izgledam ko pretuceno dijete, al bar mi je kosa ovaj put ok.
Što ste zadnje kupili??
- elrania
- Asfodel
- DEXTER
- elrania
- callac
- elrania
njo njo, ja sam jos kretala na narancasto-crvene dok si ti bila crnacallac wrote:Polagano se pretvaraš u meneelrania wrote:farbu (ipak uzela l'oreal intenzivno narancastu, valjda ta nece ispasti pretamno), smedi lak, sampon, balzam, gel, puder, natikace, sandale, cocktu, cajnu, sir...itd.još samo ti šiške fale
al je da je ona tvoja narancasta bila motivacija, samo ocekujem da moja ispadne nesto tamnija. sa duzim siskama
koja je tocno tvora farba bila? jel znas broj?
- callac
Nemam pojma, ja kad vidim žensku na kutiji znam o kojoj se farbi radi pa na tom principu kupujem. Čak ponekad ako mi se svidi boja, a ženska ne, ne kupim farbu
A moju boju možeš dobiti samo sa prethodnim blajhanjem, ja sam prošli utorak ofarbala kosu sa istom bojom i ispala mi je tamnija i zagasitija i ful sam nezadovoljna pa u subotu idem u šoping po novu boju, samo moram izabrati još proizvođača. Mislim da će biti keune ili revlon, to su isprobano dobre boje. Niš, sretno, i naravno, obavezno slike!!
A moju boju možeš dobiti samo sa prethodnim blajhanjem, ja sam prošli utorak ofarbala kosu sa istom bojom i ispala mi je tamnija i zagasitija i ful sam nezadovoljna pa u subotu idem u šoping po novu boju, samo moram izabrati još proizvođača. Mislim da će biti keune ili revlon, to su isprobano dobre boje. Niš, sretno, i naravno, obavezno slike!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
zato sam se ja dugo neckala oko jednih schwarzkopfovih, al sam se na kraju zrtvovala i uzela onu s losom zenom jer je ipak imala bolju bojucallac wrote:Nemam pojma, ja kad vidim žensku na kutiji znam o kojoj se farbi radi pa na tom principu kupujem. Čak ponekad ako mi se svidi boja, a ženska ne, ne kupim farbu![]()
jel tvoja ona gdje zena ima kovrcavu kosu ili kosu prek pola face? ja sam sad tu drugu uzela jer je vec dugo imam na piku, al nisam bila sigurna zelim li takvu intenzivnu pa sam se stalno s onim miksevima crvene petljala. ima da ispadne dobro.