Last Post Wins !!!11one
-
filmofil
- Asfodel
-
filmofil
ma evo, dogovorio sam se za sutra da ću im donijet popis svih knjiga koje imam pa će mi reći koje da im donesem...samo kaj me jebe, daju samo 1/3 kupovne cijene, a imam par knjiga koje koštaju oko 500-600kn u dućanu...jel ih se isplati davat za 200kn?Asfodel wrote:Sve primaju, samo ovisi kad i u kojem, nađi popis i zovi redom.filmophil wrote:samo ne znam dal u antikvarijatu primaju samo udbženike ili i beletristiku?? nemam baš puno stručne literature
i da, ako netko zna dal se može prodavat zlato negdje u zg?
This is the Zodiac speaking.
- A$H
tebi je fakat zagustilo..filmophil wrote:ma evo, dogovorio sam se za sutra da ću im donijet popis svih knjiga koje imam pa će mi reći koje da im donesem...samo kaj me jebe, daju samo 1/3 kupovne cijene, a imam par knjiga koje koštaju oko 500-600kn u dućanu...jel ih se isplati davat za 200kn?Asfodel wrote:Sve primaju, samo ovisi kad i u kojem, nađi popis i zovi redom.filmophil wrote:samo ne znam dal u antikvarijatu primaju samo udbženike ili i beletristiku?? nemam baš puno stručne literature
probaj prodat bubreg na crnom trzistu..bit ce love za ljeto i sexy oziljak..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Asfodel
Sad se već ponašaš kao narkomanfilmophil wrote:ma evo, dogovorio sam se za sutra da ću im donijet popis svih knjiga koje imam pa će mi reći koje da im donesem...samo kaj me jebe, daju samo 1/3 kupovne cijene, a imam par knjiga koje koštaju oko 500-600kn u dućanu...jel ih se isplati davat za 200kn?Asfodel wrote:Sve primaju, samo ovisi kad i u kojem, nađi popis i zovi redom.filmophil wrote:samo ne znam dal u antikvarijatu primaju samo udbženike ili i beletristiku?? nemam baš puno stručne literature
Zar se to ne može posvuda prodavat
Edit; eh nadam se da nisi zaboravio na tiskare
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
filmofil
u tiskari jednoj sam radio prošle godine i rekli mi da dođem i ove, al se u međuvremenu zatvorilaAsfodel wrote:Sad se već ponašaš kao narkomanfilmophil wrote:ma evo, dogovorio sam se za sutra da ću im donijet popis svih knjiga koje imam pa će mi reći koje da im donesem...samo kaj me jebe, daju samo 1/3 kupovne cijene, a imam par knjiga koje koštaju oko 500-600kn u dućanu...jel ih se isplati davat za 200kn?Asfodel wrote: Sve primaju, samo ovisi kad i u kojem, nađi popis i zovi redom.
i da, ako netko zna dal se može prodavat zlato negdje u zg?![]()
Zar se to ne može posvuda prodavatkod mene se može u svakoj zlatarni, samo što se ne isplati baš. Prejeftino.
Edit; eh nadam se da nisi zaboravio na tiskare(lagan posao u usporedbi s drugima)
tražio sam ja svuda posao, mislim da nema di nisam pitao...
inače, nije da sam očajan, al imam fakat dosta zlata koje samo stoji u ormaru i nema sentimentalnog značenja
-
filmofil
misliš da nisam to razmatrao?A$H wrote:tebi je fakat zagustilo..filmophil wrote:ma evo, dogovorio sam se za sutra da ću im donijet popis svih knjiga koje imam pa će mi reći koje da im donesem...samo kaj me jebe, daju samo 1/3 kupovne cijene, a imam par knjiga koje koštaju oko 500-600kn u dućanu...jel ih se isplati davat za 200kn?Asfodel wrote: Sve primaju, samo ovisi kad i u kojem, nađi popis i zovi redom.
probaj prodat bubreg na crnom trzistu..bit ce love za ljeto i sexy oziljak..![]()
- Asfodel
-
filmofil
- Wendigo
-
filmofil
-
filmofil