Objavi svoju sliku
- DeadDispatcher90
- elrania
- cactus
Sasvim ok sličica. Jel ono u pozadini znak da bi trebala i peglatielrania wrote:preveliki sam egomanijak pa sam morala sada.Wendigo wrote:kaj nisi mogla pričekati 3 ujutro da staviš sliku?elrania wrote:promjena
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- elrania
- horkolerbus
- elrania
- Asfodel
- DeadDispatcher90
- callac
Nisi, al bih voljela da sam ja to samo sanjala....Asfodel wrote:Uu dobra ti je nova zurka... nisam skužila što si rekla nešto prije da ti je otpala kosa![]()
Jesam ja to sanjala ili?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Joj joj, to zbog divljanja s raznim izbjeljivanjima?callac wrote:Nisi, al bih voljela da sam ja to samo sanjala....Asfodel wrote:Uu dobra ti je nova zurka... nisam skužila što si rekla nešto prije da ti je otpala kosa![]()
Jesam ja to sanjala ili?Zurka je sad takva kakva je, nakon mora idem opet na šišanje i farbanje u bijelo, sad ne smijem ništa jer je još preoštećena, tek kad skinem sav taj stari sloj...
Hoćeš se onda ubuduće malo smirit
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
Hehe, ipak sam malo precjenila svoju kosu, našla sam joj granicu izdržljivosti-devet mj. farbanja u crno, pa nagli prelazak u naračasto popraćeno sa dva bjahanja u tjedan dana i tri farbanja. Zatim predomišljanje u vezi boje, vraćanje na plavo uz još dva blajhanja i četiri farbanja u pet dana. I onda je otpalaAsfodel wrote:Joj joj, to zbog divljanja s raznim izbjeljivanjima?callac wrote:Nisi, al bih voljela da sam ja to samo sanjala....Asfodel wrote:Uu dobra ti je nova zurka... nisam skužila što si rekla nešto prije da ti je otpala kosa![]()
Jesam ja to sanjala ili?Zurka je sad takva kakva je, nakon mora idem opet na šišanje i farbanje u bijelo, sad ne smijem ništa jer je još preoštećena, tek kad skinem sav taj stari sloj...
Hoćeš se onda ubuduće malo smirit
A što se tiče smirivanja, ovo mi nije prvi put da mi je otpala kosa tako da lekciju nisam ni onda naučila...sad me još drži muka od mirisa farbi pa neko vrijeme neću kemijati, a za kasnije niš ne garantiram
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.