potpis..elrania wrote:meni je bio prekul prije i sada mi je forasikeone wrote:meni nije bio dobar ni prije ni sadaDecadentor wrote:Spawn - Taj sam film gledo jednom davno i tako me odusevio, sad kad sam ga pogledo, sjvatio sam da je jedino sto valja u filmu onaj klaun, a sotona je
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Same here...sjećam se da mi je i kao klincu bio prejeftin i zbilja loš...baš me zanima kakav bi mi bio danas...sve se bojim LOLsikeone wrote:meni nije bio dobar ni prije ni sadaDecadentor wrote:Spawn - Taj sam film gledo jednom davno i tako me odusevio, sad kad sam ga pogledo, sjvatio sam da je jedino sto valja u filmu onaj klaun, a sotona je
- DeadDispatcher90
- john_constantine
Ja sam spawn gledao valjda 37 puta, i uvijek mi je bio zabavan film. Ali ono što sam nakon čitanja stripa shvatio da je film zapravo jedan ogroman spoiler, odnosno, spoilao je cijeli sadržaj stripa odmah otkrivši ono najbitnije što se u stripu uopće ne otkriva tako brzo. A sada, teško da bi se od tog stripa mogao napraviti film... A i crtana serija je još veće sranje...
Michel puši karu.
- Boby
"Milk (2008)"
Još jedan od Oskarovskih kandidata lanjske godine za koji mi se čini da će glatko utonuti u zaborav. Dakako, Gus Van Sant se je i ovdje pokazao u dobrom svijetlu, Penn je i ovdje briljantan a i ostatak ekipe ga uspjeva pratiti. Ironično je što sam upravo Josha Brolina doživio kao najslabiju kariku; jest da ima pokoji svijetliji trenutak ali njegovu sam glumu doživio podosta mlako iako se radi o jednom meni inače dobrom glumcu. U filmu je i jako dobro dočarana atmosfera San Francisca 70-tih godina. Ipak, ne mogu se oteti dojmu da bi prošao daleko gore da se je bavio s nekom drugom problematikom a ne homoseksualnošću. Iako je riječ o načelno dobrom uradku, također se radi i o djelu koje je na trenutke nespretno posloženo pa postaje dosadnjikavo, djelu koje ne nudi ništa novog ili toliko iznadprosječnog kao i djelu u kojem se (izuzev lika Seana Penna) ne uspjeva pravilno okarakterizirati bilo kojeg od likova kako bi jednoj drami priličilo ali, s obzirom da se radi o političkom filmu, teško da se je to moglo i očekivati
Još jedan od Oskarovskih kandidata lanjske godine za koji mi se čini da će glatko utonuti u zaborav. Dakako, Gus Van Sant se je i ovdje pokazao u dobrom svijetlu, Penn je i ovdje briljantan a i ostatak ekipe ga uspjeva pratiti. Ironično je što sam upravo Josha Brolina doživio kao najslabiju kariku; jest da ima pokoji svijetliji trenutak ali njegovu sam glumu doživio podosta mlako iako se radi o jednom meni inače dobrom glumcu. U filmu je i jako dobro dočarana atmosfera San Francisca 70-tih godina. Ipak, ne mogu se oteti dojmu da bi prošao daleko gore da se je bavio s nekom drugom problematikom a ne homoseksualnošću. Iako je riječ o načelno dobrom uradku, također se radi i o djelu koje je na trenutke nespretno posloženo pa postaje dosadnjikavo, djelu koje ne nudi ništa novog ili toliko iznadprosječnog kao i djelu u kojem se (izuzev lika Seana Penna) ne uspjeva pravilno okarakterizirati bilo kojeg od likova kako bi jednoj drami priličilo ali, s obzirom da se radi o političkom filmu, teško da se je to moglo i očekivati
- A$H
- Aryx
a tek comic da procitasA$H wrote:pa svidjaju mi se te scene koje su dodali u Directors cut..dosta podizu film i daju smisao nekim stvarima/dogadjajima..Aryx wrote:povecala se ocjena haA$H wrote:Watchmen - 3.5/5
Watchmen D.C. - 4.5/5
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Dragonrage