Last Post Wins !!!11one
-
Ghrall
- elrania
- elrania
-
Gosp.
Slučajno.
Primjetio sam majicu Hellraiser, primjetio pirs u nosu cure koja hoda pokraj nositelja majice, usporedio lica sa slikama koje sam vidio i jednostavno zaključio da je mogučnost poprilično velika da ste to vas dvoje.
Znam, zvuči pomalo predatorski, ali je zapravo bilo poprilično jednostavno za povezati.
Primjetio sam majicu Hellraiser, primjetio pirs u nosu cure koja hoda pokraj nositelja majice, usporedio lica sa slikama koje sam vidio i jednostavno zaključio da je mogučnost poprilično velika da ste to vas dvoje.
Znam, zvuči pomalo predatorski, ali je zapravo bilo poprilično jednostavno za povezati.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- elrania
- Seneschal

O jebote. X__x Mislim, služi li ičemu ova prostorija osim da straši ljude. Izgleda kao da su te kuke i hrđave šipke nasumično pozabijali okolo.
Inače, čitao sam Creepers od Davida Morrella koji se bavi takvim urban exploration pothvatima. I link na jedan sajt gdje ljudi postaju svoje priče o tome. Jezivo. To je bilo dovoljno da me odgovori da ikad probam.
[img]http://farm3.static.flickr.com/2659/3754178032_b9b6d6185c_o.jpg[/img]
- boyko
ne znam,mi nismo mogli skužit čem služe te kuke.našli smo dost stvari koje nemaju veze s vezom,naprimjer dvije hermetički zatvorene željezne kutije koje su zakovane i nemaju ama baš nikakav otvor gdje bi se mogle otvorit,a kaj je največa fora prazne su...Seneschal wrote:
O jebote. X__x Mislim, služi li ičemu ova prostorija osim da straši ljude. Izgleda kao da su te kuke i hrđave šipke nasumično pozabijali okolo.
Inače, čitao sam Creepers od Davida Morrella koji se bavi takvim urban exploration pothvatima. I link na jedan sajt gdje ljudi postaju svoje priče o tome. Jezivo. To je bilo dovoljno da me odgovori da ikad probam.
ja i frend kraj jedne od tih kutija tj,kovčega ili kaj več...

i
nače skroz me zelo istraživanje tih bunkera,zato i pemo sad za koj tjedan opet tam pokušat nač drugi ulaz u taj bunker.
još samo da uspijemo nabavit nacrt tih bunkera tj.mapu bilo bi odlično
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''