Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
Josef K
Asfodel wrote:Ja ćem ga isto u sljedećih tjedan dana. Doslovno nisam čula za nekog razočaranog.
Evo sad čuješ za jednog
Meni je prejadan film.
Jedina smješna scena mi je bila u policijskoj postaji. Sve drugo mi je više tužno nego smješno.
Al je općenito nevolim previše komedije.
-
Scarface
Stvar je u tome da nije film toliko dobar koliko se možda stiječe dojam po komentarima, nego su dobre komedije među novim filmovima tako rijetke da je ovo više no ugodno iznenađenje, te nije čudno kako je hiperboliziran. Ima stila, lude glumce koji tumače još luđe likove, odlične obrate tijekom filma, i doista par nezaboravnih scena (poput okršaja s onim malim bucom u policijskoj stanici

. Slike na kraju su odličan dodatak, pogotovo zadnje dvi malo eksplicitnije

. Sve u svemu, ljubitelji komedija definitivno neće ostat razočarani, a ni oni ostali. Rijetke iznimke (Zadro) samo potvrđuju pravilo, zar ne?

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
-
taj nastavak je bio planiran još puno prije nego što je ovaj film izašao tako da to nema veze s uspjehom na box officeu

This is the Zodiac speaking.
-
Scarface
filmophil wrote:taj nastavak je bio planiran još puno prije nego što je ovaj film izašao tako da to nema veze s uspjehom na box officeu

O pa kako nema veze s tim, kad je uspjeh na box office-u najvažnija stvar holivudskim producentima. Planiran je prije, istina, al dobra lova je već bila nanjušena, pa ti dođe na isto, da je doživija krah na blagajnama, već bi ga vidija eventualno direct-to-video, ako i to.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
-
Ghostface wrote:filmophil wrote:taj nastavak je bio planiran još puno prije nego što je ovaj film izašao tako da to nema veze s uspjehom na box officeu

O pa kako nema veze s tim, kad je uspjeh na box office-u najvažnija stvar holivudskim producentima. Planiran je prije, istina, al dobra lova je već bila nanjušena, pa ti dođe na isto, da je doživija krah na blagajnama, već bi ga vidija eventualno direct-to-video, ako i to.
ovakva lova sigurno nije bila nanjušena

a nastavak bi se snimao bez obzira na (ne)uspjeh novčani...
-
Scarface
filmophil wrote:Ghostface wrote:filmophil wrote:taj nastavak je bio planiran još puno prije nego što je ovaj film izašao tako da to nema veze s uspjehom na box officeu

ovakva lova sigurno nije bila nanjušena

a nastavak bi se snimao bez obzira na (ne)uspjeh novčani...
A šta misliš koji je razlog za to?
-
filmofil
-
novac naravno, to je tipična komedija - magnet za pare...ali ja samo kažem da se nastavak neće snimat ZBOG komercijalnog uspjeha ovog filma nego je planiran i prije...
-
Scarface
filmophil wrote:novac naravno, to je tipična komedija - magnet za pare...ali ja samo kažem da se nastavak neće snimat ZBOG komercijalnog uspjeha ovog filma nego je planiran i prije...
To niko nije ni reka, već samo da je bilo očekivano, a to šta je bilo unaprid planirano čini ga još očekivanijim i predvidljivijim. I stvari su uvik u krugu, tako da se za uspijeh znalo otpočetka, dok ovakav uspijeh garantira još i treći, a ne samo drugi nastavak.
-
filmofil
-
Ghostface wrote:filmophil wrote:novac naravno, to je tipična komedija - magnet za pare...ali ja samo kažem da se nastavak neće snimat ZBOG komercijalnog uspjeha ovog filma nego je planiran i prije...
To niko nije ni reka, već samo da je bilo očekivano, a to šta je bilo unaprid planirano čini ga još očekivanijim i predvidljivijim. I stvari su uvik u krugu, tako da se za uspijeh znalo otpočetka, dok ovakav uspijeh garantira još i treći, a ne samo drugi nastavak.
elrania je sada stavila link na nešto što stoji tamo već par mjeseci i napisala 'očekivano'

pod tim je mislila da su sada najavili nastavak jer je, eto, film ispao odličan u komercijalnom smislu...a ja sam se samo nadovezao da bi se hangover 2 desio bez obzira na zaradu ovog...
to što su oni OČEKIVALI zaradu nema veze s nastavkom jer je film isto tako mogao krahirati...nebi to bila prva komedija koja je podbacila

-
Scarface
filmophil wrote:Ghostface wrote:filmophil wrote:novac naravno, to je tipična komedija - magnet za pare...ali ja samo kažem da se nastavak neće snimat ZBOG komercijalnog uspjeha ovog filma nego je planiran i prije...
elrania je sada stavila link na nešto što stoji tamo već par mjeseci i napisala 'očekivano'

pod tim je mislila da su sada najavili nastavak jer je, eto, film ispao odličan u komercijalnom smislu...a ja sam se samo nadovezao da bi se hangover 2 desio bez obzira na zaradu ovog...
to što su oni OČEKIVALI zaradu nema veze s nastavkom jer je film isto tako mogao krahirati...nebi to bila prva komedija koja je podbacila

Warner Bros. hired Phillips and Scot Armstrong to begin writing “The Hangover 2″ right after early test scores left the studio optimistic that it had a winner (Daily Variety, April 5).
Evi ti odgovora, nastavak nije planiran iz vedra neba, test publika jako često daje minijaturni odraz uspjeha filma, tako da se definitivno radilo o budućem komercijalnom blockbusteru, a to šta priča s tim ne slijedi lineran tok vremena koji si ti sebi zacrta u glavi ne znači da to nije razlog sequela. Ka šta san i reka, dođe ti na isto, nije ovo prvi film kojem se to dogodilo, i potpuno je pogrešno govorit da nastavak nije tu zbog komercijalnog uspijeha. Masni holivudski lisci sigurno znaju svoj posal.

-
GreenHornet
8,5/10

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
Dragonrage
-
Khm...
Old news
Dragonrage wrote:LOL...ovaj film nije još ni izašao a već se sprema nastavak i to iz pera redatelja...
Todd Phillips Set For "Hangover" Sequel
"Road Trip" and "Old School" director Todd Phillips is set to write a sequel to his upcoming comedy "The Hangover" for Warner Bros. Pictures says Variety. Phillips will be back to direct and produce the sequel. The studio has already made deals with the film's trio of stars Bradley Cooper, Zach Galifianakis and Ed Helms.
-
elrania
ma tko uopce cita sve to sto ti stavis?