Friday the 13th remake

Mjesto za horore iz novog milenija.
filmofil

Post by filmofil » 16 Jun 2009, 15:10

Wendigo wrote:
filmophil wrote:3/5 jason ima taoca i oštri si mačetu :lol: ovaj jason se više ponašao kao leatherface nego pravi jason...lik je svejedno brutalan i film je bio zabavan, ali nije to to
lol :?: nemoj me zezat...
sšto više čitam ovaj topic, to mi se smanjuje želja za gledanjem. :?
ozbiljno, drži neku curu 6 tjedana kod sebe u jazbini...presmiješno :D slobodno preskočiš film ako nisi jasonov fan...ja sam to gledao samo zato jer je to petak 13., a to je i jedino što ga "spašava"
This is the Zodiac speaking.

Samhain

Post by Samhain » 16 Jun 2009, 15:43

filmophil wrote:3/5 jason ima taoca i oštri si mačetu :lol: ovaj jason se više ponašao kao leatherface nego pravi jason...lik je svejedno brutalan i film je bio zabavan, ali nije to to
Jason drži taoca jer ima jako (osobni) dobar razlog. neću sada ići u spoilere, samo drži oko na detalje. ;)
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 16 Jun 2009, 17:06

Samhain wrote:Jason drži taoca jer ima jako (osobni) dobar razlog. neću sada ići u spoilere, samo drži oko na detalje. ;)
Pa sad dali je jako dobar razlog, to je već diskutabilno ;)

filmofil

Post by filmofil » 16 Jun 2009, 20:02

Samhain wrote:
Jason drži taoca jer ima jako (osobni) dobar razlog. neću sada ići u spoilere, samo drži oko na detalje. ;)
ne brini, skužio sam :wink: ali nema logike, nema smisla...to nije jason kakav bi trebao biti
This is the Zodiac speaking.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 17 Jun 2009, 02:04

Stvarno to sa taocem nema nikakve logike bez obzira na slab izgovor scenarista na 'osobni' razlog... No, mene zanima sa čime ju je on to hranio tih 6 tjedana?
Naručio je hamburgere iz Burger Kinga? :lol:
A njeno njeno obavljanje nužde? :?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 17 Jun 2009, 07:08

Boby wrote:
dr_gonzo wrote:
Boby wrote: Jel namjeravaš uskoro ovak izanalizirati Halloween remake? Jednom si spomenuo da ćeš napraviti usporedbu verzije iz '78 i '07

Sigurno hoću i to možda čak kroz ovu sedmicu, no vidjet ćemo kako će me posao kočiti (sad su počele vrućine, a kod mene ti je na poslu ponekad 50-60 stupnjeva kraj stroja).

Evo upravo gledam i cijeli serijal ispočetka...
Sam si daj vremena koliko bu potrebno ali vrijedilo bu pročitati kad bu gotovo

Evo ispunih ti želju, pa sam čak u jednoj rečenici usporedio remake Halloween (2007) sa remakeom Petka 13-tog....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Jun 2009, 10:35

filmophil wrote:
Wendigo wrote:
lol :?: nemoj me zezat...
sšto više čitam ovaj topic, to mi se smanjuje želja za gledanjem. :?
ozbiljno, drži neku curu 6 tjedana kod sebe u jazbini...presmiješno :D slobodno preskočiš film ako nisi jasonov fan...ja sam to gledao samo zato jer je to petak 13., a to je i jedino što ga "spašava"
uuu.. bezveze... jason mi je baš kul kao manijak, ali ovo ću preskočit. wtf, otkad jason razmišlja i radi išta osim bauljanja po crystal lakeu i okolici i povremeno nekog sasječe.. :roll:

DEXTER

Post by DEXTER » 02 Jul 2009, 20:31

odgledah taj famozni killer cut u nadi da ce mi popravit dojam, a na kraju ispada da je jos gori od kino verzije..znatnijih promjena gotovo da i nema osim ajde, trentove smrti koja je malo efektnija od one iz kino verzije..uglavnom, mbv remake ga je pokosio u svakom pogledu..
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

sikeone

Post by sikeone » 03 Jul 2009, 19:32

Friday the 13 remake 3/5- nije loše ima tu dosta ubijanja, dobrih sisa, Jason izgleda poprilično opak ali mi ne ide zašto remake mogli su jednostavno napraviti 12 dio serijala i čini mi se da su puno toga izmješali iz drugih horrora i drugih djelova Petka a i dio sa taocem je malo glupav

DEXTER

Post by DEXTER » 27 Jul 2009, 21:35

jel itko vidio katastrofu od naseg covera? mislim..film i je govno, al ovo definintivno nije zasluzio :lol:

Image

OMFG :shock: :shock:

elrania

Post by elrania » 27 Jul 2009, 21:39

izgleda ko neki home made uradak inspisiran sawom
glupost

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 27 Jul 2009, 21:55

DEXTER wrote:jel itko vidio katastrofu od naseg covera? mislim..film i je govno, al ovo definintivno nije zasluzio :lol:
Prate ovo:

http://www.horrorhr.com/moderni-friday- ... vd-coveri/

DEXTER

Post by DEXTER » 27 Jul 2009, 22:06

HorrorHR wrote:
DEXTER wrote:jel itko vidio katastrofu od naseg covera? mislim..film i je govno, al ovo definintivno nije zasluzio :lol:
Prate ovo:

http://www.horrorhr.com/moderni-friday- ... vd-coveri/
ajde..ovo barem ima smisla..al zamka za medvjede u sredini..WTF!? :?

A$H

Post by A$H » 27 Jul 2009, 23:34

stara vijest..i coveri..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 28 Jul 2009, 00:03

Na sekundu pomislih da je to cover za Hard Candy 2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ipak priznat ćete da se zamka za medvjede ipak pojavi u jednoj sceni :lol:

- Charles Bukowski -

Post Reply