Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
puppet master 3 - nacisti, revenge tematika, dobra makar slabija radnja čiji je početak počeo u stilu reanimatora, glumac neobičnog lica kao glavni nacistički vođa, lutke od kojih je jedan novi. I dalje zanimljiv serijal, koji pojašnjava neke dijelove kao nastanak lutki i tko je bio uzor za glavnog lutka u serijalu. žalim jedino što su lutke postale zapravo dobre (što je neobično kada se sjetimo prva dva nastavka), a i sudeći po najavi za četvrti dio, ostati će i dalje dobri i biti u sukobu s nekakvim demonima. 3/5
E da, i dalje dobre scene smrti, naročito brutalan kraj. Nije kao u originalu, ali ima svojih aduta.
E da, i dalje dobre scene smrti, naročito brutalan kraj. Nije kao u originalu, ali ima svojih aduta.
Michel puši karu.
- Decadentor
- sikeone
- Bad Seed
The Mist - drugi put sam ga gledala i dalje mi je odličan.
The Deaths of Ian Stone - stvarno sam se nadala da je ovaj film dobar, ali užasno me razočarao. čak sam uspjela i zaspati nakon pola sata.
The Haunting in Connecticut - niš posebno. sve već viđeno. dosadnjikavo. lik svećenika je grozno loš.
Plague Town - loša gluma, loša režija, mali budžet i propuh u scenariju, ali svejedno zabavno za pogledati.
The Deaths of Ian Stone - stvarno sam se nadala da je ovaj film dobar, ali užasno me razočarao. čak sam uspjela i zaspati nakon pola sata.
The Haunting in Connecticut - niš posebno. sve već viđeno. dosadnjikavo. lik svećenika je grozno loš.
Plague Town - loša gluma, loša režija, mali budžet i propuh u scenariju, ali svejedno zabavno za pogledati.
-
- jigsaw
-
- john_constantine
puppet master 4 - gdje je tu zapravo krenulo ukrivo? Nezanimljiva dosadna radnja koja ima dobru ideju o tim demonima, ali kvragu, toliko su ga razvukli u tih sat vremena, a lutke se pojave tek u 40 - toj minuti... Demoni su odlično kreirani, ali scene s njima su katastrofalne i dosadne, no puno bolje nego kako je ispalo u Ghoulies. No, ima tu dobrih par scena, ubojstava demona od strane lutki i finale kada raznesu jednog od demona. A i novi lik Decapentor, šteta što nema Torcha iako je na naslovnici...
Lutke se premalo pojavljuju, a glumci su iritatni, i blesavi završetak s par nebuloza. Razočaranje, a i nije tako loše što su lutke postale dobre... 2/5

Michel puši karu.
- Boby
- boyko
The Last House On The Left (2009) - nikaj posebno,pogotovo prvih sat vremena.pred kraj je puno bolje al sam ipak malo razočaran,očekival sam puno više.i da,završetak je sličan završetku Haunting in Connecticut(scena dok odlaze s gliserom).
sve u svemu da se pogledat.6,5/10
sve u svemu da se pogledat.6,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Seneschal
Umirem! Duhu ispadaju oči, wtf? Da, moraš znati kakav film je pred tobom kad ideš gledati Raimijeve uratke. Zamisli da od Army of Darkness očekuješ neki ozbiljni horror s demonima. Pa popizdio bi i ugasio na pola.yaps wrote:Drag me to hell (2009) - 5,5/10. Filmu bih dao vecu ocenu, ali zbog, po meni suvišnog humora kad ne bi trebalo, na primer kad duhu ispadaju oci, nisam. Nekako mi ta crta humora umanjuje opšti utisak o filmu.
Gledah prvu epku druge sezone Angela.
[img]http://farm3.static.flickr.com/2659/3754178032_b9b6d6185c_o.jpg[/img]
- yaps
Bilo bi to u redu sa komedijom, da film dobrim delom deluje kao ozbiljan horor, a onda smej.Ima jos par mesta prozzetih humorom. Bice da je taj Sam Raimi neki zezator, pa voli da ubije tu primesu smeha.Seneschal wrote:Umirem! Duhu ispadaju oči, wtf? Da, moraš znati kakav film je pred tobom kad ideš gledati Raimijeve uratke. Zamisli da od Army of Darkness očekuješ neki ozbiljni horror s demonima. Pa popizdio bi i ugasio na pola.yaps wrote:Drag me to hell (2009) - 5,5/10. Filmu bih dao vecu ocenu, ali zbog, po meni suvišnog humora kad ne bi trebalo, na primer kad duhu ispadaju oci, nisam. Nekako mi ta crta humora umanjuje opšti utisak o filmu.
Gledah prvu epku druge sezone Angela.