ma meni je bolje kada ima povremeno humora u hororima, nego da je cijeli horor ozbiljan...yaps wrote:Bilo bi to u redu sa komedijom, da film dobrim delom deluje kao ozbiljan horor, a onda smej.Ima jos par mesta prozzetih humorom. Bice da je taj Sam Raimi neki zezator, pa voli da ubije tu primesu smeha.Seneschal wrote:Umirem! Duhu ispadaju oči, wtf? Da, moraš znati kakav film je pred tobom kad ideš gledati Raimijeve uratke. Zamisli da od Army of Darkness očekuješ neki ozbiljni horror s demonima. Pa popizdio bi i ugasio na pola.yaps wrote:Drag me to hell (2009) - 5,5/10. Filmu bih dao vecu ocenu, ali zbog, po meni suvišnog humora kad ne bi trebalo, na primer kad duhu ispadaju oci, nisam. Nekako mi ta crta humora umanjuje opšti utisak o filmu.
Gledah prvu epku druge sezone Angela.
Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
Michel puši karu.
- john_constantine
suspiria - dobar horor jezovite atmosfere, ali nekako mi priča djeluje nedovršeno... A i kraj bi totalno drukčije napravio makar mi je odličan. Dobra gluma, ali iritira me taj glavni lik, ionako nikad nisam volio te slabe ženske koje izgledaju da bi umrle kada vide miša (ta scena s šišmišem...). Muzika mi je baš odlična, kao i scene ubojstava popraćene tom muzikom. No, priča je slaba strana makar je imala potencijala... 3/5
Michel puši karu.
- yaps
-
- dr_gonzo
-
pa dobar, na početku filma sam bio pospan ali me do kraja dobro razbudilo. ima par smiješnih i scary scena, a i poruka filma bi bila da se ne gledaju piratski filmoviHorrorHR wrote: i kakav je film?

Last edited by Mr. Pang on 26 Jul 2009, 13:05, edited 1 time in total.
- yaps
- maddjuro
drag me to hell-6/10- malo sam razočaran s filmom, nije loš ali činilo mi se kao da sam gledo opet unborn(sam ovaj put joj oni hindusi ili what ever pomažu a u unbornu su bili židovi) nešto humora ima sto se dalo vidit u evil deadu, jedno sat vremena prije nego sto joj je lik rekao sto mora napravit s gumbom sam pretpostavio sto treba napravit ....
ali vjerojaatno cu ga ić pogledat kad dojde u cinestar
ali vjerojaatno cu ga ić pogledat kad dojde u cinestar
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- Sammy
One Missed Call - pa dosta los, i dok se bratic blago usro, ja sam osto totalno hladan..
- 4/10
The Hills Have Eyes - dosta dobar, uz odlican kraj, nema se puno za rec, ocjena - 7/10
The Hills Have Eyes 2 - losiji od prvog, pomalo dosadnjikav, par dobrih scena - 5/10

The Hills Have Eyes - dosta dobar, uz odlican kraj, nema se puno za rec, ocjena - 7/10
The Hills Have Eyes 2 - losiji od prvog, pomalo dosadnjikav, par dobrih scena - 5/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- bakero
Fright night - iznimno kvalitetan vampirski film, koji uz genijalnu glazbu u pravim trenucima ima i izvrsnu priču i nakon više od 20 godina od izlaska drži kvalitetu koju većina novijih filmova na ovu šemu nema niti blizu.... 9/10
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.