglo si se probudio.
kad shvatis to, ostalo ide polako.
Da,sanjao sam da padam i naglo sam se probudio,kakve to veze ima s astralnim iskustvom nekim?
I like to eat things.
-
Hec
dobro greskom sam napisao, vidio << cuo*Eat Your Brains wrote:Ne,nikad to nisam vidio,jesi li ti kad vidio da ljudi izadu iz svog tijela tokom operacije? Iskreno,jesi li ti to ikada vidio?Hec wrote:nikad nisi vidio da su ljudi izasli iz tijela tokom operacije? probudili se i vidjeli sebe u krevetu?
pojasnio bi ti da nisi toliko skeptican... a to si dozivio nesvjesno, vjerovatno si sanjao da si padao i naglo si se probudio.
kad shvatis to, ostalo ide polako.
Da,sanjao sam da padam i naglo sam se probudio,kakve to veze ima s astralnim iskustvom nekim?
cek sad editat cu, treba vremena da se ispisem
EDIT:
besmisleno nastavljanje i brisanje
Last edited by Hec on 27 Jan 2010, 00:05, edited 2 times in total.
"Six strings to cover fear..."