tak se ja već godinama osjećam. nadam se da će to se popraviti, inače nebu dobro...elrania wrote:ko da mi vrijeme prolazi uzalud
Kako se osjecate @ the moment? :o)
- elrania
ja imam naviku padati u tu krizu svakog ljeta. jedva ga docekam da odem na more ili bilo gdje drugdje i na kraju sam vecinu vremena unutar 4 zidaWendigo wrote:tak se ja već godinama osjećam. nadam se da će to se popraviti, inače nebu dobro...elrania wrote:ko da mi vrijeme prolazi uzalud
ot: sjetno i pomalo prazno
-
Ghrall
Zašto ne otiđeš negdje češće? Problem s parama ili? Mene recimo najviše posao sputava. Ja gotovo uvijek imam snažnu želju za otići negdje i to me izjeda kaj ne mogu radi posla trenutno nigdje, a ak ne radiš opet nemaš dovoljno para za to kaj hoćeš.elrania wrote:ja imam naviku padati u tu krizu svakog ljeta. jedva ga docekam da odem na more ili bilo gdje drugdje i na kraju sam vecinu vremena unutar 4 zidaWendigo wrote:tak se ja već godinama osjećam. nadam se da će to se popraviti, inače nebu dobro...elrania wrote:ko da mi vrijeme prolazi uzalud![]()
-
GreenHornet
- boyko
kod mene je baš suprotno,po cjele dane me nema doma,stalno lutam naokolo...elrania wrote:ja imam naviku padati u tu krizu svakog ljeta. jedva ga docekam da odem na more ili bilo gdje drugdje i na kraju sam vecinu vremena unutar 4 zidaWendigo wrote:tak se ja već godinama osjećam. nadam se da će to se popraviti, inače nebu dobro...elrania wrote:ko da mi vrijeme prolazi uzalud![]()
ot:super
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
problem je u nedostatku onih koji bi cinili drustvo.Ghrall wrote:Zašto ne otiđeš negdje češće? Problem s parama ili? Mene recimo najviše posao sputava. Ja gotovo uvijek imam snažnu želju za otići negdje i to me izjeda kaj ne mogu radi posla trenutno nigdje, a ak ne radiš opet nemaš dovoljno para za to kaj hoćeš.elrania wrote:ja imam naviku padati u tu krizu svakog ljeta. jedva ga docekam da odem na more ili bilo gdje drugdje i na kraju sam vecinu vremena unutar 4 zidaWendigo wrote: tak se ja već godinama osjećam. nadam se da će to se popraviti, inače nebu dobro...![]()
ot: nikako...
- elrania
- elrania
- Decadentor