Prince of Persia: The Sands of Time (2o1o)
- Dragonrage
- Dragonrage
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:već FAIL...Ne izgleda kao niti jedna princeova družica iz trilogije... Ma izgleda da će biti još jedna loša ekranizacija igre, ali nadam se bar zabavi...
Kako ne izgleda, pa pljunuta princeza Farah u faci, outfit više manje nije toliko bitan, nije ni princ pogođen u detalj, pa šta. Meni je ovo zasad ok.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
a po čemu? niti nema onu crvenu odjeću iz jedinice, niti onu pripijenu iz trećeg nastavka, i još raspuštena kosa dok u igri ima pletenicu... ma čeka se još bolje slike, ovo izgleda dosta spektakularno...Ghostface wrote:john_constantine wrote:već FAIL...Ne izgleda kao niti jedna princeova družica iz trilogije... Ma izgleda da će biti još jedna loša ekranizacija igre, ali nadam se bar zabavi...
Kako ne izgleda, pa pljunuta princeza Farah u faci, outfit više manje nije toliko bitan, nije ni princ pogođen u detalj, pa šta. Meni je ovo zasad ok.
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:a po čemu? niti nema onu crvenu odjeću iz jedinice, niti onu pripijenu iz trećeg nastavka, i još raspuštena kosa dok u igri ima pletenicu... ma čeka se još bolje slike, ovo izgleda dosta spektakularno...Ghostface wrote:john_constantine wrote:već FAIL...Ne izgleda kao niti jedna princeova družica iz trilogije... Ma izgleda da će biti još jedna loša ekranizacija igre, ali nadam se bar zabavi...
Pa to su gluposti šta ti nabrajaš, šta je toliko bitna odjeća, pa nije jebeni Dante da ima neki prepoznatljivi stil odijevanja, a ono za pletenice je još blesavije. Glumica je izvrsno pogođena.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ma ok ako je riječ o originalnome filmu koji nema veze s igrom, onda nije bitno... ma neka samo uvedu plješćane demone i ja zadovoljan...Ghostface wrote:john_constantine wrote:a po čemu? niti nema onu crvenu odjeću iz jedinice, niti onu pripijenu iz trećeg nastavka, i još raspuštena kosa dok u igri ima pletenicu... ma čeka se još bolje slike, ovo izgleda dosta spektakularno...Ghostface wrote:
Pa to su gluposti šta ti nabrajaš, šta je toliko bitna odjeća, pa nije jebeni Dante da ima neki prepoznatljivi stil odijevanja, a ono za pletenice je još blesavije. Glumica je izvrsno pogođena.
Michel puši karu.
- Dragonrage
- Dragonrage
- john_constantine
- Dragonrage
- john_constantine
- Dragonrage
- Dragonrage
Pojavio se i prvi trailer. A šta ja znam...djeluje kao nekakav obiteljski spektakl...al to je i bilo za očekivati...
Da li je netko ovdje igrao igru...ako je, može mišljenje?
TRAILER
Da li je netko ovdje igrao igru...ako je, može mišljenje?
TRAILER