Ok..tko je slobodan za meeting forumasa sljedeci tjedan?
-
Eat Your Brains
- DeadDispatcher90
- elrania
-
Eat Your Brains
- DeadDispatcher90
Ahem... Netko nije proučavao Marvel Wiki... Wolverine može sjeckati Wilsona do sudnjeg dana... Wilson ne samo da se regenerira... On je doslovno nesposoban umrijeti. Thanos ga je time prokleo zato što se Wilson htio uvući Lady Death u gaćice, a sada ne može... To je također jedan od razloga zašto je lud...
Revenge solves everything
- john_constantine
- boyko
e viš,u vž bi mogel i ja dojtjohn_constantine wrote:i mene zanimaboyko wrote:ko ti je sestra?Deimos wrote:pa ja sam uvijek za
nadam se da bude ovo zazivjelo, jedini clan na forumu kojeg znam osobno je moja sestra
E baš bi došao, ali sam na moru cijeli idući tjedan. Onda okupljanje na trash festivalu u vž.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Scarface
john_constantine wrote:i mene zanimaboyko wrote:ko ti je sestra?Deimos wrote:pa ja sam uvijek za
nadam se da bude ovo zazivjelo, jedini clan na forumu kojeg znam osobno je moja sestra
E baš bi došao, ali sam na moru cijeli idući tjedan. Onda okupljanje na trash festivalu u vž.
[/b]
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
DeadDispatcher90 wrote:Ahem... Netko nije proučavao Marvel Wiki... Wolverine može sjeckati Wilsona do sudnjeg dana... Wilson ne samo da se regenerira... On je doslovno nesposoban umrijeti. Thanos ga je time prokleo zato što se Wilson htio uvući Lady Death u gaćice, a sada ne može... To je također jedan od razloga zašto je lud...
Tako je, jebeš stripove, glavno da je marvel wiki tu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ma trebalo bi pokrenuti onaj stari topic o trash festivalu, znam da će dosta njih doći ove godine.boyko wrote:e viš,u vž bi mogel i ja dojtjohn_constantine wrote:i mene zanimaboyko wrote: ko ti je sestra?
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:ma trebalo bi pokrenuti onaj stari topic o trash festivalu, znam da će dosta njih doći ove godine.boyko wrote:e viš,u vž bi mogel i ja dojtjohn_constantine wrote: i mene zanima
Pa kud baš varaždin za to, jesu li mogli uzet standard-zagreb-rijeka-split i okolica. Nema šanse da dolazin samo zbog toga. Jel se tu puštaju samo domaći amaterski filmovi?
- john_constantine
Ne, ima i stranih filmova, ove godine će biti još više stranih filmova, čak iz Meksika. Traje tri dana, i samo se svališ na sjedalo i gledaš maraton filmova. A poslije je koncert. Prodaju se majice i neke rekvizite, ali ti redatelji znaju napraviti besplatne rekvizite kao reklame za njihov film. Prošle godine je radi filma Ružičasta mrkva, s gay nindžama dijelili besplatne mrkve.Ghostface wrote:john_constantine wrote:ma trebalo bi pokrenuti onaj stari topic o trash festivalu, znam da će dosta njih doći ove godine.boyko wrote: e viš,u vž bi mogel i ja dojt
Pa kud baš varaždin za to, jesu li mogli uzet standard-zagreb-rijeka-split i okolica. Nema šanse da dolazin samo zbog toga. Jel se tu puštaju samo domaći amaterski filmovi?
Prošle godine je bio pri kraj Friday the 13th, a ove godine najavljuju onaj novi srpski horor s zombijima, i još neko poznato trash izdanje, i neki strani film na kraju, kao iznenađenje.
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:Ne, ima i stranih filmova, ove godine će biti još više stranih filmova, čak iz Meksika. Traje tri dana, i samo se svališ na sjedalo i gledaš maraton filmova. A poslije je koncert. Prodaju se majice i neke rekvizite, ali ti redatelji znaju napraviti besplatne rekvizite kao reklame za njihov film. Prošle godine je radi filma Ružičasta mrkva, s gay nindžama dijelili besplatne mrkve.Ghostface wrote:john_constantine wrote: ma trebalo bi pokrenuti onaj stari topic o trash festivalu, znam da će dosta njih doći ove godine.
Hm, da, aj, bar ne propuštan puno.