Watchmen (2009)
- A$H
Watchmen - 3.5/5
Watchmen D.C. - 4.5/5
SPOILER
glupo mi je kaj su u obje verzije zaboravili na hooded justice-a..cak ga vidimo kod slikanja i kad spasi prvu spectre od comedian-a i u uvodu ga nema kako je zavrsio niti kad ih kasnije rorschach opet nabraja ga nema..i opet se ne zna kaj je bilo sa njim..to mi je bas fail kad se pojavljuje npr duze od Mothman-a ili Silhouette..mislim da ga je the comedian sredio ili je billa tak neka prica..ali to nije niti receno, niti prikazano u filmu..ili sam ja to uspio 3 put fulat do sad..lol..
END
Watchmen D.C. - 4.5/5
SPOILER
glupo mi je kaj su u obje verzije zaboravili na hooded justice-a..cak ga vidimo kod slikanja i kad spasi prvu spectre od comedian-a i u uvodu ga nema kako je zavrsio niti kad ih kasnije rorschach opet nabraja ga nema..i opet se ne zna kaj je bilo sa njim..to mi je bas fail kad se pojavljuje npr duze od Mothman-a ili Silhouette..mislim da ga je the comedian sredio ili je billa tak neka prica..ali to nije niti receno, niti prikazano u filmu..ili sam ja to uspio 3 put fulat do sad..lol..
END
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- A$H
citajuci po netu i nije bas tocno sve to..ima o njemu puno vise nego spominjes..john_constantine wrote:Nitko ga nije sredio, imao je malu ulogu u stripu i jedan tekst o njemu. Ne zna se tko je bio, samo je jednostavno nestao. Bio je u vezi s majkom od Jupiter, i nešto je imao sadomazohističke sklonosti. Samo je premlatio Komedijaša...
ali opet mogli su spomenut u filmu da je nestao ili da je umirovljen ili kaj god da je bilo..kad su vec druge spomenuli..ima jos jedan kojeg su zaboravili ali neznam sad ime..hmm..
- Scarface
Ma nisu vam toliko bitni svi likovi, john je malo zaboravija da Justice ima veću ulogu, jer se sve mora čitat između redova.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
ma znam da nisu..ali kad se mogu neki "junaci" spomenu nekoliko puta, a nisu niti jednu recenicu rekli..a hooded npr. ima vise pojavljivanja..pricanja i sam tok na radnju..a na kraju nista o njemu..samo mi je to zasmetalo..iako u globalu nista od toga nije vazno..
- Decadentor
- Asfodel
Re: Watchmen (2009)
Hvala tvu što me podsjetio, inače tko zna koliko bi još dugo ovo čekalo..
Ukratko, ja sam impresionirana
..koja temeljitost, koji ugođaj, koje SVE
Ukratko, ja sam impresionirana
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Josef K
Tako slab topic? Ja sam mislio da je ovo ful popularno.
- john_constantine
kako je to samo izvrstan film, šteta što su sjebali završetak. Ali strip je još uvijek nešto genijalno.
Michel puši karu.
- Josef K
Mislio sam da je ovo jedina stranica topica, FAIL 
- Michel
Meni poslije burtonovog Batmana, najbolji film po stripu. Stvarno genijalno. Vizualno je savršenstvo.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Asfodel
E i meni je završetak jedina mana, za sve ostalo sa bila izvan sebejohn_constantine wrote:kako je to samo izvrstan film, šteta što su sjebali završetak. Ali strip je još uvijek nešto genijalno.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
baš sam se veselila reprizirnju ovoga, al sam u subotu bila vani
(što mi inače nije praksa
) no bar sam odgledala pola Zvjezdanih Staza koje su bile prije ovoga. Onak, godinama ništa i onda stave dva vrhunska filma istu večer i to za redom 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Decadentor
- john_constantine
Decadentor wrote:Sta fali zavrsetku i kakav je u stripu??
SpoilerShow
u stripu glavni negativac pobije pola New Yorka s svojim bolesnim izumom da bi natjerao cijeli svijet da prestanu ratovati i suprostave se nepoznatoj vanzemaljskoj prijetnji
Michel puši karu.