Navijači

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 06 Aug 2009, 00:57

DeadDispatcher90 wrote:Uz dužno poštovanje za navijače i policiju... Ono što su navijači napravili je čista provokacija... Isto bi rekao da su na njihovom mjestu bili Dinamovci ili bilo koja druga navijačka skupina... Ali budimo iskreni... Navijači traže tučnjavu prokleto često... I onda kada dobiju batina trebali bi ih kao sažaljavati? To su većinom odrasli ljudi... Trebaju se tako i ponašati. Da sam ja policajac isto bi to napravio...
I like to eat things.

filmofil

Post by filmofil » 06 Aug 2009, 01:45

a šta su navijači napravili? provocirali kako?? o čemu mi pričamo ovdje...ljudi su išli gledat utakmicu, uredno platili kartu i došli u slovačku...jesu napravili makar JEDAN incident?? nisu...kako onda bilo tko može opravdavat policiju?

i ne pričajte napamet molim vas...ovo nisu huligani niti su napravili išta da zasluže ovo što su dobili tamo
This is the Zodiac speaking.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 06 Aug 2009, 02:10

Tko se maca laca od maca i pogiba..dobili su dozu svog lijeka i sad kukaju.
I like to eat things.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 06 Aug 2009, 02:32

"Kukaju" samo zato jer je ovo jos nevidena brutalnost...Nes ti,2 dana iza je ista ta Torcida napala Kohortu...Znaci,nikakve batine i represija nece ugasit navijacku subkulturu...
Ljudima u policiji krali mobitele,novac,skupe osobne stvari i to odobravate,drzali ih kao u logorima...Dao Bog pa se vama ili vasim bliznjima dogodila ista stvar,pa da onda vidimo hocete li kukati...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Aug 2009, 08:15

filmophil wrote:a šta su navijači napravili? provocirali kako?? o čemu mi pričamo ovdje...ljudi su išli gledat utakmicu, uredno platili kartu i došli u slovačku...jesu napravili makar JEDAN incident?? nisu...kako onda bilo tko može opravdavat policiju?

i ne pričajte napamet molim vas...ovo nisu huligani niti su napravili išta da zasluže ovo što su dobili tamo
bio im je zabranjen dolazak na utakmicu bez obzira da li su kupili kartu ili ne.
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 06 Aug 2009, 08:43

john_constantine wrote:
filmophil wrote:a šta su navijači napravili? provocirali kako?? o čemu mi pričamo ovdje...ljudi su išli gledat utakmicu, uredno platili kartu i došli u slovačku...jesu napravili makar JEDAN incident?? nisu...kako onda bilo tko može opravdavat policiju?

bio im je zabranjen dolazak na utakmicu bez obzira da li su kupili kartu ili ne.
gore sam ti objasnio...po pravilima UEFE bio je zabranjen ORGANIZIRANI dolazak navijačke udruge torcide i toga nije ni bilo...znači, kartu si mogao privatno kupiti i doći na utakmicu bez da ti itko prigovara...

vidim da svi vi koji podržavate postupke policije ustvari nemate pojma o čemu pričate i žalosno je da automatski stavljate krivnju na navijače i izjednačavate ih s huliganima

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Aug 2009, 09:10

velika većina navijača - huligani koji zaslužuju zatvor i zabrane odlaska na utakmice. oni ne idu tamo zbog svog kluba i nogometa, već je to isprika za oblokavanje i iživljavanje nad svima za koje misle da ih treba prebiti. primitivci obični...

filmofil

Post by filmofil » 06 Aug 2009, 09:17

Wendigo wrote:velika većina navijača - huligani koji zaslužuju zatvor i zabrane odlaska na utakmice. oni neidu tamo zbog svog kluba i nogometa, već je to isprika za oblokavanje i iživljavanje nad svima za koje misle da ih treba prebiti. primitivci obični...
tu si u krivu...huligani su jako mala frakcija navijača kad gledaš navijače općenito samo što su njihova (ne)djela medijski jako eksponirana (pogotovo u sadašnjosti) i onda ljudi dobe takav dojam...kad bi se morao izraziti nekim postotkom možda 5% navijača su huligani

a za te huligane se slažem da zaslužuju najgore kazne jer su štetočine

samo, vraćam se na slučaj sa slovačkom, ono tamo nisu bili huligani niti su ti navijači u slovačkoj izazvali bilo kakav incident

cactus

Post by cactus » 06 Aug 2009, 09:28

Sve u svemu, zašto se redovito čuje za dinamove navijače,povremeno za hajdukove ali ne i za navijače recimo slaven belupa.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 06 Aug 2009, 10:37

Kao sto hornet kaze,samo 2 dana kasnije napali kohortu. Pa jebo ih zaostale, pa koji im je kurac? Al koji je to mega fail. Kukaju o brutalnosti i pravima i ovo i ono i onda se 2 dana kasnije opet pokazu za ono sto stvarno jesu i poseru se sebi u usta. Oni zele tuc ljude i dobro je dok pobjeduju. Pa to je tipicni nasilnicki mindset. Tucem ljude okolo i to mi se svida dok netko mene ne namlati,eto. Seru da su bili brutalizirani i 2 dana kansije rade opet sranje i sramotu. Pada im slucaj odma u vodu.
I like to eat things.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 06 Aug 2009, 10:39

cactus wrote:Sve u svemu, zašto se redovito čuje za dinamove navijače,povremeno za hajdukove ali ne i za navijače recimo slaven belupa.
Zasto? Jer je bbb i torcide puno,dovoljno da se ohrabre radit sranja i nerede. Radili bi i belupo da ih tolko ima. Jedan pas sam ce pobjec,a copor dzukela ce te ganjat okolo.
I like to eat things.

filmofil

Post by filmofil » 06 Aug 2009, 12:05

cactus wrote:Sve u svemu, zašto se redovito čuje za dinamove navijače,povremeno za hajdukove ali ne i za navijače recimo slaven belupa.
možda zato što su to 2 najpopularnija kluba pa imaju najviše navijača :roll: ali ne brini ti, čuje se za sve te "navijače"

i opet izjednačujete navijače s huliganima...kakve veze ovo u slovačkoj ima s ovim sukobom protiv kohorte?

GreenHornet

Post by GreenHornet » 06 Aug 2009, 12:46

cactus wrote: ali ne i za navijače recimo slaven belupa.
Mozda zato sto su ti slavenovi jedina skupina na ovim prostorima koju sacinjavaju ljudi od 60ak godina,žene,djeca skolske i predskolske dobi...
Hahahahaha cuj ima ih puno pa se ohrabre raditi sranja,hahahaha majko draga sto sve covjek nece procitat...
Pa 40 kohortasa je pokusalo upast na jedan pripremni turnir u hercegovini gdje ih je spremno cekalo 150-200 bbb...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 06 Aug 2009, 12:47

john_constantine wrote:

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/ ... fault.aspx

boyko

Post by boyko » 06 Aug 2009, 13:08

GreenHornet wrote:
cactus wrote: ali ne i za navijače recimo slaven belupa.
Mozda zato sto su ti slavenovi jedina skupina na ovim prostorima koju sacinjavaju ljudi od 60ak godina,žene,djeca skolske i predskolske dobi...
Hahahahaha cuj ima ih puno pa se ohrabre raditi sranja,hahahaha majko draga sto sve covjek nece procitat...
Pa 40 kohortasa je pokusalo upast na jedan pripremni turnir u hercegovini gdje ih je spremno cekalo 150-200 bbb...
to je sad ispalo ko da samo starci i djeca navijaju za Slaven :?
jedino ako misliš na udrugu slavenovih navijača Plava Brigada,jer je istina da su pretežito starci i klinci u toj udruzi...a to i nije tak čudno jer se ta udruga tek nedavno formirala...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Post Reply