Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
Cactus Jack(1979)-još jedno razočarenje iz djetinjstva..a tako mi je bio ostao u dobrom sječanju..jednostavno film nije smiješan.nije vrijedno spomena zbog 2-3 smiješne scene 6/10
naletio sam i na 2 zanimljiva filmiča s brian cox -Red (2008) te The Escapist (2008).u prvom se radi o starcu kojem neki mladiči ubiju psa dok u drugom bijegu iz jednog zatvora..oba 8/10
naletio sam i na 2 zanimljiva filmiča s brian cox -Red (2008) te The Escapist (2008).u prvom se radi o starcu kojem neki mladiči ubiju psa dok u drugom bijegu iz jednog zatvora..oba 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Scarface
dr mladjo wrote:Cactus Jack(1979)-još jedno razočarenje iz djetinjstva..a tako mi je bio ostao u dobrom sječanju..jednostavno film nije smiješan.nije vrijedno spomena zbog 2-3 smiješne scene 6/10
Red je premoćan,a ni Escapist nije za bacit!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- bakero
oba su superGhostface wrote:dr mladjo wrote:Cactus Jack(1979)-još jedno razočarenje iz djetinjstva..a tako mi je bio ostao u dobrom sječanju..jednostavno film nije smiješan.nije vrijedno spomena zbog 2-3 smiješne scene 6/10
Red je premoćan,a ni Escapist nije za bacit!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- cactus
Warriors Dir.cut 1979 Režia:Walter Hill
Film inače odličan i o tome je bilo riječi te neću dodavati ništa a dodaci nisu na žalost nikakve produžene ili dodatne scene (bar koliko sam primjetio) nego par animacija u obliku stripa koji obično služe za dodatak između scena te na početku i kraju filma.
Film inače odličan i o tome je bilo riječi te neću dodavati ništa a dodaci nisu na žalost nikakve produžene ili dodatne scene (bar koliko sam primjetio) nego par animacija u obliku stripa koji obično služe za dodatak između scena te na početku i kraju filma.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
-
- elrania
ravenous [1999]
nastala je blaga dilema kamo cu s ovim filmom, ali ne dozivljavam ga toliko ko horror koliko ko dramu/triler pa bih ga rade stavila tu.
i wow...nisam ocekivala ovo uopce, prezadovoljna sam. uvidjela sam da sam i prvih 20ak minuta filma gledala jednom davno na tvu, no ne znam iz kojeg razloga nisam nastavila film...al dobro, jos bolje; onda veceras ne bih uzivala ovoliko
fantasticno ostvarenje sa zbilja radoznalom pricom i finom razradom, lijepim prizorima okoline i intrigantnim obratima...nikako nece ostati nezapamceno.
9/10
nastala je blaga dilema kamo cu s ovim filmom, ali ne dozivljavam ga toliko ko horror koliko ko dramu/triler pa bih ga rade stavila tu.
i wow...nisam ocekivala ovo uopce, prezadovoljna sam. uvidjela sam da sam i prvih 20ak minuta filma gledala jednom davno na tvu, no ne znam iz kojeg razloga nisam nastavila film...al dobro, jos bolje; onda veceras ne bih uzivala ovoliko

fantasticno ostvarenje sa zbilja radoznalom pricom i finom razradom, lijepim prizorima okoline i intrigantnim obratima...nikako nece ostati nezapamceno.
9/10
- callac
Ja sa ga gledala na tv-u prije nekih pet godina i ostala sam pozitivno šokirana! Još je bio u nekim sitnim satima..elrania wrote:ravenous [1999]
i wow...nisam ocekivala ovo uopce, prezadovoljna sam. uvidjela sam da sam i prvih 20ak minuta filma gledala jednom davno na tvu, no ne znam iz kojeg razloga nisam nastavila film...al dobro, jos bolje; onda veceras ne bih uzivala ovoliko![]()
9/10

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- boyko
također ga prvi put pogledal na tv-u pred par god. stvarno super film...callac wrote:Ja sa ga gledala na tv-u prije nekih pet godina i ostala sam pozitivno šokirana! Još je bio u nekim sitnim satima..elrania wrote:ravenous [1999]
i wow...nisam ocekivala ovo uopce, prezadovoljna sam. uvidjela sam da sam i prvih 20ak minuta filma gledala jednom davno na tvu, no ne znam iz kojeg razloga nisam nastavila film...al dobro, jos bolje; onda veceras ne bih uzivala ovoliko![]()
9/10film je odličan!
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
I meni je bio film posebno dobar, dodao bi još i dobru mjuzu u film.elrania wrote:ravenous [1999]
9/10
- elrania
hehe, da, glazba je odlicnaGhrall wrote:I meni je bio film posebno dobar, dodao bi još i dobru mjuzu u film.elrania wrote:ravenous [1999]
9/10

pogotovo tokom onog lova u planinama; zvuci ko pozadinska muzika za neki pig chase

- john_constantine
he, meni je taj film nakon drugog gledanja bio odličan. Prvi put mi je bio previše čudan, i nisam baš skužio film, očekivao sam nešto drugo od filma, kanibalsko pleme koje terorizira okolinu i napadne utvrdu kao zadnju liniju obrane...
Ali ovako je ispao stvarno odličan crnohumorni horor s dobrom glazbom, crnim humorom i podosta scena s pamćenje uz stvarno brutalnu završnicu.

Michel puši karu.
- dr mladjo
chinatown-napokon da ga pogledam i nisam ostao razočaran. 8,5/10
spirited away-ma koliko god ga puta pogledao uvijek će me oduševljavat.jednostavno nitko ne uspjeva napravit tako ljupke,životne likove kao ghibli.. 10/10
nightmare before christmas-nije me oduševio kao pri prijašnjim gledanjima ali svejedno odličan 9/10
pineapple expres-istina možda su one akcijske scene bile prenaglašene,ali čak su i one ostale nekako u duhu filma.jednostavno ispale su smiješne 8/10
street kings-tko je volio training day voljet će i ovo 8/10
gattaca-.znao sam nešto o radnji ali na kraju je večina toga bila pogrešna.ugodno izneađenje.lijepo je bilo vidjet električni automobil 8/10
spirited away-ma koliko god ga puta pogledao uvijek će me oduševljavat.jednostavno nitko ne uspjeva napravit tako ljupke,životne likove kao ghibli.. 10/10
nightmare before christmas-nije me oduševio kao pri prijašnjim gledanjima ali svejedno odličan 9/10
pineapple expres-istina možda su one akcijske scene bile prenaglašene,ali čak su i one ostale nekako u duhu filma.jednostavno ispale su smiješne 8/10
street kings-tko je volio training day voljet će i ovo 8/10
gattaca-.znao sam nešto o radnji ali na kraju je večina toga bila pogrešna.ugodno izneađenje.lijepo je bilo vidjet električni automobil 8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings