Americans are NOT stupid !
- Aryx
Americans are NOT stupid !
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Donnie Darko
- john_constantine
- la terza madre
- dr_gonzo
I onda bi nam ovakvi krojili svijet?
Da ovo vide vanzemaljci nikada nas ne bi napali...jer bi vidjeli koliko su Zemljani zapravo glupi (zato još neće ništa biti od susreta sa njima)...ali zato i mislim da nikada neće sletjeti u USA/SAD
Najgluplje mi je to da kad dođeš u te jadne SAD...onda ne trebaš govoriti da si iz Hrvatske...nego im samo kažeš da si iz Europe... Ali ja vijek tijeram po svome (sramota je da ja skoro znam nabrojati skoro sve američke savezne države, a oni bogati nit ne znaju gdje je Italija, a kamoli gdje smo mi)....
Da ovo vide vanzemaljci nikada nas ne bi napali...jer bi vidjeli koliko su Zemljani zapravo glupi (zato još neće ništa biti od susreta sa njima)...ali zato i mislim da nikada neće sletjeti u USA/SAD
Najgluplje mi je to da kad dođeš u te jadne SAD...onda ne trebaš govoriti da si iz Hrvatske...nego im samo kažeš da si iz Europe... Ali ja vijek tijeram po svome (sramota je da ja skoro znam nabrojati skoro sve američke savezne države, a oni bogati nit ne znaju gdje je Italija, a kamoli gdje smo mi)....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- john_constantine
- Studeni
pa već ga odavno kroje!dr_gonzo wrote:I onda bi nam ovakvi krojili svijet?
Da ovo vide vanzemaljci nikada nas ne bi napali...jer bi vidjeli koliko su Zemljani zapravo glupi (zato još neće ništa biti od susreta sa njima)...ali zato i mislim da nikada neće sletjeti u USA/SAD![]()
Ameri (uglavnom) ne znaju zemljopis, povijest i slično zato što to ni ne uče....oni imaju predmete kao pto su "world geography" ili "world history", ali ih ne izabiru....imaju 2 obavezna predmeta> engleski i američka povijest, ostalo biraju.......a, druga stvar je ta što ih boli kurac gdje je Italija, a kamoli Hrvatska.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- Scarface
Pa da, nisu oni toliko glupi koliko nezainteresirani, a ovi likovi s videa su sigurno pažljivo birani, takvih moš nać ode u Trogiru, a kamoli ne u ciloj Hrvatskoj ili bilo kojoj drugoj državi. Ovo je više napravljeno baš zbog tog "glupi Ameri" štiha, ništa više ni manje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- majstoro
- Vorador
slažem se s ovim. samo eliminiraju one koji znaju odgovore na postavljena im pitanja a ostave najveće krkane.Ghostface wrote:Pa da, nisu oni toliko glupi koliko nezainteresirani, a ovi likovi s videa su sigurno pažljivo birani, takvih moš nać ode u Trogiru, a kamoli ne u ciloj Hrvatskoj ili bilo kojoj drugoj državi. Ovo je više napravljeno baš zbog tog "glupi Ameri" štiha, ništa više ni manje.