ozbiljno, drži neku curu 6 tjedana kod sebe u jazbini...presmiješnoWendigo wrote:lolfilmophil wrote:3/5 jason ima taoca i oštri si mačetuovaj jason se više ponašao kao leatherface nego pravi jason...lik je svejedno brutalan i film je bio zabavan, ali nije to to
nemoj me zezat...
sšto više čitam ovaj topic, to mi se smanjuje želja za gledanjem.
Friday the 13th remake
-
filmofil
This is the Zodiac speaking.
- Samhain
Jason drži taoca jer ima jako (osobni) dobar razlog. neću sada ići u spoilere, samo drži oko na detalje.filmophil wrote:3/5 jason ima taoca i oštri si mačetuovaj jason se više ponašao kao leatherface nego pravi jason...lik je svejedno brutalan i film je bio zabavan, ali nije to to
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
-
filmofil
ne brini, skužio samSamhain wrote:Jason drži taoca jer ima jako (osobni) dobar razlog. neću sada ići u spoilere, samo drži oko na detalje.filmophil wrote:3/5 jason ima taoca i oštri si mačetuovaj jason se više ponašao kao leatherface nego pravi jason...lik je svejedno brutalan i film je bio zabavan, ali nije to to
This is the Zodiac speaking.
- dr_gonzo
Stvarno to sa taocem nema nikakve logike bez obzira na slab izgovor scenarista na 'osobni' razlog... No, mene zanima sa čime ju je on to hranio tih 6 tjedana?
Naručio je hamburgere iz Burger Kinga?
A njeno njeno obavljanje nužde?
Naručio je hamburgere iz Burger Kinga?
A njeno njeno obavljanje nužde?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
Boby wrote:Sam si daj vremena koliko bu potrebno ali vrijedilo bu pročitati kad bu gotovodr_gonzo wrote:Boby wrote: Jel namjeravaš uskoro ovak izanalizirati Halloween remake? Jednom si spomenuo da ćeš napraviti usporedbu verzije iz '78 i '07
Sigurno hoću i to možda čak kroz ovu sedmicu, no vidjet ćemo kako će me posao kočiti (sad su počele vrućine, a kod mene ti je na poslu ponekad 50-60 stupnjeva kraj stroja).
Evo upravo gledam i cijeli serijal ispočetka...
Evo ispunih ti želju, pa sam čak u jednoj rečenici usporedio remake Halloween (2007) sa remakeom Petka 13-tog....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Wendigo
uuu.. bezveze... jason mi je baš kul kao manijak, ali ovo ću preskočit. wtf, otkad jason razmišlja i radi išta osim bauljanja po crystal lakeu i okolici i povremeno nekog sasječe..filmophil wrote:ozbiljno, drži neku curu 6 tjedana kod sebe u jazbini...presmiješnoWendigo wrote:lolfilmophil wrote:3/5 jason ima taoca i oštri si mačetuovaj jason se više ponašao kao leatherface nego pravi jason...lik je svejedno brutalan i film je bio zabavan, ali nije to to
nemoj me zezat...
sšto više čitam ovaj topic, to mi se smanjuje želja za gledanjem.slobodno preskočiš film ako nisi jasonov fan...ja sam to gledao samo zato jer je to petak 13., a to je i jedino što ga "spašava"
- DEXTER
odgledah taj famozni killer cut u nadi da ce mi popravit dojam, a na kraju ispada da je jos gori od kino verzije..znatnijih promjena gotovo da i nema osim ajde, trentove smrti koja je malo efektnija od one iz kino verzije..uglavnom, mbv remake ga je pokosio u svakom pogledu..
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- sikeone
- DEXTER
- elrania
- HorrorHR
- Site Admin
Prate ovo:DEXTER wrote:jel itko vidio katastrofu od naseg covera? mislim..film i je govno, al ovo definintivno nije zasluzio
http://www.horrorhr.com/moderni-friday- ... vd-coveri/
- DEXTER
ajde..ovo barem ima smisla..al zamka za medvjede u sredini..WTF!?HorrorHR wrote:Prate ovo:DEXTER wrote:jel itko vidio katastrofu od naseg covera? mislim..film i je govno, al ovo definintivno nije zasluzio
http://www.horrorhr.com/moderni-friday- ... vd-coveri/
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
- dr_gonzo
Na sekundu pomislih da je to cover za Hard Candy 2
Ipak priznat ćete da se zamka za medvjede ipak pojavi u jednoj sceni
Ipak priznat ćete da se zamka za medvjede ipak pojavi u jednoj sceni
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -