Sungazing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 07 Aug 2009, 07:59

a nije li bila ona neka ženska osoba koja se na isti način bavila time? Hranila se suncem, pila je samo čaj, i sve moguće. I na kraju je umrla od obične prehlade, zbog čega je završila u kolekciji Darwinovih nagrada. :lol:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Aug 2009, 09:55

neznam... ja bih se prije uzdao u znanost i modernu medicinu nego u hipijevske new age discipline i jogije koji ispiru mozgove i okreću lovu na naivcima. plus dobro donnie kaže - od gledanja u sunce možeš si samo sjebati vid..

nothing personal, samo izražavam svoj stav prema tome. :wink:
Last edited by Wendigo on 07 Aug 2009, 09:59, edited 1 time in total.

Hec

Post by Hec » 07 Aug 2009, 09:59

E sad sam vas uhvatio, nitko nije ni citao znaci!! negledas u sunce bilo kada, naravno da si mozes sjebat vid, gledas samo u sigurne sate, za vrijeme prvog sata izlaska i za vrijeme prvog sata zalaska, ali zenska je umrla zato sto nije dizala imunitet, ima nacin kako se i to radi, ali nije radila onda uopce sto treba, zato jer tek u 2.mjesecu prakticiranja se krenes ljeciti tako da i dalje je dobro da jedes, u 3-6mjesecu gubis glad polako, no u srbiji vecina staraca rade sungazing radi ozdravljena tako da mozes jest ako hoces, ali mozak nece slat informacije da je tijelo gladno jer vec ima energiju. :P

TEST: okrenite se na tamnu stranu ili ruke samo pomaknite na tamnu podlogu, usmjeri ljevi kaziprst prema desnom kaziprstu i odalji par centimetera, oko 5cm je dovoljno, i reci jel vidis ista izmedju tog mjesta? pokusaj vizualizirat sa zatvorenim ocima i reci jel opet vidis ista kad otvoris?

bas...me zanima oce ko uspjet :taunt:
"Six strings to cover fear..."

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 07 Aug 2009, 12:41

Hec wrote:E sad sam vas uhvatio, nitko nije ni citao znaci!! negledas u sunce bilo kada, naravno da si mozes sjebat vid, gledas samo u sigurne sate, za vrijeme prvog sata izlaska i za vrijeme prvog sata zalaska, ali zenska je umrla zato sto nije dizala imunitet, ima nacin kako se i to radi, ali nije radila onda uopce sto treba, zato jer tek u 2.mjesecu prakticiranja se krenes ljeciti tako da i dalje je dobro da jedes, u 3-6mjesecu gubis glad polako, no u srbiji vecina staraca rade sungazing radi ozdravljena tako da mozes jest ako hoces, ali mozak nece slat informacije da je tijelo gladno jer vec ima energiju. :P

TEST: okrenite se na tamnu stranu ili ruke samo pomaknite na tamnu podlogu, usmjeri ljevi kaziprst prema desnom kaziprstu i odalji par centimetera, oko 5cm je dovoljno, i reci jel vidis ista izmedju tog mjesta? pokusaj vizualizirat sa zatvorenim ocima i reci jel opet vidis ista kad otvoris?

bas...me zanima oce ko uspjet :taunt:
ne ne dobro sam ja procito.sunce nema sigurne sate cak i ako gledas u njega za vrijeme sumraka/zore mozes si sjebat vid. i ovo za tog jogija. nek pokaze papir fino da nije jeo. mogu i ja doc i rec da iam karu od 35 cm i ne skinut gace. aj ne najsmjesnije neko voce je na stolu za vrijeme intervjua XD
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 07 Aug 2009, 13:59

Donnie,svaka cast..sve si reko.

"Ja imam karu od 35cm,posvjedocit ce ti svi moji sljedbenici..al gace necu skinut."
I like to eat things.

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Aug 2009, 14:24

možda je u 19. st. bio sigurnije gledati u sunce, dok nije bilo ozonskih rupa... :lol:

Scarface

Post by Scarface » 07 Aug 2009, 14:51

Hec, moraš svatit da ovakve stvari ipak zvuče u najmanju ruku blesavo. Lipo je to šta si ti otvorenog uma, ali ova tehnika ne može zaživit u današnjem dobu, prije, dok je većina toga bila nezagađena i nevina, puno ovakvih sličnih stvari je bilo moguće, danas, i bez skepticizma mislin da je neostvarivo. A i sa humanog stajališta, ne bi nikome savjetova odricat se hrane, ma koliko god energije ti sunce dalo, jer to je jednostavno blesavo, da je tako, na svitu ne bi postojala sva bića i tvari koje su nam potrebne za hranu već bi se odavno hranili samo suncem i vodom. Možda ovaj jogist i jest fenomen, al to je samo iznimka koja potvrđuje pravilo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Hec

Post by Hec » 07 Aug 2009, 15:31

Istina je da je danas tako kako je, no i dalje ljudi uspijevaju i taj yogi nije jedini, vec sam govorio da poznam ljude, ipak nemozete s jedne strane trazit papir da nije jeo, mislim ono, nema smisla, ali ajd' bar smo poceli fino razgovarat i nema vise prepiranja, neki jesu neki nisu skepticni, tako je uvijek, ja vjerujem i uvjeren sam i imam jos stotine razloga privatnih koje nebih volio nabrajat na forumu.
Nezelim nikoga nagovarat da vjeruje, eto ovo je fino, zelim da pricamo o tome, siguran sam da cak i ako ne vjerujete u ovo, nebiste dolazili na ovaj topic da vas ne zanima :P

Mozemo i o slicnim temama, pa sami izmedju sebe vidimo tko je kakav i kakva su mu uvjerenja, mislim da nije sve monotono pa ima stotine tema.

btw; jel itko napravio onaj "test" sto sam gore napisao i da li je uspio vidit ista izmedju? :D

EDIT: sad sam procitao da Asfodel nije uspjela sa time, dakle o tome je rijec, Clairvoyance / Astralni Vid, ista stvar vidite li ili nevidite auru ili energiju, iskreno ja kad napravim to sa prstima, izmedju vidim tanku prozirnnu bijelu liniju, bas kako se energiziria, kako ja pomakem prst i okrenem tako ide i ona u drugi prst, zanmiljivo je dosta.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 07 Aug 2009, 16:39

Hec wrote:Istina je da je danas tako kako je, no i dalje ljudi uspijevaju i taj yogi nije jedini, vec sam govorio da poznam ljude, ipak nemozete s jedne strane trazit papir da nije jeo, mislim ono, nema smisla, ali ajd' bar smo poceli fino razgovarat i nema vise prepiranja, neki jesu neki nisu skepticni, tako je uvijek, ja vjerujem i uvjeren sam i imam jos stotine razloga privatnih koje nebih volio nabrajat na forumu.
Nezelim nikoga nagovarat da vjeruje, eto ovo je fino, zelim da pricamo o tome, siguran sam da cak i ako ne vjerujete u ovo, nebiste dolazili na ovaj topic da vas ne zanima :P

Mozemo i o slicnim temama, pa sami izmedju sebe vidimo tko je kakav i kakva su mu uvjerenja, mislim da nije sve monotono pa ima stotine tema.

btw; jel itko napravio onaj "test" sto sam gore napisao i da li je uspio vidit ista izmedju? :D

EDIT: sad sam procitao da Asfodel nije uspjela sa time, dakle o tome je rijec, Clairvoyance / Astralni Vid, ista stvar vidite li ili nevidite auru ili energiju, iskreno ja kad napravim to sa prstima, izmedju vidim tanku prozirnnu bijelu liniju, bas kako se energiziria, kako ja pomakem prst i okrenem tako ide i ona u drugi prst, zanmiljivo je dosta.

daj mi sam pojasni molim te traj trik nisam bas skuzio sto treba cinit.
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Scarface

Post by Scarface » 07 Aug 2009, 16:41

Iskreno, nisan baš potpuno razumija taj tvoj test, triba li bit potpuni mrak ili šta?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Hec

Post by Hec » 07 Aug 2009, 17:57

trebas samo uperit kaziprst u kaziprst, ali treba ti tamnije mjesto kako bi vidio energiju, ili ak imas podlogu crnu ili stolicu na kojoj sjedis, samo da ti nije na svjetlosti jer se teze uoci.
Ja vidim i na svjetlijim mjestima jer sam navikao, ali ako opet nebudete vidjeli, pokusajte se zabuljit ili ukocit oci i usredotocit se ko da stvarno nesto ima izmedju, i pojavit ce se kad tad.

tako recimo reiki, sa elraniom sam pricao o tome prije jer ona ima prvi stupanj, i kad uspijes razvit taj vid, recimo kad u rekiju napravis svijetlu kuglu energije u ruci, ako ti je taj vid razvijen ti onda vidis tu kuglu a ostali ne :D

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Aug 2009, 18:43

Hec, ja ne vidim tanku bijelu liniju, nego neku tamniju liniju, nije postojana, nego titrava ili štatijaznam.
Čini mi se da je to zato što su mi oči umorne, ai nekako mi izgleda da bih tako nešto vidjela zbog optičke varke ili nekog tak normalnog razloga. Ne znam :lol:

EDIT: evo vidjela sam sad "bijelu" nepostojanu. :lol:

Zašto mi se čini da je to nešto normalno?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 07 Aug 2009, 19:06

Sorry, al ovo je obična stvar autosugestije, kutevi upada svjetlosti u oko su takvi da su moguće razne optičke varke i kad ideš gledat neku neodređenu liniju između prstiju, vidit ćeš je samo zato šta je želiš vidit. I šta na kraju, napraviš svjetlosnu kuglu ka jebeni Goku u Kamehamiju? Jebiga Hec, ovo je ipak previše glupo. :wink:

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 07 Aug 2009, 19:12

Dugo ti je trebalo da to kazes.. :)
I like to eat things.

Scarface

Post by Scarface » 07 Aug 2009, 19:18

Eat Your Brains wrote:Dugo ti je trebalo da to kazes.. :)

Ma meni su ove stvari zanimljive, aura, energija, lucidni snovi i slično, iman par prijatelja s kojima san par puta s guštom priča o tome, ono, lagano uz par pića, al ipak svaku stvar s oprezon proučin, i u ovom slučaju mi je to jednostavno smišno. Pa ta trzava linija je čista stvar optike, obris ruba prstiju se širi i izgleda ka neka crta između. Ko zna, možda to i je neka energija, al sad tu spominjat neke stupnjeve i kugle, malo over the top. :wink:

Post Reply